Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1381. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mcanerg , Lgelada3daMadrugada , husNUKE
3 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27.614
Cevap
412
Favori
2.099.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 13771378137913801381
Sayfaya Git
Git
Giriş

BMW 3 serisi (G20)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa156 -- 17 Ocak 2025; 13:40:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alfa156 kullanıcısına yanıt
    Ona yaşlandık demiyoruz da yaş aldık diyoruz. Öyle avunuyoruz. O değil de online bi form doldurmak gerektiğinde doğum tarihini bulmak için epey bi aşağılara iniyoruz ya o moral bozuyor biraz 😆

• Alfa156 kullanıcısına yanıt

Tebrikler hocam. Ben de 2005’te kayıt oldum aslında. Lise öğrencisi olarak bi konfeksiyonda çalışıp psp almıştım ikinci el. Ona custom fw ve oyun bulmak için takılıyordum. Sonra o hesabımı kaybettiğim için 2008’de bunu açtım.

o zamanlar bir memur çocugu olarak ileride çalışınca bir golf alabilir miyim diye hayaller kurardım. Hatta o senelerde yeni çıkan honda civic rüyalarıma giriyordu büyüyünce bunun siyahını alabilsem keşke falan diye :) Babamın clio’su vardı. Şimdi orijinallik bozulmasın diye 420’yi verip 430 alsam mı diyorum. Beni eski günlerime götürdünüz. Allah herkesin gönlüne göre versin. biraz kendimi sorgulamama ve eldekine şükretmemiz gerektiğini hatırlamama da sebep oldunuz :) bende çok fazla felsefi karşılığı oldu sizin bu mesajınızınBMW 3 serisi (G20) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 17 Ocak 2025; 15:45:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BMW 3 serisi (G20)

Filo ve bazi galerilere %30 otv ile 2.135.000’e sattiklari X1 xdrive 25e’nin bireysele %60 otv ile on satis fiyati bu isin artik tadi kacti devletin gerekeni yapmasi sart.

• İlginç

• ladinkayin L kullanıcısına yanıt

Bu nasıl bir dava anlamadım. Gerekçeye bakmak lazım. Dava ticaret mahkemesinde açılmış, tüketici değil. Davacı yönünden aktif husumet yokluğu var denmiş. İkinci maddede ise 10.000 tl için kabul kararı verilmiş falan. Aracı şirketinin üstüne alıp hem kendisi hem de şirketi adına (ikisi birden davacı) dava açmış sanırım. Ret kararı şahsi dava için verilmiş gibi. Zira ticari faize de hükmedildiğine göre şirket üstüne alınmış araba sanırım. Eğer yürüttüğüm fikir doğru ise mahkeme kararı bu yönü ile doğru.

10.000 tl ise muhtemelen değerden bedel indirimidir. Ben böyle bir davayı maybach s580 için yürütmüştüm. Şirketi üstüne almıştı müvekkil. Tavanı hasar görüp boyanmıştı. Ppf yapacak usta fark edip uyardı. Bilirkişi dedi ki “600.000 euro’luk arabada 60.000 tl değer kaybı yaratacak şey için aracın iadesi haksızlık olur bedel, indirimi yapmak gerekir.” Örnek yargıtay kararı sunmuştuk ve özetle diyordu ki “satıcı hile ile ayıbı gizlemişse bu durumda indirim yapılmaz, orantısız bir işlem de olsa iade kararı verilmelidir”. Bu kararı düşününce tweette geçen karar da eğer ki talepte hata yoksa üst mahkemede iadeye dönebilir.

ama şirketi adıma aldığı bir araba için hem şirketi hem de kendisini davacı olarak gösterdiyse kendisi yönünden kaybettiğinden (kazanan taraf şirketi muhtemelen) karşı avukatlara avukatlık ücretleri ödeyip sonucta zarar ederek bitirecek süreci. bazen adliye çevresinde dilekçe yazılır diye dolaşan arzuhalcilere 5000’e yazdırılan dilekçelerde oluyor böyle şeyler. Bunların da geri dönüşü yok. Umarım en azından dilekçesinde 1 numaralı talebi aracın iadesi (sözleşmeden dönme), 2 numaralı talep “o olmazsa 10.000 tl tazminat” şeklindedir. Aksi halde istinaftan da dönmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 17 Ocak 2025; 20:11:39 >

• the_gunner kullanıcısına yanıt
    Değerli bilgiler vermişsiniz teşekkürler
    Maybach olayı ilginçmiş. Bayi mi boyamış tavanı ?.
    2. El araç alımında da satıcının gizlediği bir kusur çıkarsa alıcının hukuki hakkı oluyor mu?
    Gerçi bu sorduklarım danışmanlık ücretine tabi olabilir , avukatların da kaderi bu işte 😃

• EUS E kullanıcısına yanıt

Son 1yılda euro neredeyse artmadı ama 3 serisinin fiyatları ciddi zam yedi ve donanımı da azaldı, Almanyadan aynı fiyata alıp %50 fazlaya satıyor borusan

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Hocam randevu aldım teşekkür ederim.

Bugün bir arkadaşım X1 xdrive 25 e icin %30 dilimden 2.135 e araç aldığını söyledi filonun. Bunları bize neden %60 tan satıyorlar anlamadım. Kendi müşterilerine bari %30 dan satmasını beklerdim borusanın.

• InDark I kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim bu araç ilk defa ülkeye geliyor. Daha önce 326 HP olan 30e modeli az da olsa satılmıştı diye biliyorum. Arkadaşınız aldığında baz fiyatı 1.350.000 TL nin altındaydı muhtemelen çünkü yasa şu şekilde güncellenmişti “Buna göre, motor silindir hacmi 1.6 litreyi geçmeyen plug-in hibrit otomobillerde, vergi matrahı 1 milyon 350 bin TL'yi aşmayanların ÖTV oranı yüzde 30'a inerken, aynı motor hacmine sahip fakat matrah değeri belirtilen değerin üzerinde kalan plug-in hibritlerde ise ÖTV oranı yüzde 60 oldu”

• rmzdn kullanıcısına yanıt

Hocam hala filolarw vb. Veriyorlar galiba. yukarıda da benzer mesajlar var.

• InDark I kullanıcısına yanıt

Yüzde 80 vergili araçların önünü kesmemek pahalı dan alan müşterileri korumak amacıyla yüzde 10 elektrikli 30 hibrit satmıyor bmw neu klase de gelecek Mercedes de yüzde 10 satmıyor elektrikli Borusan’ın bireyselede satması lazım yüzde 10 dan yüzde 30 dan hibrit yüzde 80 getirmeyip adetli sipariş geçip bu araçları satsa güzel olurdu

• Selamlar bugün fark ettim ki direksiyonda 80km/h hızda başlayan bir titreme var. 120-130km/h gibi iyice artıyor daha yüksek hızlarda kayboluyor gibi. Muhteşem yollarımızdaki hendeklere son zamanlarda istemsiz olarak aracı çok kaçırdım, sanıyorum ondan rot balans istiyor araç. Rot balans için normalde yetkili servis düşünmem ama sanayideki rot balansçılarda ve lastikçilerdeki rot makineleri allaha emanet hiç birine güvenmiyorum. Bu konuda ne tavsiye edersiniz üçe beşe bakmayayım yetkili servise bırakayım diyorum. Sanayi esnafıyla da pek muhatap olasım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 18 Ocak 2025; 0:15:49 >
  • 
Sayfa: önceki 13771378137913801381
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.