Şimdi Ara

bmw 3.20 i ed mi c-180 amg mi passat 1.4 tsi hıglınemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
9.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zaman ne demek, adımı etiketlersen görüp cevap veririm. Forumun amacı bu yardımcı olabilmek için.
  • Passat 2023 model heralde
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt
    passattan vazgeçtik :))
  • Bu sıralamadaki bazat, Türkiye'nin G8 zirvesinde yer alması gibi olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lexus al geç. bmw mercedes den daha sağlam ve sessizdir. son 10 senedir en sağlam markalar arasında en üstlerdedir. sürüş ve direksiyon hissi bmw de üstündür

http://usnews.rankingsandreviews.com/cars-trucks/rankings/Upscale-Small-Cars/.

amerikada da en çok a4 iyi demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanselvi -- 2 Ocak 2017; 3:56:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanselvi

lexus al geç. bmw mercedes den daha sağlam ve sessizdir. son 10 senedir en sağlam markalar arasında en üstlerdedir. sürüş ve direksiyon hissi bmw de üstündür

Verdiğiniz linkte lexus abd aracı olmasına ve 3 serisine göre fiyatı uygun olmasına rağmen 7.seçilmiş bir çelişki yok mu ortada :D yoksa aptal Abd müşterisi diyip geçelim mi :D

şahsen bu seçimde tercihim kesinlikle F30 40Th olur.
    yıllarca eskimeyecek kült bir araç olacak bence F30.
    Ben satalı 2 ay oldu ama hala arıyorum aracı, kolay kolay araçlarımla aramda bağ olmaz ama F30 a cidden çok ısınmıştım, sportLine bile yetiyordu bana , ki 40Th donanımı gerçekten efsane bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mulsanne'ın Rakibi Passat'ı Buraya Koymak Hakaret Olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • c-180 amg = piyasada fakir mercedesi diye anılır. mercedes konforunu bu araçta bulamazsınız (E serisi bir mercedes i kullanırsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız). yol tutusu ve sessizlik istediğiniz gibi olmayacaktır. çukurlarda bozuk yollarda gümbür gümbür gideceksiniz. yakıt tüketimi tavan yapacak. araç bakım fiyatları cep yakacak. trim seslerinden başınız ağrıyacak kaldırıp atasınız gelecek. boşa atıp tutmak güzel olmuyor şikayet sitelerini araştırınız. bütçeniz varsa E serisi alın beklentiniz yüksek ise C serisi hayal kırıklıgı olabilir.

320ied= Yine piyasada anılan Bmw nin başarısız oldugu bir modeldir. aynı C serisinde oldugu gibi bmw kalitesini bu araç ile hissedemeyeceksiniz. yol tutusu mercedes e göre 1 tık eksi olacaktır. çukurlarda bozuk yollarda gümbür gümbür gideceksiniz. yakıt tüketimi tavan yapacak. araç bakım fiyatları cep yakacak. iç donanım ve parça kalitesi mercedes e göre daha kötü olacak. eriyen direksiyon ve konsol şikayetleri mevcut. yine şikayet sitelerine girip araştırınız. çok sayıda görsel mevcuttur. bütçeniz varsa 5 serisi alın beklentiniz yüksek ise 320ied hayal kırıklıgı olabilir.

yukarıdakiler standart donanım için söylenmiştir. şimdi çıkıp ben mercedes e 195 95 15 lastik takarım yoldaki taşları hissetmem arabayı jelatinle yaplarım kapı aralarına uhu sürerim kulaklarıma pamuk tıkarım trim sesi rüzgar sesi duymam, kredi kartından öderim 716 taksit yaparım bana koymaz demeyiniz. :)

passat ı elediğiniz için yorum yapmayacağım. bu iki araç içerisinden C serisi mi yoksa 320 mi diye sorarsanız mecburiyetten C serisi derim. en azından prestijiniz olur ;)

• theimperial T kullanıcısına yanıt
    sizin kursağınız var sanırım :) bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak, ağzından çıkanı kulağının duymaması vb. bu olsa gerek :) ilahi theimperial güldürdünüz :D
  • oda iyiymiş peki bunların haricinde ne var alınabilecek audi a4 çok boş süperb dolu ama 3 senede bana çok zarar ettirir passat bu sınıfta değil diyosunuz lexus demiş biri ne servisi ne parçası var bu formda çözüm bulacağınıza herşeyi eleştirmeyin 400 bin tl param olsa bende ne alıcamı biliyorum ama bütçe belli maksimum 140 k buna göre yorum yapın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: theimperial

Coupe olduğu için o rakam. Bmw ikinci eli herzaman daha düşük olur. Ayrıca biri güncel kasayken bu hale geliyor ikinci eli. Attığınız C204 eski kasa artık. Yanlış mukayeseler yapmayın Bmw'niz var fanatiklik yapıyorsunuz şuan ve yöneticiymişsiniz...

Bana sahibindende 1 tane SONRADAN AMG Paket C serisi bulamazsınız. Çünkü yok. Fiberci Bmw için 500 liraya yapar emin olun. O ilanda bile 1 tane fotoğraf yok. Fiberciler hayal ürünü çünkü. Ebay'den var bakın Bmw 3 için ortalık yıkılır heryer ucuza M paket (ABS Plastik) , C için bulamazsın.

8000₺'ye AMG yapabilirsin jant vs hariç.

Bmw sahibi olarak fanatiklik yapiyorum oyle mi?
    Siz Audi sahibi olarak mi Mercedes taraftarligi yapiyorsunuz?
    Ustelik ben F30 kullanicisi bile değilim siz bahsi geçen W205 kasanin sahibisiniz.
    Burda F30 kullanıcıları dahil W205'e kotu benzetmeler yapmazken. Tamamen forum kurallarina aykırı sekilde tabirler kullanip birini yermek icin digerine gömüyorsunuz.
    Forumda bile bu kadar agresif eleştiri yaparken cevrenizdekiler nasil F30 aldi da kac tanesi ZF sanzimani bozdu ve onlarin faturalarini gondereceksiniz?
    Buyrun bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

O mantıkla bakarsak 95'e bu da alınabilir. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-servis-bakimli-garantili-c180-fascination-tam-dolu-379464372/detay
    105'lik arabaya 95 teklif ederek muhtemelen lügata yeni bir küfür eklemiş olursunuz.

Ne C'nin ne de 3'ün birbirine belirgin bir üstünlüğü yok. Çukur tümsek vs. konfordan bahsediliyorsa 3 serisi AMG C serisinden daha yumuşaktır.
    Rüzgar sesi olarak C öndedir. İç mekan tasarımı görecelidir ama kalite olarak 2014'te çıkan C 2012'de çıkan F30'a göre önde.
    Performans anlamında 3 daha iyidir. Şanzıman konforu yakındır ama ZF daha hızlıdır. Bunu da son kullanıcı ne kadar anlar?
    Sürmek test etmek lazım. En iyi kararı öyle verirsiniz.

makyajlı F30'a göre de önde C serisi iç mekanda.Hoş zaten iç mekan f30 un hemen hemen aynı kaldığı için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

O mantıkla bakarsak 95'e bu da alınabilir. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-servis-bakimli-garantili-c180-fascination-tam-dolu-379464372/detay
    105'lik arabaya 95 teklif ederek muhtemelen lügata yeni bir küfür eklemiş olursunuz.

Ne C'nin ne de 3'ün birbirine belirgin bir üstünlüğü yok. Çukur tümsek vs. konfordan bahsediliyorsa 3 serisi AMG C serisinden daha yumuşaktır.
    Rüzgar sesi olarak C öndedir. İç mekan tasarımı görecelidir ama kalite olarak 2014'te çıkan C 2012'de çıkan F30'a göre önde.
    Performans anlamında 3 daha iyidir. Şanzıman konforu yakındır ama ZF daha hızlıdır. Bunu da son kullanıcı ne kadar anlar?
    Sürmek test etmek lazım. En iyi kararı öyle verirsiniz.

makyajlı F30'a göre de önde C serisi iç mekanda.Hoş zaten iç mekan f30 un hemen hemen aynı kaldığı için :)

Sadece klima paneli piyano black oldu birde bardakliga el attilar. Genel olarak dokunmadiklari icin makyajli diye belirtme geregi kalmadi.
    C serisi ic mekani daha dolgun daha modern duruyor buna itiraz etmem zaten.
    Makyajin alasini W204 kasada Mercedes yapmıştı. Hem ic mekanda hem de dis detaylarda. Bmw F10'da da cok hafif gecmisti makyajı. Bakalim W205 makyaji nasıl olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

Orijinalden alıntı: cihanselvi

lexus al geç. bmw mercedes den daha sağlam ve sessizdir. son 10 senedir en sağlam markalar arasında en üstlerdedir. sürüş ve direksiyon hissi bmw de üstündür

Verdiğiniz linkte lexus abd aracı olmasına ve 3 serisine göre fiyatı uygun olmasına rağmen 7.seçilmiş bir çelişki yok mu ortada :D yoksa aptal Abd müşterisi diyip geçelim mi :D

şahsen bu seçimde tercihim kesinlikle F30 40Th olur.
    yıllarca eskimeyecek kült bir araç olacak bence F30.
    Ben satalı 2 ay oldu ama hala arıyorum aracı, kolay kolay araçlarımla aramda bağ olmaz ama F30 a cidden çok ısınmıştım, sportLine bile yetiyordu bana , ki 40Th donanımı gerçekten efsane bence

Lexus artık Türkiye'de satılıyor. Kimisi farklı araçlara da göz atıyor. Herkesin bindiği araca binmem diyor. O yüzden alternatif olsun diye yazdım. Oradaki sıralamalarda lexus 7. sırada evet.Yukarıda bazı arkadaşlar hem C serisinde hem de 3 serisinde sorunlar yaşamışlar. Ama sağlamlıkta üst sıralarda.

Amerikalılar farklı şeyleri seviyorlar. Ama edmunds a ve caranddriver a bakmanızı tavsiye ederim. Çok fazla araç satıldığı için bir çok insanın yorumunu görebiliyor

http://www.caranddriver.com/bmw/3-series

bu linkte de bmw 3 serisi ve rakiplerini karşılaştırıyor. burada lexus 9. sırada.

çelişkiye gelince. sıralama bir gösterge ama kimisi dediğim gibi herkeste olsun istemiyor.

Bu arada iki listede de A4 önde gelmiş. Bakmakta fayda var.

https://www.youtube.com/watch?v=F5zVjhimlNI

bu video da 4 model ingilizler tarafından karşılaştırılmış onlar da A4 demişler.

size değişik fikir verir belki. İyi alışverişler ve sürüşler

• quote:

Orijinalden alıntı: italiany

c-180 amg = piyasada fakir mercedesi diye anılır. mercedes konforunu bu araçta bulamazsınız (E serisi bir mercedes i kullanırsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız). yol tutusu ve sessizlik istediğiniz gibi olmayacaktır. çukurlarda bozuk yollarda gümbür gümbür gideceksiniz. yakıt tüketimi tavan yapacak. araç bakım fiyatları cep yakacak. trim seslerinden başınız ağrıyacak kaldırıp atasınız gelecek. boşa atıp tutmak güzel olmuyor şikayet sitelerini araştırınız. bütçeniz varsa E serisi alın beklentiniz yüksek ise C serisi hayal kırıklıgı olabilir.

320ied= Yine piyasada anılan Bmw nin başarısız oldugu bir modeldir. aynı C serisinde oldugu gibi bmw kalitesini bu araç ile hissedemeyeceksiniz. yol tutusu mercedes e göre 1 tık eksi olacaktır. çukurlarda bozuk yollarda gümbür gümbür gideceksiniz. yakıt tüketimi tavan yapacak. araç bakım fiyatları cep yakacak. iç donanım ve parça kalitesi mercedes e göre daha kötü olacak. eriyen direksiyon ve konsol şikayetleri mevcut. yine şikayet sitelerine girip araştırınız. çok sayıda görsel mevcuttur. bütçeniz varsa 5 serisi alın beklentiniz yüksek ise 320ied hayal kırıklıgı olabilir.

yukarıdakiler standart donanım için söylenmiştir. şimdi çıkıp ben mercedes e 195 95 15 lastik takarım yoldaki taşları hissetmem arabayı jelatinle yaplarım kapı aralarına uhu sürerim kulaklarıma pamuk tıkarım trim sesi rüzgar sesi duymam, kredi kartından öderim 716 taksit yaparım bana koymaz demeyiniz. :)

passat ı elediğiniz için yorum yapmayacağım. bu iki araç içerisinden C serisi mi yoksa 320 mi diye sorarsanız mecburiyetten C serisi derim. en azından prestijiniz olur ;)

Yapmayın artık bunu! Yılların klişesi hala mı konuşuluyor?
    Fakir Mercedes'i nedir Allah aşkına?
    Bahsettiğiniz aracın 1-2 yaşında ikinci elleri E serisinin 1-2 yaşında modelleri ile paralel fiyatlarda seyrediyor. Aynı şey 3 ve 5 serileri içinde geçerli. Bunun fakirlikle ilgisi yoktur. Tercih meselesidir.
    Ne C serisi ne de 3 serisi bam güm araçlar değiller. İkiside piyasada 80-110 bandında satılan tüm C segment araçlardan genel anlamda konfor, yalıtım ve performans olarak net şekilde öndeler. Bunun tartışması bile garip. Biri diğerine göre 1 db fazla ses alıyor diye sanki içerde uğultulardan konuşulmuyor gibi izlenimler paylaşılıyor.
    Konu sahibi arkadaş Civic kullanıcısı olduğunu söylemiş. C'de alsa 3'te alsa her açıdan memnuniyeti tavan yapacak bu konuda şüphem yok açıkçası.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

c-180 amg = piyasada fakir mercedesi diye anılır. mercedes konforunu bu araçta bulamazsınız (E serisi bir mercedes i kullanırsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız). yol tutusu ve sessizlik istediğiniz gibi olmayacaktır. çukurlarda bozuk yollarda gümbür gümbür gideceksiniz. yakıt tüketimi tavan yapacak. araç bakım fiyatları cep yakacak. trim seslerinden başınız ağrıyacak kaldırıp atasınız gelecek. boşa atıp tutmak güzel olmuyor şikayet sitelerini araştırınız. bütçeniz varsa E serisi alın beklentiniz yüksek ise C serisi hayal kırıklıgı olabilir.

Bahsettiğiniz aracın 1-2 yaşında ikinci elleri E serisinin 1-2 yaşında modelleri ile paralel fiyatlarda seyrediyor. Aynı şey 3 ve 5 serileri içinde geçerli. Bunun fakirlikle ilgisi yoktur. Tercih meselesidir.
    Ne C serisi ne de 3 serisi bam güm araçlar değiller. İkiside piyasada 80-110 bandında satılan tüm C segment araçlardan genel anlamda konfor, yalıtım ve performans olarak net şekilde öndeler. Bunun tartışması bile garip. Biri diğerine göre 1 db fazla ses alıyor diye sanki içerde uğultulardan konuşulmuyor gibi izlenimler paylaşılıyor.
    Konu sahibi arkadaş Civic kullanıcısı olduğunu söylemiş. C'de alsa 3'te alsa her açıdan memnuniyeti tavan yapacak bu konuda şüphem yok açıkçası.

Bırak abi bunlar alenen trollüyorlar forumu , millete yem atıp dikkate alınmakla bile tatmin olan değişik tipler sanırım, ergen olma ihtimalleri çok yüksek.

Yahut bütçe olarak Porsche, RR, Jaguar, Bentley gibi çok üst düzey araçlara biniyorlar da, ne biliyim bir F30 u, W204 ü bam güm olarak niteliyorlar.

F30 başarısız oldu dememiş mi bir de yemin ediyorum deli saçması.

Bmw 5 ten Mercedes E den başlarmış! Peh...
    Önceki aracım F30 du , şimdiki F10 LCI ben öyle kayda değer farklar görmüyorum, Hele F30un çevikliğini ve rijitliğini deli gibi de arıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Bırak abi bunlar alenen trollüyorlar forumu , millete yem atıp dikkate alınmakla bile tatmin olan değişik tipler sanırım, ergen olma ihtimalleri çok yüksek.

Yahut bütçe olarak Porsche, RR, Jaguar, Bentley gibi çok üst düzey araçlara biniyorlar da, ne biliyim bir F30 u, W204 ü bam güm olarak niteliyorlar.

Önceki aracım F30 du , şimdiki F10 LCI ben öyle kayda değer farklar görmüyorum, Hele F30un çevikliğini ve rijitliğini deli gibi de arıyorum.

Kulaktan dolma bilgiler olunca boyle oluyor. Yapacak cok fazla bir sey yok. 2006'dan beri yoneticiyim bu forumda. Neler gorduk neler okuduk ama bazi seyler hic değişmeyecek demek ki.
    Sorsaniz Golf, Passat kutuphane ama F30 ve C kullanicilari aracin icinde sohbet edemiyor gürültüden. Yol da tutmuyorlar... Bam gum ayri bisey zaten.
    Valla net söylüyorum B9 Passat belirgin sekilde F30'dan da W205'tende sert! Yol tutus zaafiyetini gidericez diye arabanın konfor karakterinden taviz vermisler. Surus zevki olaraksa ne 3'un ne de C'nin yanına yaklasamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: theimperial

W205 kasa kodlu Yeni Mercedes C Serisi; malzeme kalitesi,işçilik,konfor,yalıtım anlamında segmentin açık ara lideridir.

İç mekan tasarımı olarak dahi rakiplerine göre çağ atlamıştır W205 C serisi. Kesinlikle kalite bakımından mukayese etmeye gerek görmüyorum bu segmentte. Rakip markalarda deri konsol "opsiyonu" dahi yokken W205 C serisinde opsiyon olarak alabiliyorsunuz.

C180 AMG performansı 7G-Tronic Plus akıllı şanzıman ile ciddi atak. Performansı 1.6litre bir otomobil için çok yüksek ve stabil.

F30 kasa kodlu Bmw 3 Serisi ise; 2012 yılından beri satışta olan eskimiş bir kasa 1 sene sonra yeni kasası gelecek. İkinci elde 2012-2013 model 316i-320i ed'leri 80-90 bin TL bandında satın alabiliyorsunuz, bu nedenle güncel kasayken dahi kenar mahallelerde saçmasapan modifiyeli Bmw 3'ler geziyor. Piyasası 80-90 bin TL'den dönüyor çünkü. İç mekanı çağ dışı kalmış ve kalitesiz. Sadece kapı içlerine bakarsanız dahi anlarsınız bu kalitesizliği. 1 serisiyle aynı kalitede ve konsol tasarımı da çok yakın. Yol tutuşu ve yalıtımı C'nin gerisinde, teknolojisi ve kalitesi de.

Bu tarz tüm durumlardan ötürü kesinlikle W205 Mercedes C Serisi, C180 AMG tercih etmenizi öneririm. Bitmiş, kalitesiz ve prestijsiz 3 serisine para vermeyin.

Teşekkürler.

3 serisi prestijli değil, w205 mi prestijli araç?
    bunlar giriş seviyesi, iki markanın da d segmentindeki en yi araçları
    konu prestijse bmw 5 serisinden başlar w212 e serisinden başlar, dikkat edin w213 değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kulaktan dolma bilgiler olunca boyle oluyor. Yapacak cok fazla bir sey yok. 2006'dan beri yoneticiyim bu forumda. Neler gorduk neler okuduk ama bazi seyler hic değişmeyecek demek ki.
    Sorsaniz Golf, Passat kutuphane ama F30 ve C kullanicilari aracin icinde sohbet edemiyor gürültüden. Yol da tutmuyorlar... Bam gum ayri bisey zaten.
    Valla net söylüyorum B9 Passat belirgin sekilde F30'dan da W205'tende sert! Yol tutus zaafiyetini gidericez diye arabanın konfor karakterinden taviz vermisler. Surus zevki olaraksa ne 3'un ne de C'nin yanına yaklasamaz.

B8 olacak yanlışlık olmuş herhalde

• Evet yanlışlık olmus mobilden yazmıştım. B8'den bahsediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.