|
BMW 3 serisi (G20) (1363. sayfa)
-
-
Önceki aracım makyajsız g20 sportline ile şu anki aracım g30 lci luxury arasında yalıtım olarak hiçbir fark yok g20 gerçekten sınıfının en güzel aracı, aralarında tek fark uzun yol konforu ve iç hacim genişliği diyebilirim -
Sizinde aklınızı karıştırdım galiba :). 3.20 ihtiyaçlarınızı karsılıyorsa gercekten sınıfının en iyisi bence de.Ben dediğim gibi 3.20 kalitesinden düşmek istemediğim hemde Suv'a geçmek icin begendiğim xc60'a yöneldim.Aracı yarın teslim alacağım biraz kullanınca detaylı yazarım.B5 yerine T8 motor olsaydı daha çok içime sinecekti fakat hem bayide yoktu hem sarı sitede yoktu hemde bütcemi iyice zorlamış olurdum.B5 ile ilgili yabancı forumlarda herhangi bir kronik sorunla karşılaşana rastlamadım.Dizellerin sesi beni rahatsız ettiği için 3008den sonra hep uzak durmusumdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan.kanat -- 3 Ocak 2025; 21:28:39 > -
Bende 3 almadan önce C test sürüşü yaptım arkasından 3 ü test ettim dünyalar fark var. Mercedes neden izalasyonu yapamamış. C de aynı şekil bütün motor sesi içerdeydi. -
Aracıma binen birkaç kişi elektrikli/hibrit sandı, niye motor sesi yok diye sordu. Gerçekten sessizlikte iyi bir araç G20.
-
Tiguan dan 3 e geçtim geçen sene. SUV araçlar hep ilgi alanımda o sebeple 😊.
Yeni Tiguan a bakıyordum ama oğlum 3 al diye ısrar etti. Tabii genç kendisini düşünerek ısrarcı oldu 😃 İyi ki 3 almışım.
Mesela yeni Sorento da ilgilimi çekiyor ama hem boyutları hem de 3 ün o sessizliği konforunu ve sürüşünü tecrübe ettikten sonra insan tereddüt ediyor.
Aslan besleyen yemini düşünmez diyor bazı arkadaşlar ama ben yakıt tüketimi de düşük olsun istiyorum. 3 le değer kaybedecek diye çok km yapmak istemiyorum bi de kıyamıyorum. Yoksa hayalimde iyi bir araçla TR turuna çıkıp görmediğim yerlere gitme planı var. Bunun içinde 3 ün biraz daha keyfini sürüp sonra satıp gönül rahatlığıyla çok km yapabileceğim muhtemelen son aracım olacak, tüketimi nispeten düşük dizel Volvo XC60, Hibrit yeni Sorento veya Santa Fe alma düşüncem var.
Sağlık olsun da gerisi hallolur 😊
-
Dostlar selam, 3 serisi için kolları sıvadık hayırlısıyla. Takas desteğinden yararlanarak almayı planlıyorum 2023 A3 vereceğim, yeni açıklanan rakama göre 2024MY için 500.000 destek devam ediyor. Araçlar daha açılmamış online rezervasyona. 2 gün önce İstinye'de bayii ziyaretim oldu. Yeni şartlarda en hızlı şekilde nasıl yakalayabiliriz aracı işlemler nasıl ilerliyor? Bayiiye gitmeden mi rezerve etmek lazım yoksa onlinedan rezerve edip takas için mi ulaşmak daha mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi akşamlar..
-
Şimdiden hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla siz onlineden rezerve yapmak isterseniz 200k kapora yatırmanız lazım. Ama bayi bi kaç saatlik opsiyon yapabiliyor kaporasız ve online harici bayinin kendi havuzundada araçlar olabiliyor. Fikrimce satış temsilcisiyle sık sık iletişim halinde olun. Eğer kampanya devam ederse satışlar hızlı olabilir karar verdiğinizi direk opsiyonlayın veya kapora yatırın. -
dostlar hayirli geceler zam gelmis gece suprizi sanirm %8-9 civari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal Tan MFHUO -- 3 Ocak 2025; 23:46:25 > -
Mercedes gerisinde kalmazlar tabi..
-
sportline 3.394.400TL idi. 3.542.800 olmuş. Yüzde 4 küsür
İndirim oranı nedir acaba şuan?
-
demekki modellere gore zam yapmislar % ler farkli -
Eğer sistemde bir hata yoksa 420i coupe, 320i’den daha ucuz şu anda. 420i Coupe için 3.595.000 TL liste fiyatı çıkıyor. Edition için ise 4.1 milyon görünüyor. Ayrıca opsiyon fiyatları da %12-15’e yakın azalmış. Geçen ay 500.000 tl daha pahalıydı bu araçlar.
edit: rezervasyon bölümüne ilerleyince fiyatlar düzeliyor ve hatta zamlanıyor. 19 jant, adaptif far, vernesca koltuk, m4 koltuk, adaptif süspansiyon, m disk, head up, alarm gibi alışılmış İşe yarar bir kaç opsiyon ile 4.8 milyonu geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 4 Ocak 2025; 1:45:3 > -
Aralık'ta 420i coupe için %6, gran coupe için %10 indirim yapıyorlardı Ocak ayında indirim oranları artmış olabilir
-
Herkese Gunaydin,
Gercekten iyi zamlamislar. Her modelde farkli oran var. 🤷🏻♂️ -
3,4 ve 5 kasalarda zam oranı %4,3 ile 6,4 arasında..En az zam 3 kasa sportline da olmuş,demek ki önümüzdeki dönem en çok boş modelleri getirecekler..Ya da donanımlar en son satılanlardan daha az olacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 4 Ocak 2025; 10:38:34 > -
Meslek indirimi kaldırılmış -
İndirimler devam ediyormus fiyatlarda ayniymis teyitleyen oldumu?
-
Ben az önce konuştum. İndirim oranları düşmüş. Meslek indirimi kaldırılmış. Baz fiyatlar yükselmiş. -
Mercedes iç mekan görselliğini üst seviyeye taşıyıp izolasyon, konfor ve montaj kalitesinde düşüşe gitti. Bence stratejik bir karar. Çinlilerle rekabet edebilmek adına yaptılar diye düşünüyorum. Mercedes eski Mercedes değil. Markanın durumu iPhone görmüş Nokia gibi şu an.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X