Şimdi Ara

BMW 3.18İ(2002-2003) & HONDA CİVİC HB 1.8 VTEC (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu iki aracin karsilastirmasini istiyorum hangisi alinir neden alinir? Her acidan degerlendirirsek mantikli olan hangisidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKiSH__DeViL -- 25 Ağustos 2012; 18:58:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2002 2003'ü bırak 2006 2007 BMW leri bile bayıltıp satıyorlar. Hele ki 2002 2003 modeller çok sakat iş ama yinede de insanın BMW alası geliyor.

Mantık: Civic
    Kalp: BMW

diyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

2002 2003'ü bırak 2006 2007 BMW leri bile bayıltıp satıyorlar. Hele ki 2002 2003 modeller çok sakat iş ama yinede de insanın BMW alası geliyor.

diyorum ben.

Zaten basıma ne geldiyse gönül mantık karmasasindan geldi. Nys saglam degerlendirmeler bekliorum arkadaslar önemli ve acil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKiSH__DeViL

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

2002 2003'ü bırak 2006 2007 BMW leri bile bayıltıp satıyorlar. Hele ki 2002 2003 modeller çok sakat iş ama yinede de insanın BMW alası geliyor.

diyorum ben.

Zaten basıma ne geldiyse gönül mantık karmasasindan geldi. Nys saglam degerlendirmeler bekliorum arkadaslar önemli ve acil.

"Sağlam" değerlendirmeler istiyorsanız o zaman Civic alın. Çünkü BMW %80 sorun çıkartacaksa Honda %20 sorun çıkartacaktır. Ayrıca daha modern bir tasarımı olduğu da kesin. Hem iç hemde dış olarak.
  • Bende bir tık Civic den yanayim zaten. Ozam civic üzerine yorum alayim sedanini iyi biliyorumda bu kasa bu motor civic hakkinda pek bilgim yok acikcasi

• guncell

• bu aralar bende felaket bi e46 3.18i 3.18ci 3.20i 3.20ci tutkusu başladı anlatamam
    C4ü satıp bu 4 araçtan bulabilirsem temiz bi tane alasım var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw E-46 Honda Civic 2007
    15 yıl önce açıldı
    2001 Megane 1 vs Fabia
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bende bir tık Civic den yanayim zaten. Ozam civic üzerine yorum alayim sedanini iyi biliyorumda bu kasa bu motor civic hakkinda pek bilgim yok acikcasi

Ne bilmek istediğinizi söylerseniz yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Bende bir tık Civic den yanayim zaten. Ozam civic üzerine yorum alayim sedanini iyi biliyorumda bu kasa bu motor civic hakkinda pek bilgim yok acikcasi

Tepeden tirnaga nasil bir arabadir? Yakiti konforu performansi donanimi kronik problemi ikinci eli. 2006 modelleri kac para eder? Lpg uyumu nasildir. Kisacasi Civic 1.8 i-Vtec nedir ne degildir???

• quote:

quote:

quote:

Tepeden tirnaga nasil bir arabadir? Yakiti konforu performansi donanimi kronik problemi ikinci eli. 2006 modelleri kac para eder? Lpg uyumu nasildir. Kisacasi Civic 1.8 i-Vtec nedir ne degildir???

Buyrun imzamda bulunan konuyu okuyup, inceleyin. Tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz..

• Temiz bmw bulunursa bakımı aksatılmamış alınır.
  • quote:

quote:

quote:

Kronik olarak bildiğim herhangi bir problemi yok. Donanım seçenekleri yok. Alınacak her araç aynı donanımdadır. Donanım eksiği yok denilebilir. 8 havayastığı, ESP, yağmur , far sensörü, digital klima gibi donanımlar standart. Trafikteki diğer araçlardan biraz daha dikkat çekici bir tasarıma sahip ve sürekli karşınıza çıkmayan bir araç. Türkiye'ye gelenler sport versiyon olduğu için süspansiyonlar serttir. 17jant ve 45 yanak lastikle birlikte konfor beklentisi çok yüksek olmamalı. Ön arka diz mesafesi oldukça yeterli. Bagaj hacmi yeterli. 1.8 motor 140 HP güce sahip. Tüketim 1.6 araçlardan kesinlikle fazla değil.
    9000 küsür km ortalamam 7.9 litre civarında bunun içine ş.içi, ş.dışı sakin kullanım gazlama hepsi dahil.. Ş.arası ortalama kullanımda 6-6,5 litre arası tüketim elde ediliyor. Ben basmam kasarım denilirse 5.5 litre görülebilir.
    Ortalama hızın 19-20km/h kadar düştüğü yoğun trafikte 10 litre tüketimi var. Otomatik 1.8 litrelik bir araç için değerler bunlar...
    LPG taktıran arkadaşım var uzun süredir LPG'li kullanıyor oldukça memnun hiç sıkıntısı yok.
    Performans olarak 140HP bir araç kadar gidiyor. Ne eksik ne fazla. Manuel araca ait hızlanma verileri aşağıda. Şanzıman oranları aynı olduğu için manuel konumda ara hızlanmalarda i-shift ile de aynı değerler elde edilebilir. Sıfırdan hızlanmalarda manuel versiyonlar i-shiftten daha iyidir.
    Fiyat tamamen araca göre değişir. Kazasızlık durumu, km, aracın genel durumu, temizliği, masrafı... Malum sitede 28 bine de var 38 bine de. Bütçe ve aracın içe sinme meselesi önemli.
     BMW 3.18İ(2002-2003) & HONDA CİVİC HB 1.8 VTEC (2006)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.