< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BMW 3 serisi (G20) (1377. sayfa)
-
-
Borusan araç getirmiyor,2.el fiyatlarıda aynı..demek ki hiç araç talebi yok..
-
İyi forumlar herkese,
bi tavsiyeye ihtiyacım var.
4.30 xdrive aracımızı yeni sattık.. 2023 model
tekrar 4 kasa almak istiyoruz.
sıfır full donanım 4.600 e 4.20 i mi
2023 model 40.000 km 4.100 4.30 xdrive mı
tercihiniz ne olurdu.
-
2.el bmw almak aldığınız kişiyi çok iyi tanımıyorsanız büyük kumar, kimin nasıl kullandığı belli olmuyor, ben de donanımdan kısıp 0 aldım bu yüzden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşini bilen muhatapları bulduktan sonra servis dışı görüş almakta, kontrol yaptırmakta hiç bir sakınca yoktur. Zaten servis bodoslama şekilde akü değiştiririz biz başka şey bilmeyiz demeseydi arkadaşımız da tereddütte kalmayacaktı. Tespit sonrası garantiyle halledilebilecek bir sorunsa dönüp tabii ki serviste yaptırılır. Ama öcü görmüş gibi servis dışı yerlerden koşulsuz şekilde kaçınmanın da bir anlamı yok. Serviste çözülemeyen sorunları çözen işine hakim işletmeler dahi mevcut.
Bmw veya diğer üretici firmalar başı ağrımasın diye ve tüketim amaçlı bir çok makul olan şeyi önermeyebilir. Bu yapılmayacak anlamına gelmiyor. Araştırırsanız bu akülerin şarj edilebildiğini görürsünüz. Sadece AGM veya EFB aküler için özel olarak tasarlanmış şarj cihazları kullanılmalıdır.
2. Sene için kasko ve sigorta yenileyeceğim. Kasko 30 bin sigorta 12-14 bin ₺ teklifler geliyor. Normal midir ?
Ben Borusan dan aldığım bilgiyi paylaştım,akü şarj işleminden sonra oluşan elektronik arızalarda Almanya oluşan arızaların garantiden yapılmasını istemiyormuş,eğer garantiden yapılırsa oluşan ücretin 10 katı kadar cezayı yetkili servisten kesiiyormuş.O nedenle borusan akü şarj etmiyor,değişime rağmen arıza tespit edilirse o zaman garantiden yapılıyor.Ayrıca 3 yıl garantisi olan aracı dışarda yaptırmakta büyük risk meselesi..Herkes tabii ki kendi karar verecek..
-
Sigorta normal, kasko pahalı, turkıye sigortadan en kapsamlı paketi 20 mio imm 22-23 e aldım ki kademem 1.basamak, bir de 12 taksit vade farksız bedavadan biraz pahalı 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak IJQPA -- 15 Ocak 2025; 13:22:25 >
Araç değeri 3,3 milyon imm 10 milyon 2023 model için Türkiye sigorta 30,300₺ verdi benim sigortacı
2024 m sport 3.6 kasko değeri 17 aralıkta kestirdim poliçeyi, yeni yılla primlere zam gelmiş olabilir ama yine de fazla bence, sigortam.net veya sigortaladım.comdan teklif aldınız mı? Türkiye sigorta o acenteler üzerinden de teklif veriyor, orada da aynı tutar geliyorsa yapacak bir şey yok. Bir de imm yi en az 20 yapmanızı tavsiye ederim. Aradaki fark edecek prim 600-700 tl
Hocam sigortam netten falan mı yaptırdınız bide hangi banka 12 taksitle baya iyi almışsınız 😄
Ben sigortaladım.comdan yaptırdım onlarda vade farksız tüm kartlara 12 ye bölüyor kuveyt türk kartları hariç, sigortam.net vade farkı alıyordu o yüzden bu sene onları tercih etmedim, poliçe tutarı 23 küsür, 2000 lira opet çeki alacağım 1 ay sonra 22 küsüre denk gelcek poliçe.
Borusan bunu yapmaz ya da desteklemez biraz önce anlattığım sebeplerden dolayı. Bir akünün dışarıda şarj edildiğini de anlama şansları yok bu arada. Onlar serviste şarj edilmesin direkt 20-30k akü değişsin istedikleri için korkutma modundalar haliyle. Akü değişimine rağmen sorun devam ediyorsa bu akü boşuna değiştirilmiş demektir. Yani akü değişimden önce kontrol edilebilir olan alternatör ya da ilişkili başka bir yerde sorun var demektir. O zaman garantili olan alternatör aküyü bozmuş diyip akünün parasını iade edeler mi, hiç sanmam.
Garantili araç dışarıda yaptırılsın diye bir önerim de olmadı, garantisi olan şey içeride yaptırılır dedim ben de. Sadece servis detaylıca kafa yormadan hareket ediyorsa olayı çözmek için alternatif kanallardan bilgi almakta bir sakınca yok. Audi, VW grubu araçların çözülemeyen elektronik arızalarını ya da ACC kalibrasyonu gibi işlemler için kendi servis elemanlarıyla özel servise gönderen yetkili servislere bire bir şahidim.
Sonuç olarak herkesin kendi kararı dediğiniz gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler bakacağım dediğiniz yere. Sigortacum şöyle bir şey söyledi. Önceki aracım eşimin üstündeydi. BMW yi benim üstüme yaptık. O sebeple geçmişten gelecek indirimleri yansıtmamış olabilirler dedi.
Bmwnibula 3 serileri gelmiş 2025 modeller en ucuz 3874 ve ekstra sadece shadow var, aralıkta boş m sport indirimsiz 3700 dü shadow opsiyonu 15-20 k desek arabanın 2024 yerine 2025 olması indirimsiz fiyata 160 k koymus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak IJQPA -- 15 Ocak 2025; 14:15:8 >
Çok az sayıda geliyor sanırım, hemen çekiyorlar görünmüyor şu an listede
Ben baktığımda 6-7 tane vardı çekmişler hepsini şimdi, alacaksınız düzenli takip etmekte fayda var sisteme yeni düşenler oluyor veya iptal edilenler geri geliyor
shadow 19 inc jantla geliyor, 100-120k fark ediyor, 18 incli shadow hic görmedim, varsa shadow 40k fark eder
-
Jant stil 848 m bicolordu 18 incti yani borusan donanımı kısmaya alışkın olduğu için 18 jantllı araçları da shadowlu getirmeye baslamıs olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Burak IJQPA
Jant stil 848 m bicolordu 18 incti yani borusan donanımı kısmaya alışkın olduğu için 18 jantllı araçları da shadowlu getirmeye baslamıs olabilirAdaptif uzun farlari ne zaman donanimdan düsecek merak ediyorum, 22 yillik söförüm, benim icin adaptif farlar uzay teknolojisi gibi birsey :)
18 inc bicolora shadow yakismaz, 19 piano black jantsiz eyreti durur araba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X