Bildirim
BMW 3.16TI COMPACT NASIL ARABA?
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mükemmel harika perfecto
Havada karada tip olarak herşey olarak rakiplerine basar...
C segmentindeki diğer arabalarla karşılaştırılamaz bile bence.
2004 olsun farketmez -
antiochos bmw forever dimiquote:
Orijinalden alıntı: antiochos
Mükemmel harika perfecto
Havada karada tip olarak herşey olarak rakiplerine basar...
C segmentindeki diğer arabalarla karşılaştırılamaz bile bence.
2004 olsun farketmez
ama gitmio falan diolar ya buna??
-
BMW motoru her zaman ataktır abi...quote:
Orijinalden alıntı: burcabg
antiochos bmw forever dimi
ama gitmio falan diolar ya buna??
Alıntıları Göster
Hem ayrıca salla motoru 1.2 bile olsa , millet yolda giderken kafasını çevirecek her daim karizma bir araç alacaksın onu düşün...
Astra-Focus vs. güzel araçlar olsada sonuçta orta sınıf aile arabası herkeste var.
Ama BMW herkesin hayalindeki araçtır.
Forever BMW
-
bencede diğerlerine göre güzel bi seçim. bi tek ben bunların stoplarını sevmiyorum ama o kadar çatlak su kaçırmazquote:
Orijinalden alıntı: antiochos
BMW motoru her zaman ataktır abi...
Hem ayrıca salla motoru 1.2 bile olsa , millet yolda giderken kafasını çevirecek her daim karizma bir araç alacaksın onu düşün...
Astra-Focus vs. güzel araçlar olsada sonuçta orta sınıf aile arabası herkeste var.
Ama BMW herkesin hayalindeki araçtır.
Forever BMW
Alıntıları Göster
-
bence süper. 1600cc motor olsun boşver performansı, sonuçta BMW ye binicen. Ama önemli olan aldıktan sonra onu kullanabilmesi. Yani BMW yi bi servise götürdüğünde filan diğer arabalara benzemez, geçiriyolar servistequote:
Orijinalden alıntı: expo
bencede diğerlerine göre güzel bi seçim. bi tek ben bunların stoplarını sevmiyorum ama o kadar çatlak su kaçırmaz
Alıntıları Göster
-
Süper araba kaçırma.. motor 1.6 ama 115bg, ayrıca oldukça iyi teknolojiler var.. Yakıt konusunda da başını ağrıtmaz pek, üst devirlerde de ateşlidir. Zaten tipi ve kalitesi yeter derim iç mekan E46 kasa 3'le aynı...quote:
Orijinalden alıntı: Y@huz@
bence süper. 1600cc motor olsun boşver performansı, sonuçta BMW ye binicen. Ama önemli olan aldıktan sonra onu kullanabilmesi. Yani BMW yi bi servise götürdüğünde filan diğer arabalara benzemez, geçiriyolar serviste
Alıntıları Göster
-
Çok kafama takilan bikac sey war arkadaslar ya sizin fikrinizi almam lasim..quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
Süper araba kaçırma.. motor 1.6 ama 115bg, ayrıca oldukça iyi teknolojiler var.. Yakıt konusunda da başını ağrıtmaz pek, üst devirlerde de ateşlidir. Zaten tipi ve kalitesi yeter derim iç mekan E46 kasa 3'le aynı...
Alıntıları Göster
Harbi çok geçiriyolarmi abi serviste cünkü gercekten zorlanarak alcaz arabayi servise para dayandiramayabilirim dedigin gibi geciriyolarsa..
Bide benzin büyük sorun diger orta sinif arabalara göre (opel astra, honda civic) cok yakarmi benzini?
ciddi kasarak alcam arabayi...
-
bence sadece 3.16 al tı si benim hosuma gitimyoquote:
Çok kafama takilan bikac sey war arkadaslar ya sizin fikrinizi almam lasim..
Harbi çok geçiriyolarmi abi serviste cünkü gercekten zorlanarak alcaz arabayi servise para dayandiramayabilirim dedigin gibi geciriyolarsa..
Bide benzin büyük sorun diger orta sinif arabalara göre (opel astra, honda civic) cok yakarmi benzini?
ciddi kasarak alcam arabayi...
Alıntıları Göster
-
para bu kadar Ruhsuz__ 3.16 lar a$iyo beni..bide bunu biras duses bulduk ...quote:
Orijinalden alıntı: Cnytkyz
bence sadece 3.16 al tı si benim hosuma gitimyo
Alıntıları Göster -
bi eksisi performans zayıf ama şekil +bmw kalitesi bence alınır yauw hemde 2004 ama ben arabayla basarım diyosan o zaman hiç bulaşma ha bide alırsan arkadaki 316 yazısını kaldır otobanda arkadan sellektör yapmasınlarquote:
para bu kadar Ruhsuz__ 3.16 lar a$iyo beni..bide bunu biras duses bulduk ...
Alıntıları Göster -
Karizma olur.quote:
Orijinalden alıntı: alper1001
bi eksisi performans zayıf ama şekil +bmw kalitesi bence alınır yauw hemde 2004 ama ben arabayla basarım diyosan o zaman hiç bulaşma ha bide alırsan arkadaki 316 yazısını kaldır otobanda arkadan sellektör yapmasınlar
Alıntıları Göster
Benzin, vergi, bakım masrafları gibi etkenler FAZLA sorun olmaz ise kesin al.
Alınmaz mı o araba.
Hiç kullanmadım ancak, BMW ve 2004 model.
-
quote:
bi eksisi performans zayıf ama şekil +bmw kalitesi bence alınır yauw hemde 2004 ama ben arabayla basarım diyosan o zaman hiç bulaşma ha bide alırsan arkadaki 316 yazısını kaldır otobanda arkadan sellektör yapmasınlar
Ewet yazıyı söktür.Hatta m3 yazdır bakalım yiyolar mı -
oldu olucak bmw logosunuda çikarttirimmi belki düzgün bi araba sanirlar he ne dersiniz???quote:
Orijinalden alıntı: Jeandanquote:
Ewet yazıyı söktür.Hatta m3 yazdır bakalım yiyolar mı
Alıntıları Göster
performas çok düsük diyosunuz ayiptir sormasi altinizda m3 ferrari fln mi var? 115 beygirmis trafikteki cogu aractan yüksek bi beygir gücü bence... ayrica hizlanmasi kotu diye otobanda gitmicek diye bisey yok BMW bu randimanini aldimi otobanda ciplak gözle görebilceini sanmiyorum
-
Ya o araba kaç kilo bakimmquote:
oldu olucak bmw logosunuda çikarttirimmi belki düzgün bi araba sanirlar he ne dersiniz???
performas çok düsük diyosunuz ayiptir sormasi altinizda m3 ferrari fln mi var? 115 beygirmis trafikteki cogu aractan yüksek bi beygir gücü bence... ayrica hizlanmasi kotu diye otobanda gitmicek diye bisey yok BMW bu randimanini aldimi otobanda ciplak gözle görebilceini sanmiyorum
Alıntıları Göster
-
quote:
oldu olucak bmw logosunuda çikarttirimmi belki düzgün bi araba sanirlar he ne dersiniz???
1.6 bir araca göre performans düşüktür ve bu bir BMW ya yakışmamaktadır bizm altımızda ferrari yok ama orta sınıf araçlar var ve performans ları da sınıflarına göre yüksek bir 330la 316 hızlanmasının arasında dağlar kadar fark vardır şöyle söyleyeyim 0-100km hızlanma farkı yaklaşık 6sn bunu da takdr edersinki gözle görmek kuvvetle muhtemel
-
ya zaten sökse bile 3.16 logosunu 3.16 oldugu kabak gibi ortada kasasından dolayı..bu kasaya sahip 3.18 veya 3.20 var mı????ben görmedim duymadımquote:
Orijinalden alıntı: alper1001quote:
1.6 bir araca göre performans düşüktür ve bu bir BMW ya yakışmamaktadır bizm altımızda ferrari yok ama orta sınıf araçlar var ve performans ları da sınıflarına göre yüksek bir 330la 316 hızlanmasının arasında dağlar kadar fark vardır şöyle söyleyeyim 0-100km hızlanma farkı yaklaşık 6sn bunu da takdr edersinki gözle görmek kuvvetle muhtemel
Alıntıları Göster
-
Tabi de yeni bmwnin 1.6sına laf yok amaquote:
Orijinalden alıntı: alper1001quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN
ya zaten sökse bile 3.16 logosunu 3.16 oldugu kabak gibi ortada kasasından dolayı..bu kasaya sahip 3.18 veya 3.20 var mı????ben görmedim duymadım
bu compact serisinin 318 ve 320si vardı ben net hatırlıyorum diğer versiyonlar yoktu ama 18 ve 20 var gerçi bu compactları herkes bmw sahibi olsun diye çıkardılar piyasadakilerin%90 ı 1.6 -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN
ya zaten sökse bile 3.16 logosunu 3.16 oldugu kabak gibi ortada kasasından dolayı..bu kasaya sahip 3.18 veya 3.20 var mı????ben görmedim duymadım
bu compact serisinin 318 ve 320si vardı ben net hatırlıyorum diğer versiyonlar yoktu ama 18 ve 20 var gerçi bu compactları herkes bmw sahibi olsun diye çıkardılar piyasadakilerin%90 ı 1.6
3.20ti yok 3.16-3.18-3.25ti compactlar vardı compact üretimide bitti.
M paketsiz ucuz bi görünümü var bu arabanın m paketi ekle bak gör cihazı Benimde bir ara niyetlendiğim bir arabadır kendisi
Benzer içerikler
- ev ile araba takası nasıl yapılır
- mazda lantis alınır mı
- toyota corolla 1.33 comfort yorum
- egea otomatik şanzıman nasıl
- renault 19 europa en çok tutulan modeli hangisi
- renault logan
- byd 2025
- byd han 2025
- togg satış rakamları
- golf 7.5 hangi yıl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X