Hocam park halinde aracıma çarpıldığı için %100 haklı bulundum. Karşı tarafın sigorta şirketine mail attım onlar da çok geç cevap veriyor o yüzden avukata devretmek isterim. Ama kendim halledebiliyorsam yaparım tabi. Birde benim hasar kaydı düşük ama değer kaybı fazla olacak direge vurulduğu için. Avukat daha fazla talep edebilir diye düşündüm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BMW 3 serisi (G20) (1361. sayfa)
-
-
En güzeli sanırım tescil masraflarını müşterinin kendi ödemesi. Konya bayisi bu tutarı almıyor tüm herşeyi biz kendimiz ödüyoruz mtv sigorta vs. Böylece iade almakla falan uğraşmaya gerek kalmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wapcep_scrol -- 1 Ocak 2025; 2:59:27 > -
Exper raporuyla karşı tarafın sigorta şirketine değer kaybı için başvuracaksınız. Genelde işlemler online oluyor. En azından axa sigortada böyleydi. Exper raporu, fotoğrafları falan sisteme yükledim 1 hafta sonrada değer kaybını gönderdiler. Değer kaybı tutarını da exper belirliyor fakat avukat devreye girdiğinde bu tutar yükseltilebiliyor mu ona emin degilim.
-
Çok teşekkür ederim kendim halledeceğim en mantıklısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
önce karşı tarafın sigorta şirketine başvuracaksınız. Başvuruyu aracın sahibi yapmalı. Sigorta şirketi ret verecek muhtemelen. Sonrasında sigorta tahkim komisyonu sitesine girip online olarak sigorta şirketinin kararına (ret kararı da olabilir, saçma derecede düşük tutar da olabilir) itiraz edeceksiniz. Sigorta tahkim komisyonu dosyayı bilirkişiye gönderiyor. Sonrasında size karar geliyor. Kararda yer alan tutarı sigorta şirketine bildirdiğiniz zaman hemen öderler.
ancak sigorta tahkim komisyonu kararını da beğenmezseniz bu sefer avukata gitmeniz gerekir. İşte o zaman peşin bir para + %15 gibi bir maliyetle avukata verebilirsiniz. Ama sigorta tahkim komisyonu zaten bilirkişi ile hesaplattırdığı için makul bir sonuç çıkar. Avukata vermenize gerek yok o aşamaya kadar.
bu arada zaten bir hafta içinde avukatlık ofisleri aramaya başlar bize vekalet verin açalım davanızı diye. Ama onların da yapacağı iş bu zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
AFM Süleyman İpek. Bir tık pahalıdır ama kurumsal bir garanti kartı veriyorlar. Resmi ilerlediği için güvenilir bir firma.
Merhaba.
Bahçelievlerdeyim. Bayrampaşada Ata Detailing Yunus beye madico cam filmi lacuna ppf yaptırdım.
Afm nin ürünü olex yurtdışı malına kendi markalarını basım galiba. Bayağı araştırdım geçen süreçte. Stek ve madico llumar en pahalıları. Yunus bey esnaf biri ben memnun kaldım. 3 gün orada kaldı araba.
Xpel de öneriliyor marka olarak.
-
Hocam maliyeti ne oldu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir arkadaşımın önerisiyle aqua florya carwaxa bıraktım aracı. Endura marka 200 mikron kullanılcak. Yani ilgi alaka hoşuma gitti. Garanti belgesi faturası vb herşeyi veriyorlar. Hatta aracı bırakırken bi parça numune istedim onuda verdiler. Teslim alınca gene yorumumu paylaşırım.
Çok teşekkür ederim. Sayenizde min %15 pay vermekten kurtuldum
Merhaba,
2023 Model aracımın ilk bakımını cumartesi günü kosifler'de yaptırdım.
Araç henüz 7.500 km'de olduğundan bakım çok teferruatlı olmadı 12.000 TL tuttu.
Kampanyalı garanti uzatmanın son günü dediler.
Aracımın garantisi Temmuz 2025 'te sona eriyordu.
38.000 TL'ye 3 yıl garantiyi uzattılar. (Temmuz 2028)
Yakın zamanda garanti uzatma yaptıran oldu ise fiyatı değerlendirebilir mi ?
-
Merhaba. Garanti uzatma fiyat bu civardaydı benim bir kaç yazışmada gördüğüm kadarıyla. Bakım kalemleri nelerdi paylaşır mısınız, ben de ay sonu planlıyorum da. Sırf yağ ve filtresi değil sanırım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa156 -- 2 Ocak 2025; 2:14:23 >
Bende evoque aracı Mersin’den aldım ancak iade sorduğumda şaşırdı çocuk. İlk defa duymuş gibi baktı bende çok üstelemedim ama noterden ruhsatı bile kendim çıkardım.
Ben den Adana Mersin şubeye sorduğumza uzaylıymışım gibi bakmışlardı. :)
Merhaba arkadaşlar,Herkes aranıza katıldım diyor fakat üzülerek 2023 msport aracımı satarak aranızdan ayrılmıs bulunuyorum :).Öncelikle araçtan çok memnundum,özellike iç kabin sessizliği araca inanılmaz konfor katıyordu,izmirden-istanbul a giderken uzun yol asla yol yormuyordu çok rahattı.Gaz tepkimeleri,şanzıman,iç kabin şıklığıve malzeme kalitesi falan derken gayet memnundum.Aracı alırken eş-dost yapma etme yeni bebeğin oldu sığamazsın ilerde dediler :).Bir süre sonra dedikleri gibi oldu:). Bagaj yetmemeye başladı.Aslında kucuk bir bagajı yok fakat alcak oldugundan üst üste birşeyler yerleştirmek zor.Bir süre sonra ön yolcu koltugunda eşyaları istiflemek zorunda kalıyorduk.Bunun dısında arka koltukta eşim cok rahat hareket edemiyordu bebekle.Aslında biraz daha idare edip 2026 yılında gelecek elektirikli ve guncel aracları bekleyebilirdim ama yine aceleciliğim tuttu nasıl olsa değiştireceğiz diyerek volvo xc60 B5 te karar kıldık. Volvo'nun 2023 msport 11.000 kmde aracı 2.850 e takas olarak almaları da kararımda etkili oldu.Takas teklifinden sonra bana 3 gün verin dedim aracı ilana koydum.3 gün icinde en iyi 2.800 teklif eden oldu.Açıkcası volvonun takas teklifini de yıl sonu indirimini de değerlendirmek istedim.
-
Alt devir cansızlığının nedeni motorun 2 lt den 1.6 lt ye piston kol boyu ve krank değişimi ile düşürülmesi. Bu şekilde hacım 1.6 lt ye cekişmiş ancak motorun sıkıştırma oranı cok dusmus. Turbonun devrede olmadığı kısıımda sıkıştırma oranı da dusuk kaldığı icin motor cok cansız. Mode ile gaz tepkisi değiştirilerek duzeltilebilecek bir durum değil maalesef. Turbonun devreye girmesi ile bu sorun ortadan kalkıyor ve motor ust devirlerde kısa kolların avantajı ile baska bir kimliğe burunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyassa010 -- 2 Ocak 2025; 12:30:31 > -
Ön cama özel film ve sunroofa özel dışardan ppf ile 90 bin tl. Kasım ayı sonunda yaptırdım.
-
Eski araca endura yaptırdım ama pek memnun değildim o üründen. Gerçi en üst seviye olanı yaptırmamıştım. Cam filmide endura yaptırmıştım. Madico filmden sonra endura 2. 3. kalite bence.
-
Hayırlı olsun aracınız. T8 olanınıda ilerde nasip olursa istiyorum. Güzel kaliteli bir araç volvo.
-
Bana denilen ultimate serisi 200 mikron . Siz neden dolayı memnun kalmamıştınız enduradan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X