Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: memedince , DeLiNeRoN , masterap , Yfnb09 , eulker79 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü7 Mobil
5 sn
1.148
Cevap
107
Favori
79.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisi olan arkadaşlara birkaç sorum olacak;

- Koltuk ısıtmasız araçlara serviste orijinal ekipmanla koltuk ısıtma takılabilir mi? Maliyet hakkında tahmininiz?

- Son hız limitörünü dışarıdan müdahale ile kaldırtmak mümkün müdür?

- Gizli özellik açtırma vs yaptıran ve eklenebilecek özellikler mevcut mu?

- Jantları orijinal 19" bmw veya mini jantıyla runflatle değiştirme konusunda fikriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilo1900 -- 14 Nisan 2025; 22:19:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • certac C kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiydi sizin ki ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilo1900

Bilgisi olan arkadaşlara birkaç sorum olacak;

- Koltuk ısıtmasız araçlara serviste orijinal ekipmanla koltuk ısıtma takılabilir mi? Maliyet hakkında tahmininiz?

- Son hız limitörünü dışarıdan müdahale ile kaldırtmak mümkün müdür?

- Gizli özellik açtırma vs yaptıran ve eklenebilecek özellikler mevcut mu?

- Jantları orijinal 19" bmw veya mini jantıyla runflatle değiştirme konusunda fikriniz nedir?
    Koltuk isitma imkansiz,
    Runflat biraz riskli olabilir cunku suspansiyonlar ona gore ayarlaniyor, arac sandiginizdan sert olabilir runflat lastiklerle,
    Gizli ozellik icin erken bence daha

• Cincinati3434 C kullanıcısına yanıt

Borusan

• benim araç maks 7.4 sarj alıyor 4u8 opsiyonu yok 11 ile sarj almak için bu opsiyon satın alınabilinir mi yada yükseltme yapılabilir mi önemli bi fark yaratıyor sarj süresinde çünkü

• 08BABA kullanıcısına yanıt

Yapılamaz, 7.4 kalacak araçlarımız

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Yapılamaz, 7.4 kalacak araçlarımız

Teşekkürler

• masterap M kullanıcısına yanıt

Benim aracıma da 7.4 dendi. 1 kez sarj attim, 10/11 kw a kadar cikti sarj esnasında.

• Ben de aranıza katıldım. Merak ettiğim bir konu var, şarjı fullken sürekli elektrikli tahrik ile gidiyor bitirene kadar. Ayarlardaki muhafaza et seçeneğini işaretleyince de sürekli benzinle gidiyor gibi duruyor. Bu ikisinin ortası bir şey yok mu şarj menzilini artıracak şekilde?

• EGercek kullanıcısına yanıt

Surekli benzinle gitmez.. Uzun sureli kullanim yapmamis olabilirsiniz.. Ornegin 50 km elektrik menzilin varsa en kotu 47-48 km e kadar benzin kullanir bu arada sarj eder ettigi sarji tekrar kullanmak icin elektrige gecer.. Araci hep mevcut sarj seviyesinde tutmaya calisiyor sistem..

• Bianca87 B kullanıcısına yanıt

7.4 değil 11'dir o zaman

• masterap M kullanıcısına yanıt

7.4 olarak gözüktüğü kesin ama, belki bütün 7.5 denilenlerde benim gibi aslinda daha fazlasını destekliyordur diye dusundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bianca87 -- 15 Nisan 2025; 9:42:41 >
  • Araç alabilmek için kendini parçalayıp sonuç alamayanlar konuyu şikayetvar vb. platformlara taşımaktan çekinmeyin. Sonuç çıkmayacak olsa da tepkinizi ortaya koyun. Allah aşkına şu rezilliğe bir bakın buna müsaade edenleri en azından ifşa etmek gerek sessiz kalmayın.

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ

• FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt

Bu ne ya her renkten stok yapmış Allahsizlar.

• Takmayin kafaniza bunlari galerici oldugunu cogu st anlamaz esinin dostunun uzerine aliyorlar bunlar isterseniz arayin konusun, arac annemin adina babamin adina devri o verecek der size

2 araç koltuk ısıtmalı, 3 araç koltuk ısıtmasız partiden. 4 tane de ix1 çekmiş bayiiden. Hepsi de farklı renkler. İçerde bir adamı var sanki. Gerçekten biniciye değilde böyle galerilere renk renk model model peşkeş çekiliyorsa üzücü.

geçtiğimiz bayramdan hemen evvel bmw aracımı sattım yeni alacak araç ararken izmir de araç bakmaya gittiğim galerici depodaki elektrikli x1 i sorduğumda onu veremem ne km si doldu ne süresi dedi. muhabbet ilerleyince ellerinde 600 e yakın 0 ix1 çıktı, tabi satacakları fiyatı tahmin edersiniz.

bunda da aynı olay işte toplu halde gömüyorlar galerilere son kullanıcı en az 300-400 fazladan ödesin diye. o zaman 230e de ki bu olaydan haberim yokken sordum soruşturdum baktım aynı olay bunda da var, sıraya bile yazılmadım gittim başka araç aldım geçtim.

bu olaylarda rezil edecek yer belli ama biz o kapılara gidip bana onlara verdiğin fiyattan araç ver diyecek hale geldik, neyse yazıyoruz hepsini kenara illa bunları suratlarına vuracak bir zaman gelecek.

• karti K kullanıcısına yanıt

Hocam size katılmıyorum, bir iki araç alsalar tamam bu adamlarin Bursa şubesinde de 3 tane vardı ikisini satmışlar sanırım biri duruyor. Başka modellerden de bir dolu sıfır km araç var adamların elinde. Nereye kadar kandıracaklar bayiyi? Hadi kandırdılar diyelim, galericilere satmıyoruz dedikleri halde durum bu işte gösteriyoruz şikayet ediyoruz tespit etsinler 50 tane avukat çalıştırıyorlar aksiyon alsınlar böyle durumların önüne geçmek için bir şeyler yapsınlar. İndirimi yapan Borusan değil, indirim devletin kesesinden yapılıyor bunun sorumluluğunu hiç mi hissetmiyorlar?

Galericilere kazandırmayın almayın diyelnler vardı benim takip ettiğim araçların yarısından fazlası satıldı bile. Biz ne dersek diyelim herkes her şeyin farkında dolap dönmeye devam ediyor.

Ben cok almak istedim ix1..

Kac kere de gorustum st ile.. 230e yi standart vatandasa satan neden ix1 i satmadi anlamiyorum. Filo satisi muhabbetine gore ugrasmak istemedi diye dusunuyorum sadece..

Dusunun iste %10 muhattab orani ile satis yaptilar hatta adet bazinda 10 adetten fazla alanlar bile olmustur. 230e satislarinda bile muhtemelen hic aliskin olmadiklari sekilde trafik olmustur bayide ya da telefonda..

Yine de keske en azindan bir kac parti satsalardi..

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.