Şimdi Ara

bmw 3.18 i orj teyb nasil deistirilir?RESIM eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Yeni aldim aracimi ve yurtdisinda yasiyorum. Aracimin orjinal teybini degistirmek istiyorum ses sistemi baglayacagim icin. Bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz. islemi kendim yapmaya calisacagim. .. simdi yeni aracimda sadece teybi sökup yeni teyp baglamak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesonof -- 19 Şubat 2012; 21:43:01 >

•  bmw 3.18 i orj teyb nasil deistirilir?RESIM eklendi

Nasil yeni teyp takabilirim bu orj teybin yerine?
  • Teyp çerçevesi alıp istediğiniz teybi takabilirsiniz. Nette biraz baktım da klimayı alt kısma taşıyıp üste double din uygulaması yapanlarda var..

Çerçeve link:
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/bmw-3-serisi-e46-teyp-cercevesi-1-kalite-47722395

veya bunun gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: koraypro

Teyp çerçevesi alıp istediğiniz teybi takabilirsiniz. Nette biraz baktım da klimayı alt kısma taşıyıp üste double din uygulaması yapanlarda var..

Çerçeve link:
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/bmw-3-serisi-e46-teyp-cercevesi-1-kalite-47722395

veya bunun gibi

peki ben nasil yapabilirim bu olayi. Ben yurtdisinda yasiyorum klimayi ellemeyecegim sadece teybi sokup oraya monte etmek istiyorum- Bana yardimci olurmusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: thesonof

quote:

Teyp çerçevesi alıp istediğiniz teybi takabilirsiniz. Nette biraz baktım da klimayı alt kısma taşıyıp üste double din uygulaması yapanlarda var..

Çerçeve link:

veya bunun gibi

peki ben nasil yapabilirim bu olayi. Ben yurtdisinda yasiyorum klimayi ellemeyecegim sadece teybi sokup oraya monte etmek istiyorum- Bana yardimci olurmusun.

yardımcı olmak isterim fakat benimde bu konularda fazla tecrübem yok tavsiyem bu işlerle uğraşan tesisatçılara montajı yaptırın. Youtube'da videolar var fakat double din uygulamasını anlatıyor belki onların katkısı olur.

• quote:

quote:

quote:

Çerçeve link:

veya bunun gibi

yardımcı olmak isterim fakat benimde bu konularda fazla tecrübem yok tavsiyem bu işlerle uğraşan tesisatçılara montajı yaptırın. Youtube'da videolar var fakat double din uygulamasını anlatıyor belki onların katkısı olur.

Ben yurtdisinda yasiyorum. Buradada böyle seyleri yaptirmak baya bi pahali. Kendim yapmak istiyorum. Sizin linkde verdiginiz aparati aldirip buraya göndersem isimi görur heralde.

• quote:

Ben yurtdisinda yasiyorum. Buradada böyle seyleri yaptirmak baya bi pahali. Kendim yapmak istiyorum. Sizin linkde verdiginiz aparati aldirip buraya göndersem isimi görur heralde.

evet o parçadan sonrası montaj kabiliyetinize kalmış.
  • quote:

quote:

montaj kabiliyetim iyidir.yalniz kafama takilan birsey var- Dikkat etti isen AM-FM yazan tusun altinda ufak bir lamba var nokta gibi o kirmizi yaniyor tahminim alarmin lambasi. O lamba cikdiginda alarma bir etkisi olurmu sizce?
  • quote:

quote:

quote:

montaj kabiliyetim iyidir.yalniz kafama takilan birsey var- Dikkat etti isen AM-FM yazan tusun altinda ufak bir lamba var nokta gibi o kirmizi yaniyor tahminim alarmin lambasi. O lamba cikdiginda alarma bir etkisi olurmu sizce?

etkisi olacağını sanmıyorum yinede bmw forumlarında bu konuyu açmanız daha yararlı olacaktır

• daha detayli bilgisi olan arkadaslar bana yardimci olurlarsa sevinirim.
  • www.bmwteam.net/board forumlarında derdine çare bulabilirsin...
  • bmwteam.net de her türlü bmw derdine deva bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

bmwteam.net de her türlü bmw derdine deva bulabilirsiniz.

Bu siteye girip arama yap.Bmw de teyp için trimleri sökmen gerekiyor.Doubledin alacaksanda dyvian projeleri var bu sitede.İstediğin hertürlü projeyi bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.