Şimdi Ara

BMW 3.16TI COMPACT NASIL ARABA? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
69.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: raifkokten

değişen bir şey yok,2007 senesinde de temiz,düşük km de full 3.16 compact a 18-19 bin euro istiyorlar

Sizcede bu araba alınmazmı 2004 golflere bakıyordum confortlara fakat bu Ti lar ucuz göründü gözüme başa baş.Bunu alsak elimizdemi kalır
  • 2004 golf alacağıma bunu alırım.kabul golf kadar kolay satamazsın ama arabayı binmeyemi alıyorsun,satmaya mı???(ben zaten aldım hanımabir senedir bizde hiç bir sıkıntı yok her arabayı 2-3 milyar aşağı verdinmi çabuk satarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 15 Mart 2007; 22:47:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

2004 golf alacağıma bunu alırım.kabul golf kadar kolay satamazsın ama arabayı binmeyemi alıyorsun,satmaya mı???(ben zaten aldım hanımabir senedir bizde hiç bir sıkıntı yok her arabayı 2-3 milyar aşağı verdinmi çabuk satarsın

Bizde 5 yaşında oldu . Sadece Akü Değişti. Birde Bakımlar vs.
  • kıyasladığınız 2 arabadan birisi mercedes yada bmw ise kesnlikle doğru tercih bunlardır..
    sonuçta bmw işte kralına değişmem
  • selam... walla bende 2004 aynı renk var......tamam performans bekleme ama bu güne kadar kullandığım markalar(honda-toyota-opel-VW) yalanmış..........
    o bir e46 sadece farları değişik ve 20 cm. bagajdan kısa
  • yha benzin,kasko,vergi sorun olmazda servis işi için biraz düşünmek lazım bzn baya bi geçiriolar
  • özel servise gitmek lazım artık,yoksa işin içinden çıkılmaz
  • km de 300 bin lira yaktığı söyleniyor doğrumu?
  • WERY WERY GUZEL BİR ARAÇ 2004 OLMASI FARKE ETMEZ ALABİLRSİN HEM AYRICA KARİZMA YAAVS
    PAZARLIK YAPMAYA CALIŞ FİATII 35 İNDİREBİLİRSEN İNDİR DENE
  • bu arabayı çok yermişsiniz ama bence 2004 bir bmw için fiyat olarak gayet ideal bir araç. bende almayı düşünüyorum 2. arabam olucak birincisi 99 a3 tü. ve a3 inanlmaz sorun çıkarttı bana buda sürekli sanayilere taşırmı beni diye düşünüyorum ve merak ediyorum??
  • bu arabayı çok yermişsiniz ama bence 2004 bir bmw için fiyat olarak gayet ideal bir araç. bende almayı düşünüyorum 2. arabam olucak birincisi 99 a3 tü. ve a3 inanlmaz sorun çıkarttı bana buda sürekli sanayilere taşırmı beni diye düşünüyorum ve merak ediyorum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzyksln

bu arabayı çok yermişsiniz ama bence 2004 bir bmw için fiyat olarak gayet ideal bir araç. bende almayı düşünüyorum 2. arabam olucak birincisi 99 a3 tü. ve a3 inanlmaz sorun çıkarttı bana buda sürekli sanayilere taşırmı beni diye düşünüyorum ve merak ediyorum??

Bu işlerde biraz da şans gerekiyor ama değil mi? Belki de a3 lerin %1'i seninki gibi sorun çıkartıyor, o da sana gelmiştir..
  • Konu HORT
  • Konu sahibi aldı mı acaba 3.16ti sini, bir arkadaşım aldı aynı rengi, Gökhan eskilerden sen misin yoksa
  • Bu motor çok yakıyor diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemeyeceğim.
  • konu açılalı 2.5 sene olmuş yav
  • Aşırı tipsiz.
    Başka bulabiliyormusun bu model yılında bu km.de o fiyata bmw?
    YOK..!!
    Niye?
    Araba çok tipsiz.
  • konuyu tekrardan bir hort yapalım benim 2006 model 1.4 dizel fiestam var şöyle 2004 model 3.16 ti ile takas a gitsem benim aracın üstüne 3 4 bin lira vererekten maceramı ararım yoksa iyimi ederim. araçta aradığım özellikler kesinlikle sorunsuz olsun sanayi yolları aşındırmayalım çıtırtı tıkırtı olmasın ve de az yaksın (lpg ile çözebilir heralde) ama performanstanda ödün vermeyelim bunu yaparken en azından benm 1.4 68 ps ten performanslı birşey olsun

şimdi yorumları alalım
  • kaç binde bmw 3-4 bin vericekseniz baya ucuzmuş
  • şu anda öyle bir bmw yok düşünme aşamasındayım burdan da bir fikir alayım dedim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.