Bmw nin tek almıyacagım modeli bu , git 'ci' bul bi tane dicem ama bu paralara bulamassın. Bmw nin yüz karası bence ama bmw mi bmw işte ... Al giderken belli olmaz ...
quote:
Orijinalden alıntı: snake_10
quote:
Orijinalden alıntı: alper1001
quote:
Orijinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN
ya zaten sökse bile 3.16 logosunu 3.16 oldugu kabak gibi ortada kasasından dolayı..bu kasaya sahip 3.18 veya 3.20 var mı????ben görmedim duymadım
bu compact serisinin 318 ve 320si vardı ben net hatırlıyorum diğer versiyonlar yoktu ama 18 ve 20 var gerçi bu compactları herkes bmw sahibi olsun diye çıkardılar piyasadakilerin%90 ı 1.6
3.20ti yok 3.16-3.18-3.25ti compactlar vardı compact üretimide bitti.
M paketsiz ucuz bi görünümü var bu arabanın m paketi ekle bak gör cihazı Benimde bir ara niyetlendiğim bir arabadır kendisi
Bu mesajı ben yazdım.Dün arkadaşımın kardeşinin bilgisayarındaydım.Onun nickiyle yazılmış.
yaw ben o arabanın tasarımını hiç beğenmiyorum. Tamam güzel arabada yani bmw olsun kuş b.kundan olsun diyosan al...
Beyler ne diyorsunuz?
bir ara arastirdim parcasi servisi ciddi para yani yemedi almadim benim düsündügüm 3.18 ti idi golf 4 gti aldim cokta memnunum dikiz aynamdan cok arabanin bulut oldugunu görüyorum.
arkadasin dedigi gibi kusb...misali sana kalmis
Arkadaşım servise paran yetmeyecekse bu arabaya hiç yanaşma daha önce kullandım servisleri çok pahalı
ya herkes servise paran yetcekse al, serviste takarlar fln demiş ama bu arabanın 1 yıllık servis ücreti ne kadara denk gelir bilen var mı _
araç güzel kaçırma.ama altında bmw var diye sakına gaza gelme performans olarak zayıf (DİĞER BMWLERE KIYASLARSAK)ama yinede BMW KARİZMASI YETER.....
buna jant lazım. jantları pek uyduruk duruyor. gazlamaya gerek yok. duruşu yeter
2005 deki topiği canlandırmışsınız,helal olsun
güzel arac
320 birtane gordum 325 te 1 tane gordum dierleri 1.6 1.8 arkadan aracı goren kapısmaya kalkıyor motorun sesı gelınce durum anlasılıyor 192 adet beygırcık ozdamar arkadasın banı acılsın aydınlatır sızı
Evet Arkadaşlar bu bmw ' nin yıllık bakım ücreti ne kara bilen varsa yazabilir mi? acaba.....
quote:
Orjinalden alıntı: fearlessness
ya herkes servise paran yetcekse al, serviste takarlar fln demiş ama bu arabanın 1 yıllık servis ücreti ne kadara denk gelir bilen var mı _
vay yavruum
galiba bıldıgım kadarıyla bunlar ferrariy yarısıyorlar bu galiba 219hp iydi
bmw nin tutulmayan bir modeli satarken zorlanirsin compactlar hic bir zaman tutulmadi zaten sadece turkiyede degil avrupadada bmw nin satilmayan modeli. bana gorede tipsiz bir araba coupe alabilirsen o daha guzel ama bu gorusler kisisel ama tutulmadigi asikar on farlar tipsiz arabanin arkasi zaten felaket olayi o kopartiyor bence ucuz da olsa alinmayacak bir arac BENCE
ARKDASLAR BU ADAM BU ARABAYI ALMIS HATTA SATMISTIR SIMDIYE KADAR BU KONU2005 TE ACLMIS ZATEN SIMDIDE MODA OLDU ESKI KONULARI GUNDEME GETIRMEK HAYIRDIR DONANIM HABER KIMSE ARTIK GIRMIYORMU EE OLUCAGI O HER YERE REKLAM KOYARSANIZ BISI OKUYOZ CART DIYE REKLAM CIKARSA KARSINA OLCAGI BUUU
quote:
Orjinalden alıntı: efe0404
ARKDASLAR BU ADAM BU ARABAYI ALMIS HATTA SATMISTIR SIMDIYE KADAR BU KONU2005 TE ACLMIS ZATEN SIMDIDE MODA OLDU ESKI KONULARI GUNDEME GETIRMEK HAYIRDIR DONANIM HABER KIMSE ARTIK GIRMIYORMU EE OLUCAGI O HER YERE REKLAM KOYARSANIZ BISI OKUYOZ CART DIYE REKLAM CIKARSA KARSINA OLCAGI BUUU
bilader 3.16 compactla yeni konu açıp yazışmak yerine bu topicde yazışırız gayet normal . eski konuyu canlandırmak derdinde değil kimse
arkadaşım ne kadar alakalı bilmiyorum ama geçen gün tanıdık galeride audi a3 s-line paketli 2005 model 60bin kmde bi araba sordum gerçekten mükemmel bir araç 21.000 euro dediler 20.000e rahat alınır bilmiyorum benim çok hoşuma gitti.istersen bunuda bir düşün.
ben 4 ay once artvinde hopa arhavi arasında bmw 316 ti ile şşöölee bi kapışacaz gibi olduk ama adam yemedi haa bu arada benim araba alfa 147.sakın bu arabayı almayın elinizde kalır bence birazda kasıp 116 alamayaa bakınn....Alman arabasından ne performans bekleyebilirsinki sadece konfor......BMW Bought My Wife