Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1362. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 18 Misafir (6 Mobil) - 18 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
27.284
Cevap
409
Favori
2.075.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13601361136213631364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısı olsun. Liste fiyatı 5,6 milyon
    Size kaça mal oldu indirimle birlikte ?
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim 4.3 e mal oldu.

• volkan.kanat V kullanıcısına yanıt
    Cok iyi fiyat.hayirli olsun
    Xc90 a ne diolar hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_____ -- 2 Ocak 2025; 14:48:45 >
  • hocam onu alamam diye fiyatını sormadım :). Aslında ex40'ı görmeye gitmiştim,yani bagaj hacmi vs elektirikli oldugu icin daha geniş olabilir diye gidip bi canlı göreyim dedim ama kalmamış.2440'tan çok fazla satmışlar.XC60'ın içine oturunca dayanamadım acıkcası zaten begendiğim bir aractı.T8 motoru da kalmamış.sarı siteye baktım 2. elde ilan yoktu.T8 çok tutulmuş anladıgım.

Çok iyi fiyat 😊👌
  • Nyassa010 N kullanıcısına yanıt
    Kol kısalmaz ki kol uzar ???? Hacimi düşürmek için kolu uzatmak zorundayız diye düşünüyordum hep. Krank da buna göre değişir haliyle çünkü blok ve piston aynı

Babama almayı düşündüğümüz, Xc90'a geçen hafta 5.880.000tl fiyat aldım. B5 hybrid/benzinli için. 5 bayi ile görüştüm. Hepsinde de fiyat aynı. Hepsinin elinde 5-6 adet araç mevcuttu.

Anlaşılan araçlar ellerinde kalmış. 2025 ortasına zor bitirirler.

2026 mart ayında yeni kasa Türkiye'de olacak. O sebep kafamızı bulandırdı.

Birde benzinli motorlar kafamda soru işaretine sebep oldu. Dizel motorlar uzun zamandır kullanılıyor ve piyasada sorunsuz olarak geçiyor. 2024 başında bile dizel/mild hibriyd motorlar satılmış.

Hal böyle olunca düşük km 2ci el dizel/mild hybrid almaya karar verdik. 20-30binde 5m'a 2ci el alacağız kısmetse...

• Le_Penseur kullanıcısına yanıt

Onumuzde ki ay makyajli geliyor fiyatta degismeyecek, bu kasa 0 veya 2.el almanin hic bir mantigi yok cunku 0’da da fiyatlari asaga cekmek durumunda kalacaklar.

Volvo formuna döndürmeyelim ama hazır konusu açılmışken yol sesi, kabin içi ses, konfor süspansiyon vd bizim 3 e göre nasıl ? 😊
  • DEK02844 D kullanıcısına yanıt

Benim megane a yaptırdığım 170 lik seriydi. %100 tpu olmayabilir belki benim yaptırdığım.

Kapılarda sorun yok ama kaput ve tavan matlaştı biraz. Öyle benzinlikte falanda yıkatmam. Ppf e de bakmak lazım iyi ürünlerle yıkamak wax yapmak lazım.

Youtuber Muharrem Gökçe var. G20 almış. PPf yaptırdı. Mesaj attım sağolsun döndü. Yıkama ile alakalı bi video paylaşacak. Takip ederiz. Bende daha yıkamadım aracı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal_Blow -- 2 Ocak 2025; 22:45:34 >

Fiyatlar güzelmiş. GLC 180 bile 4.2 civarı. Gerçi çoğu ötv kdv.

Volvo dizelleri bitirdi. Üretmiyor diye biliyorum.

• Fatal_Blow kullanıcısına yanıt
    Aslında işin ayrıntısına girince çok şey çıkıyor karşımıza ppf konusunda. Onada normal boyaya olduğu gibi önem göstermek lazımmış. Benim aracın çamurluğunu kasti olarak birisi anahtar veya bıçak tarzı bişiyle yaklaşık 25 30 cm çizdiler o yüzden direk yaptırmak istedim biraz aceleye geldi,Bakalım cumartesi teslim alıcam galiba. Alınca yorum bırakırım. Takibe alıyorum Muharrem beyi. Teşekkürler bilgilendirmeniz için.

5800 bana uygun geldi açıkçası. Sarı sitede 2022 modellere 5 milyon lira istiyorlar.

• İzmir,

için arkadaşlar aracımın direksiyonu hafif sağa yatık gibi duruyor. Özgörkey'de daha önce direksiyon kutusu değişti ve tüm ayarları yapıldı ama nedense direksiyonun açısına alışamıyorum.

titreme, sağa sola çekme vb. gibi sorun yok.

direksiyon açısını yaptırabileceğim bildiğiniz düzgün bir yer var mı ?

• ladinkayin L kullanıcısına yanıt

2016 XC60 aracımız var. Volvolar genel olarak sert oluyor hocam. Sedan ile suv bir aracı kıyaslamak dogru olmaz.

Sağlamlık ve güven konusunda sorun yok.

Virajlarda ve cukurlarda araç kütük gibi bence. XC90 kesin daha konforludur ama okudugum kadarıyla büyük tekerlekten dolayı yuvarlanma sesi ve izolasyon sorunu varmış.

Tabi gelde bunu babaya anlat  O seviyor ama benlik değil.

Uzun yolda sedan konforu başka oluyor...

• blacklotus01 B kullanıcısına yanıt

Hocam uygun ama 8-9 aylık bir motor ile satılıyor ve bu motor yeni modellerde yine değişecekmiş.

Artık satılmayan S60larda da benzinli 2.0 benzinli motorlar vardı. Bu motorların kronik sorunları var diye duymustum. bundan 2-3 sene sonra 2ci el piyasasını düşündüğümde benzinli araçların sayısının cok az ve piyasasının dizele göre düşük kalacağını düşünüyorum.

• Fatal_Blow kullanıcısına yanıt

Sıfırlarda dizel yok dogrudur. XC90 ile GLC mukayese edilmez. GlC'nin rakibi XC60.

• Dostlarm selamlar bir konu hakkinda bilginize ihtiyacm var bilen varsa tabi smdi kibristan arac getirirken gerci 185 gun kurali var o ayri ama hatta kibrista trafik sigortasi yapip teslim ediolarmis araci fakat turkiyeye gelirken gumrukten sonra bu kasko isleri nasil oluo bilgisi olan varmidir bir arkadasm cifte vatandas kibris vatandasi ayni zamandada iste bilgisi olan varmi diye sormak istedm
  • Bugün tüm gün yeni E serisi kullandım. Arabamı satıp E almam öyle söyleyeyim. Mercedes neden böyle oldu? :) süslansiyon konforu belki bir tık daha iyidir ama lastik basıncından bile olabilir yani fark o kadar az. İzolasyon kesinlikle G20’den kötü. Özellikle motor sesi. İç tasarım mükemmel tabi laf yok. Donanım olarak da baya eksikti. Aracı sıfır bayiden aldık. Ne adaptif cruise control var, ne bir koltuk soğutma ne de arkalarda ısıtma vardı. 360 kamera bile yok. E nerede kaldı D sınıfından farkı? Mercedes Türkiye gerçekten insanların aklıyla dalga geçiyor.
    Teşekkür ederim 😊
    YouTube da epey bir video izledim XC60 la ilgili, kabin pek sessiz değil gibi geldi. Uzun yolda sedan daha konforludur katılıyorum buna, daha az yorar.
    Bir önceki kasa Mercedes E200 videoları da izledim. Onda da kabin pek sessiz değil.
    Bizim 3 lerin konforu başka bir seviyede gerçekten. Kendi sınıfında başa oynar. E sedanlarla yarışır.
    Premium E sedan deneyen arkadaşlar varsa görüşlerini yazabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 3 Ocak 2025; 20:53:8 >
  • 
Sayfa: önceki 13601361136213631364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.