Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1347. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: plateau , mr.big , Connect Ferit
3 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (5 Mobil) - 11 Masaüstü5 Mobil
5 sn
28.815
Cevap
432
Favori
2.187.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayırlı olsun çok güzel görünüyor. kaç km 'de ve ne kadara aldınız acaba?

• apple car playde google haritaları head up a alma imkanı var mı? Kendi navigasyonu gibi dönüşler yaklaştığında harita şeklinde görmek mümkün mü ? Ayrıca augmented view 3d görünüm açıyor mu google nav kullanırken ?

• ridleyscott kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Ne yazık ki yok. 3. parti uygulamalara Bmw genelde destek vermiyor.

• Merhaba. İkinci nazarligimiz oldu. Otoparkta bir tanıdığım surtmus sagolsun.

Sensor üzerindeki-etrafındaki difuzore benzeyen siyah plastik kırıldı ama sensör sağlam. Plastik pahali midir? Nasıl bir tamirat önerirsiniz? Boyatmak istemiyorum, boya takıntım yoktur. PPF boyanın büyük kısmını zaten korumuş, koşeler sıyrılmış sadece.

BMW 3 serisi (G20)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycakir -- 19 Aralık 2024; 17:3:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkecelik B kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, ilanda görmüştüm. İzmir’ deki araç sanırım. Bendede aynısı mevcut. Seveceğinizi düşünüyorum

• 4 kasalar neden illaki edition m sportta m4 csl stopuyla geliyor …. bmwnin bu durumu degistirmesi gerek .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aycakir A kullanıcısına yanıt
    Hocam önce geçmiş olsun çok daha pahalı olan ve canımızı sıkacak farlarimiza gelmediği için sevinmelisin.Buna yorum yapabilmek için ppf tam söküm ardından tinerle silmek ve yamukluk yok ise pasta ile geçme durumuna bakmak lazım , kalan siyahlık ve ciziklikler küçük rötuş ile kapanabilecek düzeyde kalırsa rötuş ve cila ile yüzde 85-90 kapanır hafif belli olarak kalır ha üstüne yine ppf yaparsan artık neredeyse görünmez , siyah parça da eğer çok parçalı kırılmadı ve kaybolan parçası yoksa yapıştırır geçerdim , dışarıda süs bir parça.
    Ana servislere gidersen buna direk boya derler önce ppf yaptirdigin yer ile temasa geç soksunler.
    Tinerle silsinler pasta hizmetleri varsa siyahliklari çıkarsınlar sonra kalanlar için çizik derinliğine göre işlem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

Aslında kendi navisi ile sorunum yok. Trafik bilgisi vs güzel çalışıyor fakat harita eski. Mesela Denizli otoyolunun bir kısmı yok. Haritayı güncelleyebiliyorsak yeterli. Sim kart tanıtma işlemini henüz yapmadım. Güncellemeyle ilgisi var mı bilmiyorum. Mesela YouTube açmak istediğimde sim okuyucuyu çalıştırmam gerektiği uyarısını veriyor.

google Maps ana ekran ve gösterge panelinde çalışıyor. Hud a gelmiyor.

• selamlar , kristal vites topuzu kullanan var mı ? bu ekipmanı internetten veya bayiden varsa temin ettik diyelim kendimiz takabilir miyiz bilgisi olan var mı ? görseli hoşuma gidiyor.

• ozc.elk. O kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Ben çok canımı sıkmadım aslında ama sürten abimiz bayağı üzüldü. Ben hiç dokunmadan nazarlık kalsın dedim hatta :)

Eğer tamponun sökülmesini gerektirmiyorsa siyah parçayı değiştirmeyi düşünüyorum, kendisi çok pahalı değil gibi görünüyor. Bir arkadaş ürün linkini yolladı sağolsun.

Dediğiniz gibi PPF sökülerek baktırmak lazım. Aracı ikinci el aldığım için nerede yaptırıldığını bilemiyorum, zaten büyük ihtimal başka bir şehirde. Haftasonu bakacağız bakalım çaresine.

• ridleyscott kullanıcısına yanıt

Sırf bu nedenden dolayı iPhone kullanacaksın. Apple Maps ön göstergeye de ekleniyor ve hem görsel olarak hem de kullanışlılık açısından çok başarılı. Hadi Apple Google Maps’e izin vermiyor diyelim, en azından Android Auto ile bağlayınca Google Maps’in de bu şekilde gelmesi gerekli. Google bunun farkında mı acaba?

Düzeltme: Şimdi fark ettim Apple Car demişsiniz. O zaman Apple Maps kullanacaksınız hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 20 Aralık 2024; 9:58:9 >
  • ozc.elk. O kullanıcısına yanıt

Bende düşünüyorum hocam. piyasada değişik fiyatlar var. araştırdıgım kadarıyla aliexpressde 2.000tl. Tr'de 4000tl ila 6000tl arasında fiyatları var (montaj hariç).

• Le_Penseur kullanıcısına yanıt

Ben direk makyajsız kasanın vites topzuna geçmek istiyorum.

Youtube smoke motion adlı youtuber vites kısmını komple değişmiş.

• Saylam06 kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Apple Maps bu konuda cok iyi. BMW 3 serisi (G20) 

• Fatal_Blow kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınızı gördüm ama mesaj atamıyorum ben aralıkta teslim aldım st ocakta olur iade dedi ocakta iade olmazsa o zaman darlamaya başlayacağım size ne diyorlar tam anlamadım, detaylıca yazabilirseniz iade sürecini tamamlamış olan arkadaşlar da yorum yapar belki, araca toplan ödenen bakiye(kapora+bankadan ödenen)-aracın fatura bedeli-izahat belgesinde yazan dip toplamdan kalanı her türlü iade etmek zorundalar, gerekirse borusan genel müdürlüğüne falan şikayet edin.

• İzahat belgesi diye birşey yok firmada. Ruhsatı ben çıkartmıştım. 1100 lü ödemeyi atmışlar. Fatura kesilmeyen 21.500 e direk mtv ve hizmet bedeli diye fatura kesecekler gibi.

iade alanlar iade süreçlerindekş resmi evraklarla adlarını silerek atarlarsa sevinirim.

Hocam izahat belgesi ve yaptıkları işlemlere ilişkin tüm makbuzları size teslimatta vermiş olmaları lazım, hangi bayi bu? 17 bin tl ye hizmet bedeli diye fatura kesemezler bence, yakın zamanda iade alıp sorun yaşayan var mı?

• Burak IJQPA B kullanıcısına yanıt

Şimdi tekrar baktım. Bir tek 600 tl lik plaka masrafı var. Birde mtv ödediler. Bide tescil yaptılar tabiki. Sigortayı ben yaptım.

Şuan görüşüyorum hala firma adı vermeyeyim buradan. Bir netice alamazsam paylaşırım. İade az çok demiyorum hiç iade verme niyetleri yok. Hiç bi zamanda vermemişler. Koskoca BMW de bir standart olması lazım.

İade alamazsanız gerekli yerlere şikayet edince her türlü iade ederler bu ay bir araca 100 k indirim yapan firma 10-15 k için böyle markayı itibarsızlaştıracak bir şey yapmaz, zaten her şeyin faturası kesilecek günün sonunda olabilecek en kötü senaryo kalan bakiyenin tamamına(sizin durumda 15-16k) hizmet bedeli demesi olur ama onu da yapacağını sanmıyorum yapılsaydı bu zamana kadar forumda çok konusu geçerdi.

• Saylam06 kullanıcısına yanıt

Benim aracim mart 2024 cikisli connected drive var ve android auto da iken google maps on gostergede var. Head up olmadigi icin aracta onu bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.