Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (3519. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
70.449
Cevap
504
Favori
4.452.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35173518351935203521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vkayışı değişim periyodu yada kullanım ömrü kaç yıldır.bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum.sadece kayış değişimi yeterlimi devirdaim kasnaği ve gergi kütüğü de değişmelimidir?320i ed

• dentist-1 D kullanıcısına yanıt

kayış 100bin 150bin de gidebilir ama tercihen 60bin de bir değişimidir. kasnak üzerinde çatlamalar gözle görülür ve el ile temasta oynama yapıyorsa kasnak da değiştirilmelidir. genelde kayış ve kasnak birlikte değişim yapılır garantici iş için. gergi kütüğü hakkında bir bilgim yok muhtemelen onunda bir kullanım ömrü yada yıpranma süresi mevcuttur.

V kayışı değişim periyodu yok, her bakımda gözle kontrol yapılır çatlak başladıysa değişir. Yaşanılan iklim koşullarına göre çatlama erken veya geç olabiliyor.

• 10 yıl oldu tebdir amaçlı değiştirsemmi diye düşünüyorum, teşekkürler.

• hava 38 derece biraz dolandım yakıt sarfiyatım bu şekilde oldu sıcağı seviyor bu motor:)

BMW 3 serisi (F30)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentist-1 -- 13 Ağustos 2024; 22:13:3 >

Ben makaron denemiştim ama olmamıştı. Üstte yazan arkadaşın yöntem daha mantıklıymış. Onu da deneyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15dk önce

BMW 3 serisi (F30)
  • şimdi

BMW 3 serisi (F30)
  •  BMW 3 serisi (F30)
  •  BMW 3 serisi (F30)

BMW 3 serisi (F30)

• Arkadaşlar 3.18i araç sahibiyim aracıma nbt ekran taktırmak istiyorum. En son versiyonu hangisidir acaba dikkat edilmesi gerekenler neler? Adana’da ve çevre illerde uygulamasına güvendiğiniz nereler var ?

• carplay taktırmayı düşünüyorum bende, izmitte bulamadım.

• mr.inspector kullanıcısına yanıt

EVO ID 6 olan nbt ekranlardan arayabilirsiniz fakat uygun fiyatlı olanların hepsi çalıntı.

Ağlayanın malı güldürmez güvenilir satıcılar bulmaya çalışın.

Ankara MM Performans Şaşmaz

İstanbul BMW Area

bildiğim ve çalıntı satmadığına emin olduğum yerler.

• Merhaba arkadaşlar, 9 eylülde aracın muayenesi var daha önceki sahibi amerikan parkları açtırmış muayeneden geçmiyor diye biliyorum , benim kapatma ihtimalim varmı yoksa para bayılıp kapattırmamız mı gerekiyor?

• Arkadaslar merhaba, aracim ile 80 100 km hiz arasi ilerlerken 5 sn kadar gaz yemiyor sonra normale donuyor. Ara ara yapiyor bunu. Normale dondugunde hersey sorunsuz ancak gaz yemediginde hiz dusuyor dogal olarak. Nedeni nedir daha once yasayan oldu mu. Herhangi bir ariza isigi yakmiyor.

• Yakit rolesindenmis arkadaslar. Bilginize. Degistirdik hicbir sorun kalmadi.

• nemden mi bozuluyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentist-1 -- 30 Ağustos 2024; 21:42:27 >
  • sunroof temizliği yaptım geçen, baya toz vardı.1yıldır temizlememiştim,temizlik bittikten sonra pet şişeyle su boşalttım sunroof kanalına, arka tahliyelerden su gayet bol miktarda yere akarken ön kapı aralığındaki tahliyelerden bir kaç damla anca su aktı,tıkanmış meğerse.biraz uğraştıktan sonra açıldı resmen çamur fışkırdı epeyce şimdi giren su anında tahliye oluyor.

merhaba ben 2018 model 3.18i 83.000 km kullanıcıxısıyım genel olrak yetkili servis bakımlı sakin bir kullanıcısıym comfortta kullanıyorum 7.9 / 8.3 şehir içi ortalamalar ile kullanıyorum trafiğe göre normal mi?

4.1 paylaşmışsın şaşırdım doğrusu? bilgi verirsen sevinirim

teşekkürler selamlar.

• 79000 km arabam genel ortalamam 7.1 kocaeli

ecopro genellikle kullanımım

• 
Sayfa: önceki 35173518351935203521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.