Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1373. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: espresso8218
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27.614
Cevap
412
Favori
2.099.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13711372137313741375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk parçalar genç işi ben onlara istinaden yazdınız diye düşünmüştüm 😊
    O parça ve daha bir çoğunu ayrıca dinliyorum. Klasik rock un yeri bizde ayrı tabii.
    Aramızda çok genç arkadaşlar vardır onlara tavsiye edelim dinlesinler eskileri.
    Selamlar 🖖

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 11 Ocak 2025; 20:7:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lynchburg_ kullanıcısına yanıt
    Bu kadar reklamı yapılan yerlerden uzak durmak lazım, carmekan da 2. vaka.

• Araca orjinale yakın görüntü ve kalitede kokusuz ve düzgün duran kauçuk paspas bulan, tavsiye edebileceğiniz ürün var mıdır?

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt

Selamlar. Sahler markasının ürünleri oldukça kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sahibindende orijinal paspas satan biri var 4250 idi galiba rakamı, sahlerde güzel ancak orijinal paspas bulabiliyorsanız daha mantıklı bu rakama

• Atrinn kullanıcısına yanıt

Selamlar. Bende de x1 var. Ayna-kamera ilişkisi var mi pek emin değilim. Bizdeki 3 defa yanan sinyal fonksiyonuyla şerit değişimini yapıyor. Dün kamerayı/baş hareketini deneme amaçlı tatbik ettim. Özellikle kafamı çevirmeden göz ucuyla yan aynaya bakarak normal şerit değişimi yaptı. Arabalarımızda göz hareketini takip edecek kadar hassas kamera varsa şaşırırım dogrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrmillionaire M kullanıcısına yanıt
    Bende deneyeceğim bu bilgiyi ancak carplay Bluetooth üzerinden bağlanıyor, bildiğim kadarıyla Bluetooth üzerinden kayıpsız ses aktaracak kadar hızlı bir bağlantı henüz yok

• redand kullanıcısına yanıt
    Carplay araca bağlantı için bluetooth kullanır, veri transferi (video, ses, gps data ) için de wifi bağlantısını kullanır.

• mrmillionaire M kullanıcısına yanıt
    Kayıpsız ayarlayınca epey data yiyor bilginiz olsun. Normalde hayli hayli yeten data hep bitmeye başlayınca fark etmiştim.

• Merhaba, carplay ile bagli iken telefondan video acinca ses aractan sync gelmiyor yarim saniye civari lagli geliyor. Onceki aracimda boyle bir sorun yoktu. Benzer problemi yasayan cozumu olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cg03

Merhaba, carplay ile bagli iken telefondan video acinca ses aractan sync gelmiyor yarim saniye civari lagli geliyor. Onceki aracimda boyle bir sorun yoktu. Benzer problemi yasayan cozumu olan var mi?
    Idrive 8.5

• sryche S kullanıcısına yanıt
    Evet böyle bir durum var. Parçaları indirin wifi üzerinden öyle dinleyin olmadı ses kalitesinden taviz vermek yerine. Arabada harman var neticede :))

• redand kullanıcısına yanıt
    hocam orjinal paspası var bayiiden aldım ancak çok derin gelmedi bana sanki ama şekli 10 numara

Evet pek derin değil ama işlemesi falan iyi gösteriyor, o zaman sahler iyidir zamanında başka aracımda kullandım gayet iyiydi. Rahatsız edici bir kokusu yok ben bir gece havalandırıp takmıştım araca

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    önceki aracımda a3te kullanmıştım gerçekten memnun kalmıştım bu araçta da belki alırım ancak belki başka seçenek vardır diye öğrenmek istedim, teşekkürler

• bu işlemi hızlandırmak için önerisi olan var mı? 3 gündür aynı duruyor.

BMW 3 serisi (G20)

Başarabilen yok henüz😀 muhtemelen 3 ay sonra zaman aşımına uğrayıp kalkacak bu güncelleme de

servise gitmek :) bende de yuklenmemişti serviste bakım sırasında hallettiler

• Çok şükür yağmur yağmaya başladı Ankara'da, TS860'lar yol tutmaya başladı :)

• 
Sayfa: önceki 13711372137313741375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.