|
BMW 3 serisi (G20) (1344. sayfa)
-
-
Merhaba benim 3 serisi için geçen hafta Salı günü faturam kesildi. İlk pazartesi teslim olur dediler ama cuma teslim ettiler. Aracın durumuna bağlı heralde birazda yoğunluğa. Bugün 5 serisi faturası kestirdik yarın 3 te teslim alıcaz mesela. -
Hayır onu göstermez. Proforma fatura sizin ne ödeyeceğinizi gösterir sadece. Siz kabul eder ve ödemeyi yaparsanız ticari faturanız kesilir. -
Proforma, faturadan önce oluşturulur. Faturanın ön taslağıdır. Gümrük işlemleri tamamlanmadan fatura kesilmez. Yani fatura kesildiyse gümrük işlemleri tamamlanmış, sevkiyat planına alınmıştır. Ama dediğim gibi bu aralar çok araç satışı olduğundan sevkiyatta yoğunluk olabilir. Bu haftasonuna kadar teslim alırsınız diye tahmin ediyorum. -
Makyajsız kasa laser led li m sport lar alınır mı 2500 civarına düşük km olarak, örnek ilan atayım. 31xx m paket furyasını kaçırdım, 2. el için de 2500 ü geçmeyim diyorum, dış tasarım olarak lci lerden daha çok hoşuma gidiyor makyajsız G20 ler.
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-lazer-far-harman-kardon-comfort-access-full-1217099122/detay -
Mat olmayan aldım.
Sağdan uzun geldi.
-
Arkadaslar merhaba. Aracinda 18 jant olup spacer kullanan biri var mi acaba. Varsa hangi boyut spacer tercih etmeliyim yardimci olabilen olursa sevinirm -
Teşekkürler -
doluluğuna göre bence gayet iyi. km hele 24k hiç bir şey. senede 7-8k anca yapmış araba. o dönemde çıkan araçlara göre az bulunur donanımları var.
ben tabacıyım ama. biraz daha cıvıl cıvıl oluyor içerisi.
-
Mevcut aracımı da bu şekilde alıp 4 yıl bindim, bakalım kafamda 2 3 tane daha araç var, tek sevmediğim yanı portiamo mavi olması, dravit gri bulursam diğer seçenekleri eleyip alacağım.
-
Borusan zaten 3 yıla çıkarmıştı garantiyi ek paket alınca 5 yılı geçemiyor o yüzden aynı fiyat. Eğer garantiniz 2 yılsa +3 3 yılsa +2 yıl garanti satın alıyorsun bişey değişmiyor total 5 yıl -
Bilgisayara bağladıkları anda arabada yazılım uyarısı verir ondan dolayı da karşılamazlar. Yetkisiz müdahalede müdahalenin etkisini bilemeyecekleri için komple garanti dışı kalır. Aracı satıp 5.30i alın daha memnun kalırsınız boşverin yazılımı. -
hocam 2021 m sport beyaz renk hatasız boyasız 50 bin km de bu aracın donanıma ek olarak adaptif süspansiyon 19 jant ve shadow paketlisini 2.480 e aldım. kafanızda fiyat belirlenmesi amacıyla yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbly -- 17 Aralık 2024; 6:3:9 > -
yıl ve özelliklere göre çok iyi fiyata almışsınız, ne zaman almıştınız
ekim kasım aralığında ufakda olsa bir artış yaşandı çünkü
2480 ile en az 75-100 bin ucuza aldığınızı düşünüyorum
adaptif,lazer far,19 jant,harman,keyless go,bagaj özellikleri 3 yaşında gayet dolu araç.
-
Merhaba Goodyear run flat lastiğime vida batmış sabah araca binince basınç uyarısı verdi, en sevmediğim şey lastik tamir ettirmek lastikçiler jantın ırzına geçiyorlar nasıl yapacam bilemiyorum Tuzla Gebze civarında önerebileceğiniz bi lastikçi varmı.Şimdilik basıncını tamamladım devam ettim.
-
Hocam bu arkadasın adını çok duydum. Spacer işine gireceksen bu arkadaşdan şaşma derim. kendisinden bilgi alabilirsin...
-
Arkadaşlar selamlar,
G20 için 17" kışlık lastik bakıyorum. Herkes yıldızlı lastik bakmaktan söz etmiş. Ben Continental wintercontact TS870P baktım, baya iyi duruyor puanları. Yıldızlı lastik midir bu bilmiyorum ama, önerileriniz nedir? Bu lastik sizce nasıl?
-
Bulundugunuz bölgedeki michelin continental gibi büyük bayileri tercih edin. aracı götürmeden önce jantınızın çizilmemesi konusunda titiz oldugunuzu özellikle belirtin. Yardımcı oluruz vs gibi bir yanıt alırsanız aracınızı götürün.
-
Eyvallah hocam, teşekkür ederim. İlan fiyatı köpük zaten. Km den dolayı 2400 den fazla vermezdim çok hoşuma gitse bile. -
Tesekkur ederm👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X