Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1350. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.000
Cevap
406
Favori
2.049.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 13461347134813491350
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben sıfırları 2700 civarı diye duydum. Araç 6 bin km daha olmadı. Ama dediğiniz gibiyse takasa vermek hiç mantıklı değilmiş. En iyisi kendimiz satalım.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Boş yapıyosun burada git al o zaman çok uyguna bulduysan yuzde 50 değer kaybediyomuşta bilmemne bmw değil hiçbi araç türkiyede yüzde 50 değer kaybetmez çoluk cocuğa anlat bunları şuanda 2024 model temiz bi gerçek edition m sport alacaksan minimum 3,5 milyon eksik donanımlı arabaları edition diye ilan girmişler kim kimi yerse . Faizler yüksek diye millet araba yatırımı yapmıyor yarın faizler düştüğünde bak bakalım bulabilcenmi .
  • Squares kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/s/4HAaP5zR

Al sana HAKİKİ Edition M Sport 2023 model

2.600’e Alan yok

2.500 eder mi sence ?

Değer kaybı var mı yok mu ?

Sıfırı 4.500 TL iken 1 senede 2.500 TL’ye düşen arabaya ne denir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 21 Aralık 2024; 21:53:12 >
  • Saylam06 kullanıcısına yanıt
    8.000 tl dediler yağ bakım sadece
    Adam doğru söylüyor zoruna gitmesin
    İlk bakım oluyor değil mi ? ben o km’ye gelemedim ama ocak sonu istiyor benimki de ekranda yazdığına göre. Borusan’a mı sordunuz ? Otomol gibi alternatifler var bir de.
  • Alfa156 kullanıcısına yanıt
    Borusan zaten 11.500 den başlıyor dedi 14.000 e kadar çıkabilir dedi hemen telefonu kapattım zaten aldığım teklif otomol 8 bin dedi
  • Reis-i Eagles kullanıcısına yanıt
    Geçen sene aracı alırken forumda görüyordum bunu, öteki daha türememişti. Saç ektirmeye gitti burayı unuttu sanmıştım, dökülmüş gene demek ki :)
    Vay arkadaş 🤦🏻‍♂️
    Borusan her zaman daha pahalı olmakla beraber BMW Group motor yağı kullanıyor. Borusan harici servisler castrol vb. gibi markalar kullanabiliyor bu da fiyata etki ediyor.
  • Şu şekil ızgara aydınlatması yaptıran var mı?
    Elite Customsyoutube
    Viral Custom BMW Light Up Grill #bmw #custom #viral #trend
    https://www.youtube.com/shorts/qFg4g1alatE?si=tN5-2eZ8MOroWZtv

• TM01 kullanıcısına yanıt

Hatta takas desteğini kullanınca yüzde 3 indirim de yok demişti geçen bir arkadaş;doğruluk payını bilemem ama görüşen varsa son zamanda bilgilendirebilir bizleri de. 

• Selamlar, arctic race sıfır 3.20i m sport aracımı bugün teslim aldım. Ön camlara film kesin yaptırayım diyorum. Öneriniz var mıdır güvenilir bir yer?
    Ppf/seramik konusunda kararsızım. Bu tarafta da yorum/yönlendirme çok makbule geçer.
  • flier_ F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun seramiğe boşuna para vermeyin ppf yaptırmıştım ben iyikide yaptırmışım dedim 2 tane ufak çaplı kaza yaşadım 2 sindede yüzde 100 koruma sağladı iyiki yaptırmışım
  • flier_ F kullanıcısına yanıt
    Seramik gereksiz diye düşünüyorum. PPF kaplamayı öneririm ben de yaptırdım.
  • 
Sayfa: önceki 13461347134813491350
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.