Şimdi Ara

BMW 3.16i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 70000 tlye kadar Bmw arıyodum. 3.16 i lere baktım. Sasırdım cünkü diğer BMW lere göre 2011 modelleri 65.000 den baslıyor bu araba hakkında görüsleriniz nelerdir ?

• Klasik cevaplar;

-Çok yakar
    -Yürümez
    -O motor BMW'ye yakışmıyor
    -BMW 5 serisinden başlar
    -Yeni kasası çıkacak alma
    -2.el 320D al
    -Boş paket alıp premiumdan olma.

Benim görüşüm ileride kendisine kıyıp LPG taktırabilecekseniz alınabilir.Ama otomatik ve torksuz 1.6 atmosferik motor ve arkadan itiş birleşince ihtiyaclara iyi cevap veremediğinden gaza yüklenmek durumunda kalacak ve çok yakıt tüketeceksiniz.Gerisi BMW zaten anlatmaya gerek yok.

Ancak boş pakette almayın derim.En azından deri döşeme spor direksiyon professionel radyo-cd çalar soğutma bölmesi olsun.Xenonda olursa iyi olur.(Araba 90bin oldu)
  • Yenı kasa 118 o paralara alabılecegınız en ıyı bmw dır, 170hp olup 1.6 turbo olup 160 lık tsı golften daha gusel yurur , 316 ya gelırsek yenı kasa sı 136 hp gelıcek ama fıyatı 100 lıra olur herhalde , atmosferık bmw 316 12-13 lıtre yakıp 80 beygırlık polo kıvamında gıder .....
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-auto-mika-2010-bmw-316i-65356567/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-m-paket-borusan-cikisli-triptronik-borusan-bakimli-62202870/detay/

İlandaki araçlara bakacak olursak çok da boş araçlar degiller. Km de sanırım 40 kuruş yakar. Yakıtı zorlamazsa gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz çok güzel araç.

• Artık tarihe karışan bu atmosferik motoru ben tavsiye etmiyorum, ne alırım ne de aldırırım.
  • İkinci ellere boşuna bakmayın, 3.16 2012 model baz aracı 30 bin euroya veriyorlar zaten..Liste fiyatından 5 bin civarı indirim yapıyolar yani..Bu aracı ciddi ciddi düşünüyorsanız gidin sıfırına bakın çünkü iyi fiyat kırıyolar şu aralar..
  • Ya benim aklıma 100 saniyede 13.4 saniye çıkış olayı geldi.Bende eskiden Verso vardı arac 1495 kg olmasına rağmen 11 snde cıkıyordu 100 e
  • Ya bide dün arastırıken Mercedes-Benz C Serisi 2009-2010 arası 70.000 e var onlara ne dersiniz üstelik Kompresssorr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.