Şimdi Ara

bmw 3.20 i ed mi c-180 amg mi passat 1.4 tsi hıglınemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
9.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değerli arkadaşlar yapacağınız yorumlar benim için önemli çünki bu markalardan birini bi aksilik olmaz nasip olursa alıcam.sadece ama sadece belirtmiş olduğum bmw 3.20 i ed c-180 amg ve passat 1.4 tsi hıglıne ve bu 3 model araba için sadece 2014 model ve üstü olacak şekilde yorumlarınızı bekliyorum.özellikle ricam yok mercedes konforludur yok bmw performanslıdır yok passat mercedes gibi arabadır şeklide değil gerçek kullanıcılar özellikle belirtmiş olduğum şekilde yorumlarsa sevinirim.şimdi özellikle yorum istediğim konular

1-konfor süspansiyon
    2-yol tutuşu ve sessizlik
    3-çukurlar ve tümseklerde ve bozuk yollarda kabin gürültüsü
    4-yakıt tüketimi
    5-araçların bakım fiyatları 10 veya 15000 bakım fiyatları
    6-performans ve hangi donanım özellikle alınması lazım
    7-rüzgar sesi
    Değerli yırumlarınızı bekliyorum bu 3 model arasında kaldım lütfen başka modelleri yazmayın almam :) sadece bu 3 modelden birini alıcam herkese tşk ederin .....

• Hocam passatın ne işi var orada ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oda belki olabilir diye düşündüm donanım olarak filan
  • 3.20ied luxury paket veya m paketse o alınır.Yok sportline veya tr paketi ise C180 amg..
  • Hocam bütçe ne ?

Passat ile diğerlerin arasında sıfırda bayağı fark var
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    hocam 140 bine kadar sorun yok gerisi sorun ama :)
  • ayrıca 0 araba almamm kesinliklede 0 almayı düşünmüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıralamanızı bide açıklarsanız sevinirim neye göre yaptığınızı bilmek isterim
  • yani özellikle mercedes ilk tercihmi olsun diyosunuz. ayrıca sakıncası yoksa c180 sahibimisiniz. yanlış anlamayın ama tam 10 gündür özellikle mercedesin ve bmw nin test videolarını izliyorum ve c-180 in iç dizaynı ve öercedes olması ön planda bmw ninde motor şanzıman ön planda bunu öğrendim.benim istediğim şu özellikle mercedes c-180 de yol ve rüzgar sesi içeri alıyor bmw de alıyor deniliyor 2 araba içinde özellikle bu araca sahip olanlar bu konuda düzgün bi bilgi vereceklerini düşünüyorum 140 - 150 k para veripte şuanda kullandığım civice benzeyecekse araba değiştirmemin bi mantığı yok bana özellikle yalıtım ve içeri giren yol ve rüzgar sesi konusu lazım.ayrıca bu 3 model şart değil başka 2011 den aşağı olmayacak şekilde aklımın bi kenarında tuttuğum 2011 e-200 cgi 2011-2012 audi A-5 veya a-6 veya 2011 5.20d de olabilir tamamen kararsızım sorun burda . ben bu kadar para verip güçsüz çok yakan konforsuz ve dışardaki sesi içeri alan boş bi arabaya bu kadar para vermek istemiyorum.geçen hafta bunların tamamen dışında farklı bi konu olarak audi q7 pazarlığı yaptım 2009 138000 tl ye sigortacımdan kaskosunu hesaplattım 13000 tl kaskosu çıktı 😀😀😀😀 töbe dedim almam o yüzden koskoca formdan bi akıl verecek bu araçları olan arkadaşların yönlendirmesini istiyorum.test etme imkanımda var ama 3-5 km de bişe belli olmaz o yüzden kullanıcı yorumları şart benim için ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• passat ancak genişliğiyle bunlara rakip olabilir. c 180 var biraderde biraz dar ve basık. arkadaşta var bmw 3 serisinin tavanı daha ferah. ben alacak olsam şahsen bu sebeple bmw alırdım. passat düşünmezdim. ya bmw ya mercedes. düşünülecek bişey yok bunun dışında...
  • ya bmw ya mercedes acaba hangisi tüm konu dönüp dolaşıp mercedesmi bmw miye geliyor neye göre bmw neye göre mercedes

• W205in yalıtımı bence F30dan biraz daha iyi. Malzeme kalitesi de daha iyi. Tasarımı daha güzel. Süspansiyon konforu iki araçta da oldukça iyi. Mercedeste AMG versiyonda dahi darbe emişi gayet iyi, kabinde çok huzursuzluk olmuyor. Bmwnin M Sport versiyonunu kullanmadım, fakat standart versiyonlarda süspansiyon konforu gayet iyi.

Yakıt tüketimi olarak 320i ED biraz daha avantajlı, yarım litre civarı Mercedesten daha az yakması muhtemel. Performans olarakta 320i ED daha iyi, şanzımanın tepkileri ve kararları da 7gtronicden daha iyi. 7g tronic plus iyi diyen arkadaşa bakmayın, kendi malına toz kondurmama çabası içerisinde. ZF8e sorunlu felan diyor hatta 7G tronic yavaş bir şanzıman ve vites geçişlerini bazen hissediyorsunuz. ZF8 şanzıman bu konuda kesinlikle daha iyi. Fakat Mercedes yeni 9Gtronic şanzımanı ile sorunları aştı. O da 2017 içerisinde W205e gelecek.

Multimedya sistemi konusunda bmwnin sistemini kullanmak çok daha kolay ve arayüzü de Mercedes'inkinden daha stabil.

W205teki sistem çok takılıyor, donuyor.

Bmwnin arka diz mesafesi bir miktar daha iyi.

Passatı hiç düşünmeyin bile 110 bin tlden fazla verilmez passata.

Sonuç olarak Hem F30 hem W205 ikisi de gayet iyi araçlar. İkisinin de birbirine üstünlük kurduğu noktalar mevcut. Hangisi daha çok içinize siniyorsa onu tercih edin.

Bmwnin daha iyi gittiği, Mercedesin de biraz daha kaliteli olduğu su götürmez bir gerçek.

• Bahsettiğiniz Bmw 320i ED modeli, PEUGEOT MOTORLU'DUR.

Çevremde 3-4 kişi 35-50 bin KM'lerde şanzıman sorunları yaşadı 3 serisinde direkt olarak şanzıman değişti serviste. Faturalarını da paylaşabilirim.

15.000km'de direksiyon derisi simsiyah oluyor, yıpranıyor istisnasız. Nekadar özenli kullansanız da Bmw 3'te parçalar kalitesiz. İşçilik alt segment seviyesinde bile değil.
  • Mercedes değil sütten çıkmış ak kaşık değil arkadaş, forumda 1-2 senedir C180'i ile rezil olan bir hocamız vardı.

BMW ve Merso'nun yanına Passat koymak hakaret olur Premiumlara İkisi değil hali hazırda satılan bir araç. İkisinin koltuğuna da oturun, test edin. Olmadı bir haftalık kiralayın Avis veya diğer firmalardan. Şahsen ben tasarım, ZF şanzıman ve genişlik için 3.20 alırdım. Ama ikisi değil kötü bir araç değil.
  • Passat ne la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Car Expert

1. C 180 AMG (2014 sonrası ise)
    2. BMW 320i 40th Year Edition
    3. A4 (2015 Sonrası)
    4. Volvo S60
    5. VW Passat Highline

açıklamasını ben yapayım
    c180, 10 yıllık 156 bg bağırdığı kadar gitmeyen motoru, ani ivmelenmeden hoşlanmayan 7-g tronic şanzımanı ve su birikintlerinden geçerken bile gazlayınca arkasını bıraktığı için alınacak en iyi araç

320i ed 40.yıl, harman/kardon, büyük ekran navigasyon, dakota deri, 170 bg zf şanzımanlı olduğundan ayrıca en hızlı çalışan esp sistemi olan dsc yi barındırdığından c serisine tercih edilecek bir araç değil

a4 farları inceltip led döşenmiş, birazda malzemesi iyi kullanılmış önden çekişli olanları patinaj yapmayı çok seven "premium" sıfatına tutunmaya çalışan bir araç

s60, iç tasarımı kötü fakat güvenlik özellikleriyle öne çıkan, d2 alınacaksa performans beklentisini karşılamayacak bir araç

passat, ülkemizde bentley muamelesi gören insanların her gece hayalini kurduğu vw nin d segmenti otomobili, vw nin mafya politikasına rağmen kimseye laf söyletilmeyen fakat c180 ve 320 nin uzağından yakınından geçemeyecek bir araç

• BMW 3.20i ED motor, şanzıman, tüketim

Ve yol tutuş anlamında C serisinden önde

Bunu C sahipleride kabul ediyor,

Tüm dünyanın kabul ettiği bir gerçek varki

BMW'nin kullandığı ZF8 7g den çok farklı önde,

Zaten bu fark BMW'yi daha performanslı yapıyor

tüketim ve sarsıntısız vites geçişleri açısındanda

BMW yi öne çıkarıyor, Mercedes 7g ile rekabette

Geri kaldığını anlayarak 9g yi geliştirdi.
  • buradaki yorumlara bakarsanız araç alamazsınız veya doğru karar veremezsiniz. size tavsiyem m paket veya amg paket görsel açıdan iyidir ama konfor bakımından eksiktir performansları iyidir. luxury paketler ise olabilecek en optimum dengeye sahip şeklidir.

şimdi size 140 binlik hata yapmamak için en iyi önerim passatı bir kenara bırakarak. arabaları kiralayın hem amg ve m paketli sonrada luxury paketli 4 tane toplamda araba kiralasanız hem hor kullanılmış halinde dökülmüş şeklini görürsünüz hemde istediğiniz gibi istediğiniz yolda test etme şansı bulursunuz sizi maliyeti 250 den 1000 lira olur ama buradaki tüm yorumlardan daha net cevap verir. en azından 140 binlik hata yapmasınız. geçen forumda biri konu açmıştı bmw rezalet çok sert süspansiyonları parası var gitmiş m paket almış ama radığı konformuş. m paketi sundukları belli luxury paketin sundukları belli. hata yapmamak adına kiralayın test edin.

edit: benim tavsiyem en optimum araç olan 3.20i ed 40 th year edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 1 Ocak 2017; 17:2:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theimperial

W205 kasa kodlu Yeni Mercedes C Serisi; malzeme kalitesi,işçilik,konfor,yalıtım anlamında segmentin açık ara lideridir.

İç mekan tasarımı olarak dahi rakiplerine göre çağ atlamıştır W205 C serisi. Kesinlikle kalite bakımından mukayese etmeye gerek görmüyorum bu segmentte. Rakip markalarda deri konsol "opsiyonu" dahi yokken W205 C serisinde opsiyon olarak alabiliyorsunuz.

C180 AMG performansı 7G-Tronic Plus akıllı şanzıman ile ciddi atak. Performansı 1.6litre bir otomobil için çok yüksek ve stabil.

F30 kasa kodlu Bmw 3 Serisi ise; 2012 yılından beri satışta olan eskimiş bir kasa 1 sene sonra yeni kasası gelecek. İkinci elde 2012-2013 model 316i-320i ed'leri 80-90 bin TL bandında satın alabiliyorsunuz, bu nedenle güncel kasayken dahi kenar mahallelerde saçmasapan modifiyeli Bmw 3'ler geziyor. Piyasası 80-90 bin TL'den dönüyor çünkü. İç mekanı çağ dışı kalmış ve kalitesiz. Sadece kapı içlerine bakarsanız dahi anlarsınız bu kalitesizliği. 1 serisiyle aynı kalitede ve konsol tasarımı da çok yakın. Yol tutuşu ve yalıtımı C'nin gerisinde, teknolojisi ve kalitesi de.

Bu tarz tüm durumlardan ötürü kesinlikle W205 Mercedes C Serisi, C180 AMG tercih etmenizi öneririm. Bitmiş, kalitesiz ve prestijsiz 3 serisine para vermeyin.

Teşekkürler.

Daimlerden kaç lot hissen var DAX çökmeye başladı dikkatli ol derim.

• C al geç derim

7g 7g böyle kötü diyenlere de müjde

9g versiyonu geldi bildiğim kadarıyla onu alın geçin en iyi aracı alırsınız..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.