Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.135
Cevap
107
Favori
78.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence yeter ama size bağlı. 2 çocuk da küçükken ceed ile çok rahat yaşadım (230e ile bagajlari cok benzer içi daha basık) ama tek çocuklu arkadaşım d suv'a geçti. Çocuğun arabası, puseti, oyuncakları sığmıyormus.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben c suv'dan geçtim, hayatımda hacim olarak değişen bişey olmadı. Hacim istesem 7 koltuklu d suv veya passat variant bakardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bebek arabası için kamyon almak gerekiyor BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ Zira XC90'ınız bile olsa, o bebek arabası da ne kadar katlansa, saçma sapan bir hacim ve şekli olduğu için, nereye koysanız orayı öldürüyor.

Arkadaşım X3'e sığamıyordu, sonu yok o işinBMW 230E KULLANICI KULÜBÜ 

Bizim ufaklığın doğumundan 2 yaşına kadar Giulietta'mız vardı. Tatile şuna buna giderken bebek arabasını direkt olarak ön koltuğa koyup kemerle bağlıyordum. Çocuk da arkada hanımla takılıyordu (Edit, düzeltme)

Sonra 500x'e geçtik, Bsuv..

Bagajı aslında Giulietta'ya göre daha da küçüktü. Onda da aynı yöntemi izledim.

Şehiriçi kullanımda arkaya atıp devam ediyorsunuz da, bavulla şununla bununla sığmak mümkün değil, içeri alacaksınız illa ki. Ya da çok küçük bavullarla birlikte seyahat edeceksiniz.

Dsuv da şu dönemde her yiğidin harcı değil BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ 

Edit: daha önceki mesajlarda deri koltuk ve çocuk koltuğu sorulmuştu, nasıl bir yöntem izliyorsunuz diye, deri koltuğun üzerine havlu-örtü falan koyup, çocuk koltuğunu da üzerine koyarsanız bir şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 14 Nisan 2025; 10:42:48 >

• Aracı almak için uğraştım ama torpillilerden sıra gelmedi. Neyse kısmet değilmiş. Ben de model y alcam tabi %10 ötv den gelip 1900 tl ye satilirsa..

Sanki model y 2.30e den de üstün gibi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat güncellemesi olabilir bu hafta dediler euro artışı nedeniyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 230e de ekstra kargo kapasitesi için tavan rayları var. Portbagaj yada farklı şekillerle kullanılabilir.

• Ben kia sportage dan geçtim. Sportage 1.5 yıllık olmasına ragmen 230 tercih ettim ve 3 gün oldu alalı şu anda çok memnunum. 2 kişi için fazlasıyla yeterli bence hele şehir içinde.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Kupon gelmiş, şöyle bişey aldım ben ama daha gelmedi. Kusma vs olursa da korusun diye ekstra

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ

• masterap M kullanıcısına yanıt

Güzel ürünmüş, çok daha faydalı, iyi iş görür..

• memedince kullanıcısına yanıt

Model Y baya hacimli bir araç 230e ye göre, ben 203e bulamasaydım listemde PHEV olarak BYD Seal udmi, elektrikli olarak da EV3 long range vardı. HEV için corolla cross cam tavan da 3. öncelik olarak listemdeydi.

• memedince kullanıcısına yanıt

büyüklük olarak model y üstün ancak kalite olarak kesinlikle bmw

• Bugün tüm bakiyeyi kapattım, haftaiçi aracım teslim olacak sanırım İzmir'den. Ön cam dahil cam filmi teklifi alan oldu mu?

Yaz başlamadan İzmir'de bu işi çözmek lazım.

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt

Ön cama LLumar Air80 gibi şeffaf ÖN CAM İÇİN ÜRETİLMİŞ cam filmi kullanın. Diğerleri görüşünüzü bozar.

• Bir de sürücü önündeki ön cam için koyu filmin cezası var.. Boşa ceza yiyip uğraşmayın.

Ya da ön cama arkadaşın dediği gibi şeffaf cam filmi kullanın.

Yan camlara dilediğiniz gibi film yaptırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 14 Nisan 2025; 16:57:10 >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Aynen hocam, kırıcılığı yüksek açık renk bir film alacağım. Hem arabayı koruyor hem de kolay soğuyor yazın.

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt

Hocam ne zaman kapora atmıştınız ne zamanda gelmiş oldu araç

• Aracını teslim aldıktan sonra bakiye iade alan arkadaşlara bir sorum var.

Araç için toplamda 2.145 bin TL ödeme yaptım, fatura bedeli 2.105.750 TL, 5.056 TL mtv var, 2.750 TL civarı plaka-ruhsat masrafları, 7.500 TL de trafik sigortam çıkmış. Vw'dekine benzer şekilde trafik tescil hizmet bedelini de 3.500 TL yapsalar geriye 20.000 TL üzerinde iade almam gerekiyor. Bugün satın aldığım bayiyi aradım muhasebe sorumlusu izindeymiş, yerine bakan birisi caride 6.800 TL alacağınız görünüyor dedi. Ben de tutara itiraz edip yapılan harcamaların tek tek faturalarını talep ettim ama bahsettiği kişi ilgilendiği için onunla görüşmeniz daha doğru olur dedi bu defa.

Aracı Kosiflerden satın alıp Özgörkey'den dış teslimat şeklinde teslim aldığım için elimde fatura dışında herhangi bir harcama belgesi yok. Sonuç olarak size araç tesliminde klasörde vs teslim edilen ya da beyan edilen harcamalar ne kadardı ne kadar iade aldınız merak ediyorum. Çünkü araç için 2.140 bin TL ödeme yapıp 13-14 bin iade aldığını yazan arkadaşlar var. Sigortada da 8.kademedeyim nasıl böyle oldu anlamadım. Benim gözden kaçırdığım bir harcama kalemi mi var? Ya da tescil-trafik hizmet bedelini çok mu alıyorlar?

• xradiancex kullanıcısına yanıt

Trafik sigortası 7500tl çıktıysa 18.500tl civarı iade almanız lazım

• Arkadaşlar hem ev tipi hemde AC istasyonlarda kullanmak için kablo marka model önerebiliirmisiniz lütfen..daha çok yeniyim hiçbir bilgim yok.

• xradiancex kullanıcısına yanıt
    Kalanını cebe işte. 3-5 damlıyor.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.