Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1360. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 22 Misafir (4 Mobil) - 22 Masaüstü5 Mobil
5 sn
27.286
Cevap
409
Favori
2.075.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 13581359136013611362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam siz bayadır buradasınız iade aldınız mı nasıl işliyor süreç? Forumda baya kişinin kafasında soru işareti oldu bu durum :)
  • Merhabalar,

Bu iade konusunu 2 hafta önce sordum. İzmit bayisi iade ile alakalı sorunca hiç böyle bi ödeme yapmadık ilk defa duyuyoruz dedi. 1-2 forumdaşın attığı mesajlara göre tekrar arayıp yöneticilerle konuşunca bi bakalım dediler. Ancak iyi niyetli bi düşünce olmadığı kanaatindeyim.

21.500 tl tescil ödemesi yaptım. Ruhsatı ben çıkarttım bi onu gönderdiler. 1100 küsür tl. İlk sorduğum zamanlar muamele diye açıklama yapıyor satış temsilcisi.

Geçen baktım kdv dahil 16.000 tl bi fatura kesmişler. Gib'den hafta hafta kontrol edebiliyorsunuz. Gerçi hergün bakıyordum birşey gözükmüyordu. Fatura kestiklerinden 8 gün sonra sistemde görünmeye başladı. İtirazda edemedim. Sistemde geriden geldi sağolsun. Ancak kalan 5500 tl daha yatmadı. 16000 tl nin izahatınıda atmadılar.

Sigortayı ben yaptım bu arada.

Aracı aldığımda 600 tl plaka basım ücret makbuzu vardı. Mtv yi ödediler. Bide tescil var. Nasıl 13.000 tl oluyorsa. Bide kdv li ödedik şişip duruyor fiyat. Hiç birşey demesem 21.500 fatura keserlerdi herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal_Blow -- 31 Aralık 2024; 12:50:53 >

• Daha önce tescil masrafı için alınan paradan kalanının iadesinin nasıl olacağını yazmıştık. Satış danışmanınızla konuşun. SD size ve finansa mail atıyor. Finans size bir form yolluyor. Siz de formu doldurup o maile cevaben hem SD ye ham de finansa yolluyorsunuz ve kalan para hesabınıza yatıyor. İşlem bu kadar basit.

Aracı Özgörkey İzmir den aldım. Hiç sorun çıkarmadılar. Yokuşa süren bayiler varsa bizzat gidip görüşün alın kalan paranızı 😊

SD nin ve finansın maillerini ekledim. Benim doldurup yolladığım formu da ekledim. Formun imza isim ve banka hesap no yazılan alt kısmını kırptım.

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 31 Aralık 2024; 13:16:23 >

• ladinkayin L kullanıcısına yanıt

Şanslısınız.

• Fatal_Blow kullanıcısına yanıt
    Yokuşa süren bayi varsa gidip çökün ST nin karşısına ne demek kalanı iada etmemek 😊
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt

Belki borusan dan alsak böyle olmazdı. En son 16.000 lik fatura kestiler. Kaç arabaya iade vermediler demekki.

Sizin yaptığınız görüşmelerin hiçbiri bende olmadı. Hatta ilk defa böyle birşey duymuşlar bide benden. Kimseye iade yapmadık dediler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal_Blow -- 31 Aralık 2024; 13:3:12 >
  • Burak IJQPA B kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Konu nedir ? Yardimci olmaya calisayim.  

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bir arkadaş sordu iade için bayii işi yokuşa sürüyormuş, ben şahsen aralıkta aldım aracı benim iade işi ocakta olacak dedi st, soranlara genel bilgi olması için yazıyorum, toplam ödenen bakiye-aracın fatura bedeli-izahat formu dip toplamı=iade tutarı olmalı, benim durumda şöyle: 3393000-3370270-4285=18445 iade almam lazım diye düşünüyorum, izahat belgesinde yazmayan başka bir kesinti oluyor mu? Onun dışında satın alınan aydan sonraki ay iade olur diye düşünüyorum, ama bayiler sallamıyormuş bazı arkadaşları bekleyip göreceğiz sanırım :)
  • Merhabalar Bahçelievler Florya Bakırköy civarı işini iyi yapan kaliteli bildiğiniz ppf’ci var mı
  • Burak IJQPA B kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Evet. Kalan bakiye hemen iade edilmeli. Borusan oto Istinye arac teslimi sonrasi hemen iadeyi yapiyor. Yapmak zorunda. Cunku onlarin hesabinda kalan bakiye ilerleyen zamanda onlara problem olur. Ben de daima iademi aldim. BMW 3 serisi (G20) 

• Ben de Borusan Oto Mersin şubesinden aldım. Aracı teslim aldığım gün iade için form doldurup imzaladım, 2 gün sonra hesaba yattı. Anladığım kadarıyla borusan harici bayiler direniyor yatırmamak için.
  • Forumdan iade mevzusunu okuduktan sonra geçen seneki araç alımı için borusan şubesinden bilgi talebinde bulundum. Geçen seneden kalan 3 bin tl civarı iade olduğunu söylediler, sağolsunlar sormasam iade falan edileceği yoktu. Faiziyle iadesini istedim, olumlu cevap alamayınca tüketici hakem heyetine başvurdum sonucu bekliyorum. Borusan-borusan dışı farketmiyor gibi gözüküyor.

• Arkadaşlar bir şey soracağım arabasını kendi yıkayan varsa. Shadow yerlerdeki siyahlar yıkamadan sonra griye dönüyor soluklaşıyor ön be arka tamponda jantlar da kuruyunca soluk renk alıyor tam siyahlık gidiyor ne kadar silsemde kuruyunca rengi değişiyor. Bunun için özellikle kullandığınız malzeme var mıdır? Ne yapmak gerekir? Tecrübeli arkadaşların fikrini duymak isterim. Herkese de şimdiden iyi yıllar dilerim.
  • analizim kullanıcısına yanıt

Tavsiye ederim. İç dış piyano black için çok iyi bir ürün. Araç yıkanıp kurulandıktan sonra üzerinden geçin.

• selcuk_3277 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, peki bez dışında sıkmam gereken sürmem gereken özel bir malzeme tipi bir şey var mı ?
    Araç iyi bir şekilde (iyi şampuanla) yıkandıktan sonra ekstra birşey kullanmanıza gerek yok. Bende iki adet var. İç-dış için ayrı ayrı kullanıyorum. Ciddi görsel temizlik ve parlaklık sağlıyor.
  • Arkadaşlar değer kaybı dosyası için İstanbul’da onerdiginiz bir avukat varsa özelden yazarlısınız rica etsem

siyah aracıma sonax konsantre şampuan ile yıkayıp

sonrasında Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer kullanıyorum

• Connect Ferit kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 🙏🏻
  • Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Sigorta acentenizde halledebiliyor. Avukat sizden yüzdelik ister bilginize
  • 
Sayfa: önceki 13581359136013611362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.