Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Therocqula , Therocqula
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.846
Cevap
416
Favori
2.118.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 13671368136913701371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Autohold aktifse kontağı kapattığınızda P otomatik aktif olur. Sport modda kullanıyorsanız autohold devredışı kalır

Giderken YouTube izlemeyin. İstanbul’un sıkışık trafiğindeyseniz bilemem ama yine de riskli şeyler

Prime plus ilaveten PO yakıt alımlarında 3% indirim, orijinal cam suyu ve silecek te veriyor. Işpark ve CIP avantajları da sunuyor. Serviste 10% indirim de var. Ben aldım tavsiye ederim

2023 modellerde connected drive uygulaması yok. Olsa güzel olur ama olmayınca eksikliği de hissedilmiyor.

Ben de BMW mi aldığımda ilk denemem o parmak hareketi oldu ses için ama bizde yok o aksiyon 😊

17 inç illaki daha konforludur ama 18 inç te fena değil rahatsız etmez diye düşünüyorum.

C180 den 3 e geçince konfor rafinelik sessizllik farkını hissetmediniz mi? İç kabin daha ferah gelmedi mi? C den 3 e geçip pişman olan kimseye rastlamadık 😊

Güzel günlerde keyifle kullanın aracınızı 🙋‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ecylnc kullanıcısına yanıt

Aksine daha atik geldi dizelden benzinliye geçiş de daha sessiz doğal olarak. Ama ben sakin bir kullanıcı olduğum için benim açımdan büyük bir avantaj değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyberjack kullanıcısına yanıt

AutoH açınca denedim şimdi, otomatik çekti teşekkür ederim.

• JN008 J kullanıcısına yanıt

Hocam seyir halinde video izlemeyi diğer yolcular için istiyorum aslında. Gizli özellik açma garanti kapsamını bozar mı bilginiz var mı?

• Litityum kullanıcısına yanıt

Yokuşta denemedim el freni çekiyor mu diye ama kendisi otomatik P ye alıyor zaten her araçta.

Ancak

düz zeminde iseniz stop etmeden önce P ye alıp stop etmeniz

yokuştaysanız, önce el freni çekip, ayağınızı frenden kaldırdıktan sonra P ye alıp stop etmeniz şanzıman sağlığı açısından daha elverişli. Öbür türlü şanzımana bindirmiş oluyorsunuz yükü çünkü.

• ladinkayin L kullanıcısına yanıt

Autohold yoğun trafik haricinde tekrar gaza basma gerektirdiği için bana zul geliyor açıkçası auto H kapalı iken stop ettiğimde el freni çekseydi şahale olurdu.

Uzun yol çok gidiyoruz ailecek ondan dolayı ihtiyaç oluyor ama benim bindiğim arabaya yaptığım tek eklenti yan camlara çok siyah olmayan cam filmi çektirmek o kadar ondan dolayı gizli özellik açtırma yaptırmak istemiyorum çok telefondan izleyecekler artık

C200d den geçtim hocam dizel ile benzin arasındaki sessizliği yıllar yılı unutmuşum. Hep c200 aldım eskidikçe değiştirerek. Mercedesteki oturma hissiyatı daha farklı ama 3.20 de teknoloji çok daha iyi aslında. C200 deki dev ekran da bir artı idi tabi. Biraz kullanayım g30 kiralayacağım biraz onu da test etmek istiyorum belki değişim olur ilerde

• the_gunner kullanıcısına yanıt
    Hocam burda bir kaç arkadaş daha aynı sorundan bahsetmişti kasım ayı gibi özellikle yeni yağan yağmur anında arabayla ilgili kontrol kaybı yaşadıklarını söyleyince ben de geriye kalan yek seçenek olan pirelli sotto zero 3 e yönelmiştim. Tutuş anlamında gayet memnunum lastikler güven veriyor. Ben de farklı bir problem oldu sesi çok geliyordu bana ama kış lastiği uğultusu dışı bir şey bayide testler denemeler yapıldı değişim kararı çıktı. Aralık sonu idi siparişler kapanmıştı şimdi de ocak başı lastik bulamıyorlar değişim için bu lastikler de yurtdışı geliyormuş stok yok şu an. 19 inch içi rft seçenek yok orda da pirelli çok önde gibi burdan öğrendiklerim.

Merhaba aynı sorunu bizde başka araçlarda yaşadık. 860 serisi ıslakta aşırı kayıyor.

870 serisi iyidir.

hatta aşırı karda kullanmıyorsanız genelde ıslak zeminde kullanıyorsanız Continantel 8S serisini şiddetle tavsiye ediyorum. 8S serisi 19 inc den başlar 20 21 22 gider.

• wapcep_scrol W kullanıcısına yanıt
    istinye

Ben de bu lastiği aldım. Özellikle yeni ıslanmış yolda inanılmaz yana kayma yapıyor. Tek arkadan değil, önden bile kayma yaptığı oldu.

Devam eden yoğun yağışta aynı kayma yok mesela. Ben çözemedim tam karakterini.

Bu arada özellikle Ankara'da son birkaç yıldır sabahları yağışsız, puslu ve yarı ıslak yollarla karşılaşıyoruz sürekli. Bu lastikler yüzünden içim rahat kullanamıyorum arabayı. Can güvenliğimiz tehlikede bence. Acaba continental bu konuda birşey yapmaz mı?

• Arkadaşlar çok uzman değilim bu konuda ama kışlık olarak daha küçük çaplı jant/lastik kombinasyonları soğuk havalarda daha iyi tutunma sağlıyor olabilir, lastikten değilde 19 janttan dolayı yağışlı havalarda kayma daha çok oluyor olabilir. 17 jant Sottozero sanki daha iyi gibi bu konuda.

• Tabii ki öyle,taban genişliği azaldıkça karda kullanım kolaylaşır.19 jantlı aracı olanların kış lastik jant setini 18 almasında fayda var.Estetik kaygı yoksa karda kışta yolu en iyi 17 jant lastik tutar..

• BMW ni bul'a niye araç koymuyorlar ki,artık 2025 leri mi bekliyorlar?

• Arkadaslar aralikta aracini alanlar ne kadar tescil masrafini odeyip nekadarini iade aldilar?

• EUS E kullanıcısına yanıt
    İletişimlerimiz devam ediyor alırsam paylaşacağım detayları 😅

• aycakir A kullanıcısına yanıt

Hocam zaten dün yaşadığım sorun da önden kayma ile başladı. Dediğiniz gibi yoğun yağışta çok iyi, kuruda da gayet iyi ama yerde sabah saat 6’nın hafif ve sadece prlama yapan nemi varsa önden/arkadan kayıyor ve acil frenlemede neredeyse hiç yavaşlamadan kızaklıyor Continental. Ama yıldızlı lastik sadece ts860’ta bulabildim. Keşke 18 inç sottozero 3 + jant alsaydım diyorum. Ama araç 4 coupe olduğu için 18 jant da cidden kötü duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 8 Ocak 2025; 13:22:55 >
  • ustempol U kullanıcısına yanıt

Ben şunu fark ettim: c180 kullanırken örneğin aracımı park ederken araba belki de tam duracakken stop tuşuna basıyordum. Yani tam senkronizeydim aracın durmasıyla stopa basmam ve el freni çekiliyordu kapıyı açtığım anda. Bmw’de böyle çalışmıyor. Bunu fark etmem biraz sürdü. Aynı anda stop tuşuna basarsanız auto H açık olduğu halde el frenini çekmiyor. Ama yanaşacağınız yere iyice yanaşıp aracın tam olarak durağan hale gelmesinden sonra stop ederseniz (belki 1 saniye bir es vererek) kesin olarak el frenini çekiyor. Mercedes ile böyle bir farkı var sanırım ve bu yüzden aracı ilk aldığımda 2 stoptan birinde çekmiyordu. Servis de anlamadı çünkü denediklerinde bir sorun görünmüyor dediler.

koltuk konforunda c serisi bence de bir tık önde. Araçtan inince araç kullanmışsınız gibi hissettirmiyor. Direksiyonun bulutsu hissi de bmw’de yok. Ama benim aracım 4 serisi olmasına rağmen benimki bile bu kadar sessizse 3 serisi muhtemelen fersah fersah öndedir mercedes c serisinden. Benimki c180’di. Yani benzinliydi ve ona rağmen bu sessizliği fark ediyorum. Siz dizelden geçmişsiniz, bence 3 gömlek fark hissediyorsunuzdur. Yeni 1 serisi, yeni x3 gibi araçlara baktığım zaman da bir geriye gidiş görüyorum. Bu sebeple bence G20 kendi gelecek 3 serileri içinde de gelmiş geçmiş en sessiz araç olarak kalacak.

Ayni konuyu ben de merak ediyorum ve bekliyorum. 21bin odemistim. Tum plaka ve sigorta islemlerini onlar yapti. Finans ekibi ocak ayi icerisinde size donus yapacaktir demislerdi.

22000 tescil masrafı ödedim ama iade vermediler. 17 Aralık ve sonrası için 3bin küsür bi ödeme yapıyorlarmış. Ama ben bütün işlemleri onlara yaptırdım plaka ruhsat vb.

• Canefew C kullanıcısına yanıt

Bende 18 jant var, yine de güven vermiyor.

• 
Sayfa: önceki 13671368136913701371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.