Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1372. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: berkolo88 , oguzmahmut25 , oguzmahmut25
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
27.616
Cevap
412
Favori
2.099.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13701371137213731374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Direksiyonda dokunmatik düğmeleri eşimin GLB’sinde kullanıyorum. C serisi almamam için büyük etken oldu benim için. Bence korkunç bir şey.

G20’nin direksiyon medya sisteninin yavaşlığı da ayrı üzüyor tabi söylemeden geçemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saylam06 kullanıcısına yanıt
    Bir üretici farklı bir şey deniyor diğerleri onu takip ediyor moda diye. Tiguan dokunmatik tuşları olan direksiyon çıkarmıştı çok şikayet alınca yeni tiguanda ondan vazgeçmişler.
    Bir diğeri de piyano black. Kim icat ettiyse epey bi kulakları çınlıyordur 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt

ben çok seviyorum ya bence çok hoş. 😅 dikkatli kullanıyorum, parmak izi de problem değil doğası bu zaten.

• Reis-i Eagles kullanıcısına yanıt
    😃 siyah yakışıyor ama hem güneşte yansıma yapıyor hem de çok kolay çiziliyor

• Denemelere devam.

BMW 3 serisi (G20)

• Bugün carplay üzerinden apple müzik kullanmaya başladım normalde spotify kullanıyordum. Müzik ayarlarından kayıpsız işaretledim arabada bambaşka bir şey çalışyor şu an inanilmaz fark var berkolo hocam söylüyordu ama bu kadar mı olur :)

• Kaan_81 K kullanıcısına yanıt

Kumandadan çalıştırmayı aktifleştirebildiniz mi? Öyleyse çok iyi yaz ve kış ayları için.

• Acr07 A kullanıcısına yanıt

Olmadı henüz 1-2 şey daha deneyeceğim.

• mrmillionaire M kullanıcısına yanıt

Peki usb'den mp3 çaldırmaktan da daha iyi midir?

Ayarı bulamadım. Nerede tarif eder misiniz ?

iPhone uygulamalar sekmesi altında müzik uygulamasını seçin orada ayarlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmillionaire -- 11 Ocak 2025; 16:4:2 >
  • aycakir A kullanıcısına yanıt
    Bunu bilemiyorum ama birkaç şarkıda dolby atmos ses bile aldım bayıldım gerçekten format mp3 değil zaten kayıpsız ses için farklı bir format kullanıyor.

Araştırdım mp3 sıkıştırılmış olduğu için düşük kalite olarak geçiyor apple alac vs mp3 yazarsanız birçok kaynak var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmillionaire -- 11 Ocak 2025; 16:7:46 >
  • Pil çabuk bitiyor. Kaliteli bir şey takmak lazım.

• Selamlar herkese, geçtiğimiz aylarda özel sipariş G20’mi teslim almıştım. PPF ve cam filmi için forumda Detailing Dükkanı 216’dan bahsedildiğini gördüğümden yazmak istedim. Bu mekanın artık eski kalitesiyle alakası yok arkadaşlar. Kesinlikle aracınızı teslim etmeyin. Detayları okumak isteyenler için aşağıda uzun uzun paylaştım:

PPF’te öyle hatalar yapmışlardı ki inanamazsınız, değiştirmek zorunda kaldılar. Ne yaptılarsa tamponda kaplanamayan bazı parlak plastik aksamlarda derin çizikler oluşmuş. Kaplarken mi oralara zarar verdiler anlamadım. Cam filmlerinde büyük ihtimalle defolu olan stokları da ellerinde bulunduruyorlar. Ön cam dahil 5 cam filmi yaptırdım, ön cam filmi kusurlu. Bulanıklık değil, onlar güneş gördükçe toparladı ancak filmin kendi defolu, soldan sağa boydan boya çizgi şeklinde bozukluk var ve geçmedi.

3-4 ay bekleyip özenerek aldığım arabamı koruyalım derken yaptıkları inanılır gibi değil. Eski müşterileri belki memnundur ona bir şey diyemem ancak forumdaki arkadaşların mağdur olmaması adına arama yaptıklarında görsünler diye yazmak istedim. Sahibi Ömer Faruk Bey naif ve kibar biri ancak Detailing Dükkanı 216 kesinlikle sıradanlaşmış. İnternetteki yorumlar da tamamen yanıltıcı, reklam tuzağı gibi. Zaten son dönemde Youtube videolarının sonlarına bakarsanız Ömer Faruk Bey yoğunluktan ya “kapanış konuşmasını aracın başında yapamıyorum” ya da “kapanışı kısa kesmek zorundayım” diyor. Tercih edilmelerinden ziyade artık kapasiteleri üstünde iş alıp hizmet kalitesini düşünmüşler. Kötü hizmet alan hiç kimse de paylaşmak istemiyor herhalde araçlarına işlem yaptırdıkları yer sonradan kötü görünmesin diye ancak yazmak lazım bunları. Hizmetlerinden memnun olmayan 2 farklı arkadaşım düşük puanlı Google yorumu yazdı ancak haftalardır yayınlanmadı ya da anında kaldırtıyorlar bilemiyorum. Son dönemde hizmetlerinin eskisi gibi olmadığına dair forumda da birçok mesaj gördüm. Keşke daha önce görseydim de bayiden teslim aldığım sıfır aracımı bu arkadaşlara teslim etmeseydim. Pişman oldum. PPF ve cam filmi düşünenler şansa iyi hizmet de alabilirsiniz belli olmaz ancak işinizi şansa bırakmayın ve burası yerine başka alternatifleri değerlendirin derim.

Teşekkürler bu bilgi için. Deneyeceğim bakalım farkedecek mi? iPhone dan music, ses kalitesini açık olarak ayarladım listedeki parçalar otomatik olarak kayıpsız moda geçti.

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

BMW için seçtiğim parçaları da paylaşayım dinlemek isteyenler için

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

Çok beğendiğim bir remix. Sesi açıyoruz 😊 Islandman in parçası olacak.

BMW 3 serisi (G20)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 11 Ocak 2025; 17:28:35 >

• volkan.kanat V kullanıcısına yanıt

Aracınız hayırlı olsun. Ultra olan donanım aldınız galiba. Ben de aynı donanımda arıyorum ama bulunduğum yerde plus olan var. Aldığınız bayi ile iletişiminiz varsa ultra var mı diye sorabilir misiniz? Teşekkür ediyorum…

Liste ortak, benzer yaştayız galiba :-)

• hacidayi H kullanıcısına yanıt
    Sanmam ben 56 yaşındayım 😃
    O listeyi arabaya ve müzik sistemine göre oluşturdum. Hoş gayet keyifle dinliyorum 😊

Burada da 55. Soldier of fortune u görünce yazayım dedim. Boat on the river da beklerdim doğrusu. Arkadaşlar kusura bakmasın, konuyu dağıttım. Nostaljiyle birden yazdım öylesine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacidayi -- 11 Ocak 2025; 19:38:8 >
  • 
Sayfa: önceki 13701371137213731374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.