Şimdi Ara

bmw 3.20 i ed mi c-180 amg mi passat 1.4 tsi hıglınemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
9.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yav sen mercedeste filanmı çalışıyon kardeş atmışın 3.16i ilanlarını benim onla işim yokki adamın içinde afedersin züppelik varsa c dede yapar 3.20 dede nasıl bi yorumlama bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: theimperial

ÇOK TEMİZ 2012 F30 3.16İ

İlan No: 371896822

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cok-temiz-2012-f30-3.16i-371896822/detay

ARES'den 2013 MODEL BMW 3.16İ F30 COMFORT BOYASIZ BEYAZ

İlan No: 379266054

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ares-den-2013-model-bmw-3.16i-f30-comfort-boyasiz-beyaz-379266054/detay

kusursuz araç

İlan No: 366944847

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kusursuz-arac-366944847/detay

2012 BMW 3.16İ //ALeVLi KaVacıK

İlan No: 367429873

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-bmw-3.16i-alevli-kavacik-367429873/detay

Hatasız Kusursuz Boyasız 2012 BMW 3.16i

İlan No: 378181637

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-kusursuz-boyasiz-2012-bmw-3.16i-378181637/detay

Buyur gör rezaleti

Al bunları 2 bin liraya M paket yap gez Bmw böyle apaçinin eline düşüyor.

Mercedes'te AMG PAKET YAPAMAZSIN SONRADAN YAPAN DA YOKTUR ÇÜNKÜ ÇOK PAHALI.

AMG İLANLARI BELLİDİR.

2 sene geriye gidersek
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-mercedes-c180-coupe-amg-7-g-tronic-362557481/detay
    Fiyat bazında değerlendirildiğinde...

Bak mercedes'te aynı konuma düştü. 2 sene ileriye gittiğimizde W205 kasanında akibeti aynı olacak. Bu devran döner bugün ona yarın ona. Şuan fanatik davranan sizsiniz farkına varın bence.

Arabayı bahsettiğiniz M paket gibi AMG paket yapma maliyeti 4000 lira. M paket yapmakla aşağı yukarı aynı işte.
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-mercedes-w205-amg-body-kit-deha-fiber-371602280/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkutay

yok onu e ile karşılaştırmamda ama olursada iyi olur gibime geliyor düzgün bişe bulursam yoksa 1 2 lt yaksın fazladan önemli değil

320i ed M plus fiyatına standart paket 520i alma şansı var. Değerlendirilebilir bence.
    Her ne kadar yeni kasası çıkmış olsa da E segment nispeten düşük km'li 130-150 bin arasına alınacak bir 520i sorunsuzca arabalık yapacaktır.

• supremum kullanıcısına yanıt
    3.20 i ed 40 yıl paketiyle 5.20 i nin comfort yanlış bilmiyosam paketi arasında hiç bir fark yok gördüğüm kadarıyla bi harman kardon bide recora koltuk var yanılmıyorsam ama zorlasak 5.20 i dede bunları bulabiliriz heralde :)
  • Yol sesi pek gelmiyor belli km ye kadar, 100 km den sonra rüzgar sesi geliyor, ama lastik sesi alıyor benim araç, genniş lastik ve büyük jantlarla alakası olabilir, daha önce luxury paketini kullandım o daha sessiz gelmişti bana, şöyle bir şey var bmw sport süapansiyon gelmiyor araçlar siz istemekçe, onuda alan pek yok zaten, çok sert bir araç sayılmaz, ama yumuşakta değil. Yakıt tüketimi bende 8-9 litre arası gidiyor. Test etmeden karar vermeyin araca bunu söyliyim. Bakım içinde 600 lira tutar en az servislerde.
  • Coupe olduğu için o rakam. Bmw ikinci eli herzaman daha düşük olur. Ayrıca biri güncel kasayken bu hale geliyor ikinci eli. Attığınız C204 eski kasa artık. Yanlış mukayeseler yapmayın Bmw'niz var fanatiklik yapıyorsunuz şuan ve yöneticiymişsiniz...

Bana sahibindende 1 tane SONRADAN AMG Paket C serisi bulamazsınız. Çünkü yok. Fiberci Bmw için 500 liraya yapar emin olun. O ilanda bile 1 tane fotoğraf yok. Fiberciler hayal ürünü çünkü. Ebay'den var bakın Bmw 3 için ortalık yıkılır heryer ucuza M paket (ABS Plastik) , C için bulamazsın.

8000₺'ye AMG yapabilirsin jant vs hariç.
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    HIM BU SES BARİZ Bİ RAHATSIZLIK VERİYORMU PEKİ SİZEE BU ARADA HAKKATEN SİZİN YORUM YAPMANIZ Bİ KULLANICI OLARAK DAHA ÖNEMLİ ŞUANDA İMKANINIZ OLSA YİNE AYNI ARABAYI ALIRMIYDINIZ YOKSA DAHA SESSİZ VE KONFORLUSUNUMU ARARDINIZ
  • İmkanım olsa alıcağım araba bunun iki kayı fiyatlı olduğundan tekrardan 320i alırdım, donanım olarak gayet solu bir araç, hiç birşeyde üzmedi beni, araçtan beklediğin konfora bağlı, benim için makul seviyede, çok yumuşak bir araç istemediğimden, ses bakımından beni rahatsız etmiyor, ses siatemide iyi olunca genelde yol sesi, rüzgar sesi duymuyorum, performansından da memnunum, 200+ süratlerede çıkardım beni tedirgin etmedi çoğu zaman. C serisi kullanmadım yorum yapamam ama o da yakın zamanda bir makyaj yiyicektir zamanı geldi, sizde alırsanız f30 lci olanlardan alın derim bütçeniz yeterse. Başka bir şey olursada tekrardan yazıyım, he aracın içide böyle bende siyah deri döşeme ile.
     bmw 3.20 i ed mi c-180 amg mi passat 1.4 tsi hıglınemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_gs_91 -- 2 Ocak 2017; 2:7:31 >

allah razı olsun hocam verdiğiniz bilgiler için bakım 600 en az dediniz benim şuanda honda civic elegance var oda 600 tl bakımı serviste onun bakımıyla aynı bi fark yok hadi olsun 800 onun içinde değer kasko ve sigortaya ne kadar ödediniz ayrıca f 30 lci ne demek açıklarmısınız
    ya şu görüntü bile insanı cezbediyor c-180 nin iç görüntüsü gerçekten çok güzel ama ben 35 36 yaşında adamım buna rağmen bmw bir başka duruyor
  • İlk bakıma 560 lira ödedim, içinde hava ve polen filitrsi yok, ikinciye daha girmedim 18.000 km de araç. Bu arqda standart bir kö yok bmw için sizin kullanımıza bağlı olarak servise gisiyorsunuz, en uzun 12.000km. Ben aracı bu senenin 7. Ayında aldım severek kullanıyorum şuan 18.000 km de nasıl olduğunu anlamadım desem yeridir.Kasko için anadolu sigorta tercih edip teminatı yüksek olduğundan fazla para ödedim ama 2000 ila 3000 lira arası kasko sigorta 1200 lira idi ama şuan fiyatları düştü diye biliyorum eminde değilim. F30 lci demek makyajlı kasa, ön ve arka farları değişti bunların 2015 yılında şöyle örnek veriyim daha kalın şekilde yanıyor gündüz farları, ön farlar led oluyor.
    eyvallah hocam sağolasın demekki 2015 model olursa daha yeni kasa olur diyosunuz onada bakıyım nerelerde fiyatları
  • 2.el fiyatlarından hiç haberim yok desem yeridir. Ama makyajlı kasayı daha çok begenirsiniz. Bu benim araç ilk aldığım zamanki, m paket estorial mavi.

bmw 3.20 i ed mi c-180 amg mi passat 1.4 tsi hıglınemi
    sizinki kaç model şık ve güzel duruyor kirlenme derdi olmasa bu renge bende bayılıyorum
  • 2016 model, lci olan işte bendeki. 40.yıl M paket. Kirlensede uğraşmayı seviyorum yerim müsait isteyince yıkıyorum, sorunum yok onla ilgili.
    allahh kaza bela vermesin güle oynaya keyifle binmeyi nasip etsin hocam.işallah bizede binmek nasip olur.siz temmuzda bunu ne kadara almıştınız acaba
  • Amin amin hocam, inşallah sizede iatediğiniz araç nasip olur, ben böyle dedim diyer aracı test etmeden almayın, c sersinide test edin bakın, kiralayıp test edin bu iki arqcıda bir günlükte olsa.Ben bu aracı temmuzda 173.000 liraya aldım, düşük faizli kredisi filan vardı o zamnlar gerçi aralık ayında da kampanya vardı ama ocakta olur mu bilemem şuan fiyatı 190 larda filan diye biliyorum 0 larının daha yüksekte olabilir.
    eyvallah yakıtı siz bu arada 8.9 litre dediniz bunu nerde hangi trafikte ölçtünüz acabaa istanbul trafiğiyse benim burda 7-8 litreyi geçmez kayserideyim ben şuanda onun için sordum
  • Şöyle söyliyim bende kocaelideyim sürekli inişli çkışlı yerde 9 litre civarı yakıyor ama aracın üstünde hem geniş lastikler var cidden geniş arka lastiklerin boyutu 255/40r18 ön lastikler 225/45r18 bundan dolayı normal versiyondan biraz fazla yakıyor gibi geliyor bana. Uzun yolda 6 litrelere kadar düşüyor ama tüketimi.
  • anladım eyvallah vaktini çaldım ama kusura bakma hocam aklıma bişe gelirse gene kafanı şişiririm :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.