Hayırlı olsun. Harman ve adaptif süspansiyonla 3300e aldıysanız iyi fiyata aldınız gerçekten. Benim ilk ve son bmw aracım. Kasım ayında 3140 a sportline aldım. Böyle saçma fiyat politası olmaz. Kendi müşterisini korumayan bir firmaymış. Biz hala tescil ücretinin 21.500 den kalanını (tabi onların gözünde kaldıysa) alamadık. Bende navigasyon ve spotify araca bağlanmadan çalışıyor. Sim kart okuyucu verdiler ama 5g ile çalışacak galiba. |
BMW 3 serisi (G20) (1365. sayfa)
-
-
%25 artmış garanti uzatmalar -
Meslek indirimi modellere göre uygulanıyor olabilir mi? 5 kasada yok dendi bana ama arkadaş 3 kasada almış. Enteresan -
Forumdaki arkadaşlara kalsa dünyanın en iyi arabası 3 serisi:) mercedes e serisinden bile iyiymis:) -
Merhaba. Hayırlı haftasonları dilerim.
Ben 1.5 aydır bu forumdayım. Refresh Sportline 3 serini beğendiğim için aldım. Araç bence gayet güzel. Ses yalıtımı, yol tutuş, konfor, malzeme kalitesi ve işçilik anlamında bi sıkıntı göremedim. Şuan daha 600 km de rodajda olduğundan motoru zorlamadım. Ama tatmin edici gözüküyor.
Uzun yıllardan beride otomobilleri seven araştıran biriyim. E serisinden tabiki iyi olamaz sınıf farkı var, öyle bir mesaj görmedim ama elma ile elma yı kıyaslamak lazım. Şu an eski aracım 1.3 tce megane da duruyor. İstanbul da megane ı kullanmak daha rahat bence:D Ama bu yüzden iyi diyemeyiz:D
Benim derdim borusan ve aracı aldığım bayi ile. Kasımda yüzde 10 ile aldık indirim gelmeyecek dedikleri için. Bayide tescil parasına kondu gibi. Aracı binmeye aldım ben. Bir süre araba işini düşünmem daha. Ama kesinlikle bmw almam. Bu benim hayata bakışım doğru yanlış.
Ancak bu, forumda saçma sapan mesajlar paylaşacağım anlamına veya karalama yapacağım anlamına gelmiyor. G20 ile forumdaki bilgili abilerimizle iletişim kurmak, forumu amacına göre kullanmaya devam. Temudan aldığım 10 güne gelen ürünler bunlar. Telefon tutacakları çok kaliteli. Ancak refresh te ortadaki ızgaralara uymuyor. Yanlara olabilir. Şuan megane da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal_Blow -- 5 Ocak 2025; 12:16:34 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: DEK02844
Kronik gibi duruyor. Birçok kişiden duydum. Yenilerde direksiyon kutusunu değiştirmişler.Benimde 2020 X2 aracım var daha önce direksiyonde hizlanirkendusuk viteste mesela 2 den 3 e geçerken direksiyon kendi kendine sağ sol yapiyordu garantisi varken Borusan Adana'ya götürdüm test ettiler bişey yok dediler..bu günlerde de aracı otoparktan çıkarırken direksiyon manevraları da dişli atlama sesi gibi tık tikk sesler geliyor ama herhangi bir arıza ışığı yanmadı sorun direksiyon kutusu adamıdır acaba birkaç ustaya gösterdim kutu dediler 150 bin fiyat çektiler sizce ne yapmaliyim
-
Bence yetkili servis harici başka biryere götürmeyin. Sesi duyamıyoruz derselerde ısrarcı olun ilgilenceklerdir. -
Dışarda yaptirmayin,kaza falan gecirmedinizse direksiyon kutusu arızası bana pek inandırıcı gelmedi, O bir kaç ustayla bir daha görüsmeyin,yapamazlar, yapamadikta demez sahip cikmazlar.defalarca ücret alirlar,daha sonra muhatap bulamazsiniz..basit bir şey de olabilir,disarda cok para harcamak zorunda kalabilirsiniz..Ankarada'ysaniz esenbogayi öneririm,Borusan disindaki servisler borusan kadar ilgili degiller,baska sehirdeyseniz,gideceginiz servis Borusan olsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 5 Ocak 2025; 13:27:21 > -
Hataydayim adana Borusan çok paraci Antep'te erenler oto bmw yetkili servis ama Borusan değil.Hangisine götüreyim sizce birde buradaki bir usta korukleri yaglariz bir bakarız dedi.kutu değişim fiyatını duyunca dışarıda çare aramaya başladım.baska bir direksiyon cu üstada geniş zamanda getirin tamir etmeye çalışırım dedi ama ben kutudan olduğuna tam ikna olamadım.ariza ışığı yakmadan kutu yinede arizalanabilirmi -
Ekim-Kasim aylarinda benimki ve burada bir arkadasinki dahil 2024 model sifir gibi shadowlu, 19 incli adaptif-harman kardon... arabalar 3.2-3.3 milyona sahibinden satiliyordu, bu piyasada 3140 sportline aldiniz, o kadar uyarilarima ragmen sizin gibi birisi daha aldi bu forumda, bu arabalarla sizin arabaniz arasinda 500 bin lira fark var, o arabayi aldiginiz gün kontagi cevirmeden 2.8 milyona satamazdiniz, alirken zaten parayi kaybetmistiniz.
-
Sürekli servis bakimi yaptirdiysaniz iyi niyet garantisine bile girebilir, ciddi bir sey olsa uyari vermesi lazim,disarda test cihazlarini bile dogru dürüst kullanamiyorlar,cogu guncel degil,Adana borusan a götürün bakalim ne tanı koyacaklar,yaptirmadiktan sonra ücret ödemeniz gerekmez, Ankaraya hic yolunuz düşmez mi,gelmeden evvel bi randevu alsaniz esenboğa onun teshisini dakikada koyar..Ya da Adanada ikna olmazsaniz böyle yapilabilir..
-
2. el 0 kıyaslaması yapmıyorum ben. Sıfır gibide almadım 0 aldım. Ben borusanın kasımda yüzde 10 aralıkta yüzde 13 ve tescil parasının iadesinden dolayı yazdım.
Bana sorarsanız 500 binlik bi farkta yok açıkçası. Ama şirketin tutumu kendi müşterisini korumayan bi politika. Ben onu söyledim.
Herkese hayırlı olsun arabaları
-
BMW nin fiyat politikasina bende karsiyim, su an herseyi corba yaptilar. Benim arac 2023 model edition sport, M sport koltuk, adaptif suspansiyon, shadow paket..vs Fakat su an edition sport diye bir model birakmadilar. Tabii burada BMW yi gercekten bilen kisiler genelde satin aliyorlar. Bu nedenle herhangi bir kaygim yok ama Borusan maalesef profesyonel yonetimiyor bircok konuyu.
-
Arkadaşlar bu direksiyondan gelen ses yine ortaya çıktı, yani bi ara vardı kendiliğinden yok oldu şimdi yine var manevara yaparken çok hafif duyabiliyorım, yıllık bakıma daha 3-4 ay var bekliyim mi sizce yoksa göstermek gerekir mi? Garantiden değişiyor gibi bazı bilgiler okumuştum daha önce. Aracım bu arada 9000km de. -
Adaptif süspansiyonlu araçların en ucuz indirimsiz hali 4140 tan baslıyordu, adaptif süspansiyonlu bir aracın indirimle 3300 küsürlere düşmesi imkansız siz acc yi mi kastediyorsunuz acaba -
acc stop and godan bahsediyorum, adaptif süspansiyon tercih edeceğim de bir opsiyon değil zaten, yanlış anlaşılmış -
Herkese selamlar, geçenlerde bir arkadaşımız paylaşmıştı sanki apple maps kullanırken de aynı arabanın kendi navigasyonunda olduğu gibi kavşaklarda head up a ufak harita geliyordu. Bende apple maps kullanırken sadece dönüş yönü ve mesafe yazılı, ufak harita gelmiyor. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa böyle birşey var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sryche -- 5 Ocak 2025; 17:53:13 > -
Merhaba
Head up un sport,basit vd görünüm çeşitleri var onları değiştirip deneyebilirsiniz. Bende basit görünüm var mesela kavşaklarda harita çıkıyor head up ta
Telefonun güncellemesi varsa onu da yapmakta fayda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 5 Ocak 2025; 18:9:10 > -
-
Evet böyle gösteriyor, sürekli değil sadece kavşaklarda harita çıkıyor.
Fotoyu sizin araçtan çektiyseniz bence sorun yok çünkü harita da var yolladığınız fotoğrafta 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 5 Ocak 2025; 19:7:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X