Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1375. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: 00BRK00
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
27.614
Cevap
412
Favori
2.099.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13731374137513761377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaplama yaptıracak arkadaşlar dikkatli olun . Aracımı aldığım gibi full ppf yaptırmak için detailing bayisine bıraktım. Akü şarj edildiği halde detailing bayiden aldığım da akü değiştirin uyarısı veriyordu .
    Kaplamaci km artsın uyarı silinir ,biz sürekli şarjda tuttuk zaten dedi.
    Ama 1bin km oldu gecmeyince servise götürdüm borusan akü değiştirin uyarısı sadece akü değişince gider diye bugün bildirdi bana .
    Sonuç 25 bin yeni akü değişim parası. Simdi detailing bayisi ile görüştüm masrafi karşılayın diye onlarda siz ödeyin faturayı gönderin dedi .
    Sonuç olarak böyle bir sorun ile karşılaştım, sizin de başınıza gelmesin dikkatli olun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kethanis kullanıcısına yanıt

Teslanin ses sisteminden sonra bower ‘da kesmiyor.

Harman kardon bu arabalara koydugu ses sistemi ile koyu pr yapiyor kendine.Ben volvoda kullaniyorum harmani passatin standart ses sistemi cok daha iyi.

Bence bu watt’larfa yalan 600w diyor evdeki 600w soundbar genis mekan olmasina ragmen bunlardan cok daha verimli ses konusunda

• mcanerg M kullanıcısına yanıt

Acaba flash bellekten dinlesek fark eder mi?

• alicaptain88 A kullanıcısına yanıt

Bir kaç günde akü neden bitsin ki..Anlayamadım,onda başka bir şey vardır..İşlem yaparken araçtan elektirik mi kullanıyorlar?Araç alındıktan sonra uzun süre çalışmadan bekledi mi?Borusan Almanya üzerinden aracın ne kadar sürede ne kadar kullanıldığını görebiliyor,eğer uzun süre çalışmadan durmadıysa Almanya ya sorarak garantiden değişebilirler..

• evet kesinlikle öyle. rekabet için, yeni ses sistemleri cücük kadar kaldı bu araçlarda. o yüzden böyle bir benzetme yaptım. @wapcep_scrol arkadaşın paylaşımı çok güzel göstermiş. bende 200w'lık harmancık var g60'da (b&w yoktu 5.20ilerde) cam açınca ses bayağı yok oluyor. cam kapalıyken yalıtımdan dolayı idare eder. garantisi bitene kadar satmazsam değiştiririm ben bu hoparlörleri.

• JN008 J kullanıcısına yanıt

Ben de şaşırdım ama dediğiniz islem yapıldı 1 gün serviste kaldı arac uzaktan bağlantı yapmışlar raporda kaplamanin bittiği gün akü bitti uyarısı vermiş ama öncesinde ne kadar doluydu gözükmüyor.

Sadece uyarının verilsigi saat ve gün gözüküyor mus .

Borusan da o tarihe bakıyor doğal olarak, o yüzden garantiye sokmadilar. Neyse ki kaplamayi yapan kişiler iyi niyetli çıktı da faturayı ustelecekler .

• TM01 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aracın kendi spotify nı kullanırken interneti telefonumuzdan mı kullanıyor program deneyimlediniz mi bunu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dfgdf D kullanıcısına yanıt

Attığınız müzik dosyasının kalitesi yüksekse farkeder tabi ki, hatta flash bellekten aracın hardiskine atabilirsiniz parçaları. Tidal uygulaması var mesela oradaki parçalar hi fi kalitesinde, apple müzik de hi fiye geçti sanırım. tidal bir süredir dinlemedim trye kapandı demişlerdi son durum ne bilmiyorum.

• HakanOkucu 5YKDM H kullanıcısına yanıt

evet telefondan bağlanıyor

• Müzik sisteminden tek şikayetçi olmayan benim herhalde 😆. Apple car play den bağlıyorum keyifle dinliyorum

• mcanerg M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Peki bu aracın connected drive için gömülü bir sim ve bu sim sayesinde de bir internet bağlantısı yok mu. Bu connected drive nasıl çalışıyor

Araçta esim var. Telefon internetini kullanmıyor. Kendi bağlantısıyla şarkıları çalıyor

• krmsrsf K kullanıcısına yanıt
    Ben de böyledir diye düşünüyorum . Telefonun veri bağlantısını kapatıp denedim hala şarkılar çalmaya devam etti çünkü

• SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    8S’de bence kandırmaca. Youtuberlardan gördük aldık TS860ı şimdi aynı youtuberlar bunu öneriyor. Bence çok kötğ lastik hatta öyle kötü ki nexen kumho falan bin basar

telefon şarkıları download etmiştir, etmediyse de buffer edip çalıyor zaten. Connected drive açıkken de çalmıyordu.

• alicaptain88 A kullanıcısına yanıt
    Akü bitince , takviye kablo ile calismiyormu , bilmediğimden sordum ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir haftadır araç ön iki usb c girişi çalışmıyor yaşayam çözüm sağlayan oldu mu? Kablosuz göz aktif.

• krmsrsf K kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Alakasız olacak ama Connected Drive’lı araçlarda uzaktan motor çalıştırma aktif mi?

• wapcep_scrol W kullanıcısına yanıt
    Tüm yeni bmwlerin hepsi böyle mi hocam yeni kasada şu modeldekiler iyi diyeceğiniz model var mı yada f30 yada f10daki harman seviyesinde bir model var mı

• mekatu M kullanıcısına yanıt
    Hayır değil.

• 
Sayfa: önceki 13731374137513761377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.