Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Suggestions
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (5 Mobil) - 8 Masaüstü6 Mobil
5 sn
27.613
Cevap
412
Favori
2.099.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 13741375137613771378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arac çalışıyor hiç bir sorun yok ama ekran da sürekli akü arızalı değiştirin uyarısı veriyor . Servisin söylediği bu arızayı silemiyorlar sadece akü değişimi yapılması lazım diye .

Ama arac çalışıyor hiç bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kubica007 K kullanıcısına yanıt
    Kabloları başka bir yerde denediniz mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • redand kullanıcısına yanıt
    Tabi denedim çalışıyor. Arkalardakilerde sorun yok. Çok az kullandım bide bir yüklenme durumu da yok aslında.

• borbayrak B kullanıcısına yanıt

G60'lar da bowers-wilkins var şu anda en iyi sistem o gibi görünüyor bmw modellerinde. i5 lerde standart geliyor herhalde. Ama diğer modeller için baya bir ekstra isterler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wapcep_scrol -- 14 Ocak 2025; 22:30:31 >
  • alicaptain88 A kullanıcısına yanıt
    Akünüz özelliğini yitirdiyse araç aküyü şarj edemediği için, anlık olarak arızayı silseler bile, tekrar tekrar hata oluştuğundan akü arızalı uyarısı kalıyor olabilir ya da daha düşük bir ihtimal aküyü şarj etmekten sorumlu alternatörde de sorun olabilir. Servis yapmadıysa veya ilgilenmiyorsa, illa aküyü değiştirmeye şartlandıysa, gerçek durum tespiti için oto elektrikçiye gidip akünün doluluk seviyesini, şarj tutup tutmadığını ve alternatörün çalıştığını kontrol ettirebilirsiniz.

Yani keza bela ,akü sağlam olmasına rağmen bosalirsa , aku mu degismesi lazım ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HakanOkucu 5YKDM H kullanıcısına yanıt
    Hayır telefondan kullanmıyor, aracın kendi internetini kullanıyor. Telefon yanınızda olmasa dahi spotify uygulamasını kullanabilirsiniz.

Valla helal adamlara itirazsız fatura gönder demişler

• selamlar

harman kardon apple carplayden spotify ile kullanınca pek tatmin etmedi beni de fakat arabanın spotifyından çalmaya başlayınca vay anasını dedim, dağlar kadar fark var, belki carplayde düşük veri modunda olabilir.

bir soru sormak istiyorum, araba 4 lastiği de 37 psi olarak geldi Borusan'dan (18 inch. Asşında gayet mutluydum ama 1000 km sonunda 32 psi diyor, öyle yapayım dedim ve indirdim lastik havalarını şu halini pek sevmedim. 37 psi iken aracın sürüşünden daha mutluydum. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Acaba 34 psi mi yapsam diyorum fakat bu ince yanaklı lastikler çok basınçla kolay balon yapar gibi geliyor, burada da sık sık lastik hasarları paylaşılıyor. Bu arada lastikle eagle F1, çok memnunum, 1 aydır sürekli yağmurda sürüyorum, hiç sorun yaşamadım.

• texmo kullanıcısına yanıt

Evet bana söylenen o oldu, yeni nesil bmw araçların hepsin de böyleymiş güya. Akü derin deşarj olduktan sonra dolum yapılırsa uyari silinmiyor tek cozum değisim mis .

Borusanin cevabi bu oldu

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt

Orda da mı sıkıntı oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: broudband

selamlar

harman kardon apple carplayden spotify ile kullanınca pek tatmin etmedi beni de fakat arabanın spotifyından çalmaya başlayınca vay anasını dedim, dağlar kadar fark var, belki carplayde düşük veri modunda olabilir.

bir soru sormak istiyorum, araba 4 lastiği de 37 psi olarak geldi Borusan'dan (18 inch. Asşında gayet mutluydum ama 1000 km sonunda 32 psi diyor, öyle yapayım dedim ve indirdim lastik havalarını şu halini pek sevmedim. 37 psi iken aracın sürüşünden daha mutluydum. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Acaba 34 psi mi yapsam diyorum fakat bu ince yanaklı lastikler çok basınçla kolay balon yapar gibi geliyor, burada da sık sık lastik hasarları paylaşılıyor. Bu arada lastikle eagle F1, çok memnunum, 1 aydır sürekli yağmurda sürüyorum, hiç sorun yaşamadım.

Sürücü kapısında hangi değer yazıyor?

Hocam parayı alabilme ihtimaliniz varmış saygı duydum elbette .ama ben araba alıcam sıfır 4 milyona yakın 2 gün de akü pert olacak sonra ben bunun parasını esnaftan Alacam ,esnaf şarj tutarken bir yanlis yapmadiysa 2 günde akü pert olur mu ya. Borusanı yorsaydiniz biraz değiştirsinler . Aküler zaten biraz şarj dolu gelir ilginç olmuş gercekten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jacop52 J kullanıcısına yanıt

bence çok daha yenilikçi olmuş fuarda yeni elektrikli m3 ü ten de kısa bir kesit yayınlıyorlar onun da içi bu şekilde.yine de şahsen ve geleneksel sürücüler için kadran koymalarını isterim :)

• mrmillionaire M kullanıcısına yanıt

Apple Music kullanıyorum fakat önceki aracım f30 da muazzam olan ses bu araçta o kadar farketmiyor.kablo ile bağlantı yapmanız lazım obur turlu bluetooth ile o kadar kaliteli değil.ben ses siteminden hiç memnun değilim f30 harman Tesla ile karşılaştırdığımızda çok daha iyiydi suan ki aracım i4 çok kotu performansı, Tesla çok daha iyi yapmış.zaten bang & Olufsen den mühendisleri getirmişler isin basına.yurtdısı forumlarda yazılım ile Bower Wilkins in birkaç eq ayarı fln bir nebze fark olmuş ama yine de cogu kisi donanımı güclendiriyor.

bu arada CarPlay Apple Music te sarkıyı ileri alabiliyor musunuz? yani alttaki bardan parmakla sürüklenmiyor bir ayarı var mı kullanan arkadaslar sizde durum nedir?

aynı durum Spotify de nasıl var mı fark? malum onda yerleşik galiba uygulama CarPlay e baglanmadan oluyormus.

BMW 3 serisi (G20)

• Legolash Clash L kullanıcısına yanıt

Bayerische motoren werke 👍F30 misali zamanın ötesinde olucak

• kubica007 K kullanıcısına yanıt
    Çok basit gelebilir ama sıvı teması yada girişinde kırılma vs yoksa sigortalardan bu bölüme bakan çıkmış ya da bozulmuş olabilir. Hatta bazen telefonlarda da oluyor girişine pislik toplanmışsa temizlemeyi deneyebilirsiniz.

• icecube_fb kullanıcısına yanıt

Eşime Alfa Romeo Tonale almıştık Harmanlıydı. Şuanda G20 nin Harmanla arada uçurum var resmen. Normalde G20de daha iyi olmasını beklerdim ancak ciddi anlamda tam tersi

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Aracın kendi spotify ını kullandığınızda ileri geri alınabiliyor

Kaplama yaparken yoğun elektrik kullanıyorlarsa akü harap olmuş olabilir.Dışarda elektrikçiye falan gitmeyin olumsuz bir durum olursa araç garantiden çıkar.Dışarda şarj edip takarlarsa oluşacak elektronik arızada inanılmaz masraflar çıkabilir.Hem her akü start stoplu araçlarda olmuyor.Borusan hep varta akü kullanıyor.kaplama yapan şirket faturayı ödüyorsa mesele yok,kendi hataları olduğunu biliyorlar demek ki..Servis dışında bir şey yaptırmayın..Almanya akü şarjını asla önermiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 15 Ocak 2025; 10:52:2 >
  • 
Sayfa: önceki 13741375137613771378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.