Aracımı yeni sattım bmw 3 serisi bi araç almayı düşünüyorum başka bi araç düşünmüyorum 3.25 i veya 3.28i almayı düşünüyordum ama dikkatimi 3.25tds ler çekti hem turbolu hemde dizel daha ne olsun zaten en çok istedigim turbolamaktı ama böyle fabrikasyon kendinden olması daha iyi gibi
Bmw 3.20 turbolamaktan vazgeçtik çok sıkıntısı olucagından ama 3.25 tds ler gözüme çarptı ama hakkında bi bilgim yok bu E36 Kasa 3.25 tds nasıl bi araçtır benzinliye göre faydası ve zararları nelerdir.
Kimsenin bi bilgisi yokmu dur acaba ?
darky0117D
kullanıcısına yanıt
e36 kasa iyi bir tercih ama o kasada dizel işlerine hiç girme bence. Zaten Tr piyasasında da çok yok bu araçlardan ararken bulması zor satarken satması güç olur. 150 ps bildiğim kadarıyla bide eski tip bi dizel motor beklenmedik sorunlar çıkarabilir, turbosu enjektörü cep yakar . E46 da bile dizel çok iyi değildi bi önceki modelini siz düşünün nasıl olur. Ama sen söz konusu BMW ise gerisi teferruattır, ben kafaya koydum alırım bakarım ederim keyifle binerim dersen de arkandayım ama yinede bu motoru daha çok araştır.
"ilk sahibi bmw ye biner , sonraki sahiplerine bmw biner " bunu asla unutma yukarıda arkadaş anlatmış zaten olayı