bence bunda bir yanlış anlaşılma olabilir çünkü ikisinin bir arada olabileceğini daha önce hiç duymadım. takas indirimi olduğunda nakit indirimini normalde az ise ya tamamen kaldırıyorlar ya da mesela 13'den 3 'e düşürüyorlardı. bakalım arkadaş alımını yapsın yazacaktır bir farklı durum oluşursa. |
BMW 3 serisi (G20) (1367. sayfa)
-
-
Uygulama danmi baktınız buna ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar,
Bence de öyle. Çünkü o şekilde bir satış yapmıyorlar. Takas desteği varsa indirim oranı her zaman düşüyor.
-
Selamlar,
Hocam hangi fotoğraflar? Bana bir link atar mısınız? Ben de merak ettim. :)
-
Atiyim hocam👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Gormustum bunu. Tesekkurler. 🤗🤗
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 5 kasa güncel indirimi teyit eden oldu mu?
1 serisini Kia ceed e çok benzeten olmuştu bende bunu görünce opel astra sedan versiyonu aklımda canladı
Bu G50 i3 M50. Inanilmaz olacak cidden. Heyecanla bekliyorum.
Bmw kendi navigasyonu sıkıntılı hocam, geçen gün kaç yıldır ters yön tabelası olan yere sokmaya çalıştı beni.
-
Benim araç mart 2024 teslim ama onda da harita güncel değil. Hatta tahminimce 2-3 yıldır kullandığımız bir çeyre yolu bağlantısı bile yok haritada.
Aracın camında connected drive yazıyor ama maalesef. Araç desteklenmiyor diyor uygulamasında.
Harita güncellemeyi ben de merak ediyorum.
-
Dostlar aracın üstünde Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3’ler var. Bu lastiğin en son 5-6 modelleri çıktı diye biliyorum özellikle bu deseni kullanmasının bir amacı var mı BMW’nin?
Bugün araç teslimim var öncesinde teyit almak için tekrar sordum yanlış bilgi olmasın, takas 500 üstüne yüzde 3 + meslek ve bir puan indirimim oldu. Gün sonunda ilk hesabımda çıkan oranı diğer baktığım aracın olmayan opsiyonundan kaynaklı çıkan fiyat farkına aldanmışım. Harman ve ACC yoktu, kumaş ve süet siyah koltuk vardı o aracı almadım.
Bende 07/2024.27 gözüküyor. En güncel durumda diyor.
-
Sizinki yine iyi. Beni adamın bahçesinden geçirmeye çalıştı
Takasta aracınızı ne kadar öldürdüler hocam?
Takas desteği 500 mü çok iyi. Geçen 5.20 için girmiştim 300dü takas desteği
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 kasada 500 5 kasada 300 geçen ayda böyleydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X