Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1370. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: opolat , siteamsorunsali , anyhill
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27.622
Cevap
412
Favori
2.099.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 13681369137013711372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün iş arkadaşlarımla aynı konuyu paylaştık, bu aralar herkesin araçları aynı durumdaymış. Sabahları yola yapışan ıslaklık herkesin derdi bugünlerde. Sadece bizim araçlara özgü bir durum değilmiş yaşanan. Farklı araç marka-modelleri, lastik marka modelleri için hep aynı yorumlar yapıldı.

Özetle dikkatli oluyoruz...

• cg03 C kullanıcısına yanıt

Sigortayi ben kendim yaptirdim ruhsatida gecici belge ile noterden kendim cikardim.

Bu tescil hizmeti trafik icinde olan bir bedelmis trafigi kendi yaptiranlarin alacagi var

16sina kadar olan tescillerdede mtv ‘yide borusan hediye etti yani maks tescil hizmeti 5k civari uzerinde olan tutar iade alinacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 8 Ocak 2025; 18:26:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acr07 A kullanıcısına yanıt

Cok tesekkurler cevap icin. Arabayi bir daha kullandigimda dediginize dikkat ederek deneyecegim. Kullanma kilavuzunda bir sey yazmiyor bu konu ile ilgili ama sizin soylediginiz de mantikli

• pistachio kullanıcısına yanıt

TLA icin kodlamalari yapmadim fakat nelerin degisecegini buldum internette. Dilerseniz ozel mesaj atin bana gonderebilirim size.

TLA, aSLA ve LCA (siradiyla trafik isigi asistani, otomatik hiz sabitleme asistani (acc den farkli tabelaya gore hiz ayarlama) ve serit degistirme asistani maalesef bimmercode ile kodlanamiyor. Aractaki SAS3 modulunu bimmercode okuyamiyor maalesef. Ben o nedenle bimmerutility aldim.

sizin arac hangi yil ve lci 1 mi lci 2 mi ? Bimmercode da bulunan kumandadaki bagaj kapama tusuna basili tutmadan tek tusla bagaj kapama ozelligini bimmerutility ile bulamadigimdan yapamadim. Siz yaptiniz mi calisiyor mu ? Ona gore bimmercode da alabilirim.

Acikcasi daha detayli kodlama yapacaksaniz bimmerutility yi oneririm. Hem launcher hem kodlama programi olarak kullanabiliyorsunuz. Dahili cheat sheetleri de var. Tek eksisi paypal ile lisansi alabiliyorsunuz. Yurtdisinda yasayan arkadasimin paypal’i ile aldim ben.

• Ankarada bu ara sıcaklık sabah-0,5 ile -2, derece civarında oluyor,hava açık,asfalta yağan çiğ sulu buz haline geliyor ve çok fazla kayıyor,kar olsa o kadar kaymaz,-10 derece olsa da o kadar kaymaz,en kötüsü her zaman sulu buz..Lastikler kış lastiği olmasa çok daha fazla kayar,

• the_gunner kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Yılların alışkanlığı ben de bunu bugün fark ettim tam olarak yaşadığınızı yaşadım. Audideki sürüş konforu ve ses çok daha iyi, hiç sahip olmadım ama çok seyahatte yan koltukta bulundum. Ama dediğiniz gibi 2 si de mercedesteki hissiyatı veremiyor 😄

• EUS E kullanıcısına yanıt

ben iade talebinde bulunmadım ama bugün arayıp iban bilgisi istediler, mtv tutarını iade edeceklerini söylediler.

• Atrinn kullanıcısına yanıt

Bir de şöyle bir video buldum. 70km/h üzerinde çalışıyormuş sistem. Muhtemelen aynı mantıktadır sizinki de. İnşallah işinize yarar.

Selamlar

BMW 3 serisi (G20)Kaan Bellek (California'da Yasam)youtube
    Merhaba, otonom surus aktif oldugu zaman serit degistirme asistani nasil calisir? Hep birlikte izleyip gorelim🤩
    https://www.youtube.com/watch?si=LiS4Rx75nCiVdJGw&v=j986JJQODFQ&feature=youtu.be

• torossidis T kullanıcısına yanıt
    Siz nezaman teslim aldınız aracı. Birde bütün işlemleri borusandamı yaptırdınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DEK02844 D kullanıcısına yanıt
    Kosifler antalyadan aldım, 17 aralıkta

Merhaba. Lci 1 araçta bimmercode ile bagaj kapamaya ait özellikler çalışıyor.

uzun zamandır takip ettiğim konuya ilk mesajım.

8TR silmeden kodlamayı yaptım ve sistem gayet guzel calısıyor. Aslında TLA da kodladım menüden aktif ettim ancak daha bugune kadar ekranda hiç trafik lambası göremedim :) . Belki 8TR sildikten sonra çalışmaya başlar onuda deneyeceğim.

Arada farklı şeyler deniyorum. En son şans eseri sport ind menüsünde koltuk ayarını aktif ettim. bu sürüş moduna alınca yan destekler bir miktar sıkıyor.

BMW 3 serisi (G20)
  • Merhabalar,

İzmit bayisi Tescil masrafı olarak verdiğimiz 21.500 den herhangi bir iade vermiyor.

16.271 lik fatura kestiler. Üzerine mtv yi ödemişler. 20 bin yapıyor.

16.500 içinde çekici masrafı plaka tescil varmış. Bayiden bayiye durum farklı galiba. Standart bir işleyiş gözükmüyor.

• Fatal_Blow kullanıcısına yanıt
    Siz kalem kalem hangi işlemleri bayi yaptı yazabilir misiniz? Bir de teslimat ne zamandı 17 sine kadar teslim olanları mtvsini borusan ödüyor. Çekici masrafı ne ya 😂 hayatımda ilk defa duyuyorum

• Kaan_81 K kullanıcısına yanıt

Hocam selam. sevindim çalıştırabildiğinize. FDL kodlama mı yaptınız V/O kodlama mı yaptınız 8TR'yi silmeden ?

Ben şerit değiştirme asistanı için bunları kodladım

BDC CAFD 7038

SPURWECHSEL_ASSISTENT >> aktiv

HU_NBT or HU_MGU:

Spurwechselassistent - >> aktiv

SAS Module:

C_SWA_Vorhanden - >> nr001 vorhanden

sizde bunları mı değiştirdiniz ? başka bir şey de değiştirdiyseniz paylaşırsanız çok sevinirim. idrive8 menüsünde şerit değiştirme asistanı gözüküyor bende ve açıp kapatıyorum fakat dediğim gibi kodlamayı yaptım yola çıktım ilk denememde yaptı bir daha yapmadı :D araba kirli belki onun da etkisi vardır fakat kirli olmasına rağmen otonom sürüş çalışıyor.

• Alfa156 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap için. mantıken bimmerutility ile kodlamayı yapabilmem gerekiyor ama expert mode'da neyi değiştireceğimi bulamadım. bimmercode tam olarak neyi değiştiriyor bulamadım.

Evet yapabilmeniz lazım da işte bimmercode’da tanımlı değişikliklerden yapıldığı için arkada neyi değiştirdiği belli değil.

Programming :

Open the Esys. Connect to the car. Delete the 5AS. Add 5AU + 5AR . If you also doing the HBA add 5AC as well.

Save the FA to the car. Then Calculate the TAL on Comfort Mode. Before you flash any module, Go to Expert/VCM and save the SVT soll to the SVT_Target!

Then Go to Expert TAL Processing. Select DCS + SRR + SAS and Flash it. After the flash Done, VO Code the entire car. Delete all the errors. That’s it.

Congratulations. You now have fully functional Driving Assistant Professional.

After the VO Coding Process the fun features :

1. Enable Driving Assist View :

DKOMBI4 : All “Active”

SICHT_ABSICHT_ENABLE

CB_FZG_UMGEBUNG_FAS

CB_PRESELECT_NAVI_ANSICHT_FZG_UMGEBUNG

PIA_FZG_UMGEBUNG_FAS

2. Enable Automatic Lane Change Assist :

BDC_BODY3 : PURWECHSEL_ASSISTENT -------> active

HU_MGU : SPURWECHSELASSISTENT ----------> Gen_1

SAS3 : C_SWA_VORHANDEN --------------------- > NR001_VORHANDEN

3. aSLA (Automatic Speed Limit Assist) :

BDC/7083 AUTOMATISCH nicht_aktiv aktiv

Forwardlooking 7083 STRECKEN_VERLAUF nicht_aktiv aktiv

Speed adjustment 7083 VORAUSSCHAU nicht_aktiv aktiv

Offset Slowly for speed assistant (SLA) In City 7083 VOFFSET_LANGSAM nicht_aktiv gen_1 >=1907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan_81 -- 9 Ocak 2025; 14:2:24 >

• aycakir A kullanıcısına yanıt
    Aracı ne kadar zorluyorsunuz bilmiyorum ama benim araç lci sportline 17” yazlık lastik pirelli cinturato P7 ile yağmurda kışın son derece stabil ve kayma yok, aşırı zorlamadım ama sert viraj giriş çıkış şerit değiştirmelerde yüksek süratte çok güven verdi. Benim de yaptığım doğru değil tabi kışın yazlık lastikle ama alamadım bu kış. Yani özet olarak 17” sanki daha iyi gibi yağmurda çamurda karda.

• Fatal_Blow kullanıcısına yanıt
    Aracı nezaman teslim aldınız

• 
Sayfa: önceki 13681369137013711372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.