Üstünde yazar,okursaniz.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 28 Aralık 2024; 21:35:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BMW 3 serisi (G20) (1358. sayfa)
-
-
1700 e bir bmw düşünüyorum yalnız modeller hakkında bilgim yok.
Aile aracı olacak
120000 km altı
Hangi modellere bakmalıyım?
-
https://www.sahibinden.com/s/9iAG9edv
Bu arac temiz guzel bir arac bakmanizda fayda var
Beyaz isterseniz su da var
https://www.sahibinden.com/s/2svHIElb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇağlarŞentürk KC0CI -- 28 Aralık 2024; 23:3:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 3 serisi düşünmüştüm
5 serisinin artısı ne olur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Borusan otomotiv ve onun yetkilendirdiği servislerde bakım yaptırmak kaydı ile garanti geçerli oluyor. Garanti kitapçığında o şekilde yazıyor.
-
1700 civarina olan 3 serileri f30 kasa kodlu olanlar. Onlarda da benzinlilerde motor problemleri cok fazla oldugu icin 5 serisini secerdim ben olsam.F30 larda dizellerin sorunu daha az ama km leri cok yuksek olur. Bu fiyata G20 de olmadigi icin f10 kasa 520i ler daha mantikli gibi geldi bana. Hem de aile icin bir tik daha rahat olur.
Benzinli f30 ve dizel f30 sahibi oldum daha onceden ondan dolayi yorum yapiyorm. Suan g20 aracim var cok memnunum. Butceyi biraz daha artirabilirsenz g20 de f10 a gore cok daha iyidir tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇağlarŞentürk KC0CI -- 29 Aralık 2024; 1:19:29 >
Hocam nisana kadar araştıracağım limit artabilir, elimde b8 passat var. Aşağıdaki araçlardan birini düşünüyorum
Arteon
508
3008
Mercedes C serisi
Bmw 3 serisi
Öncelik sıram
Tasarım
Az sorun
Özellikler
Bu yüzden gt20 düşünebilirim. Yalnız bmw leri hiç tanımıyorum, çok motor ve paket seçeneği var.
Hepsi iyi araba ama g20 farkli bir boyut. Ben de siizn yerinzde olsam bekler g20 alirim
iyi pazarlar,
Evet. Yetkili serviste periyodik olarak bakimin yapilmis olmasi yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim, g20 de hangi motor ve paketi önerirsiniz?
merhaba bayiiden aracı teslim aldım 320 m sport paketle aranıza katıldım c200 ile arada kalmıştım c200 ü kiralayıp bir hafta kullandım açıkçası mercedes kalitesini çok alamdım ama yol tutuş olarak beğenmiştim. Aracı komple kaplama yapmayı düşünüyorum sıcak bir ilde yaşıyorum erime soyulma çatlama olur mu sonradan kaldırdığımzda boya kalkması gibi bişey olur mü teşekkürler
Ek 1 yıl garanti olayını bana da verdiler ama tm bakımları ve işlemlerin kosiflerde yapılması gerekiyor dediler. Borusanda yapılmış olmasını sorun edebilirler. Ayrıca bu ek garanti resmi bişe değil sanırım kosiflerin kendi bünyesinde bi durum.
2025 modeller ne zaman gelir ?
-
Hakan bey bende bu var ayni sey mi bilmiyorum belgeyi yukariya koydum 👆
Sarı siteye düşen taze g20 lci refreshlerin niye hiçbirinde %100 içimize sinen donanımlar (stop&go fonksiyonlu acc, head-up, harman kardon, adaptif süspansiyon vs) yok.
Hepsi anlaşmış gibi 3,6milyon tl fiyat yazmışlar.
Sıfır baz donanım zaten indirimlerle bu fiyatlara (hatta belki birazcık altına) gelmiyor mu?
-
Cunku indirimli fiyatlardan stoklarin cogunu galerilere verdiler. Her sene oldugu gibi. Bu az donanimli araclar icinde hepsi anlasmis. Klasik ayni fiyattan listele. Hic degismiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X