|
BMW 3 serisi (G20) (1348. sayfa)
-
-
Merhaba bu sim kart adaptörünü kimlere veriyorlar ? Aracımda kişisel e sim var ancak videolarda izlediğim Bluetooth sim kart adaptörü vermediler bana -
Böyle bişey aldım ben. Dediğiniz bu mu bilmiyorum ama.
-
1 ay içinde sıfır araç ne kadara satılmıştı ? -
Bence böyle bir şey ama bana neden verilmedi acaba kişisel e sim opsiyonu alındı mı sizin araçda ? -
Ebay’de satılıyor vites konsolu komple, getirebilecek birini bulursanız kodlamasız sök tak şeklinde takılıyor rahatça. -
Evet o opsiyon vardı. Kasım ayında aldım.
6AE BMW Teleservices
6AK Connected Drive Hizmetleri
6C6 Connected+ Unlimited 26.580,00
Simkart alınca direk bağlantı kuruluyor mu, nereden nasıl hangi simkart alınıyor daha araştırmadım.
-
İlerleyen süreçte almayı düşünüyorum kesinlikle.
Buna pek alışamadım.
Teşekkür ederim bakayım bi ebay dan.
-
Selamlar, bugün G20 aracımı teslim aldım, herşey çok güzel fakat arka kol dayamadaki bardak tutucu açılmıyor. Açma düğmesine bastığımda bir ses duyuyorum fakat kanatları serbest bırakmıyor. Böyle birşey başına gelen ve çözen var mı? Kendim uğraşıp kırmayayım diye yarın servise götüreceğim fakat basit bir yolu varsa iyi olur hallederim.
-
Merhaba hayırlı olsun, size Bluetooth sim kart okuyucu verdiler mi ? -
bana aracı teslim eden arkadaş gösterdi böyle bir şey var ama kullanma şimdilik bir yararı yok gibi bir şey dedi sanki
-
Bagajda yangın tüpü, ilk yardım seti, kullanım kılavuzu vs olduğu bi şeffaf poşet olması lazım, onun içine baktınız mı ben teslim aldığımda orda buldum. -
Şimdi inip baktım ama yok araç içinde çıkmadı -
Merhabalar benim de ilk açışta biraz zor açıldı tam hatırlamıyorum ama araya ufak bişey sokup öyle açmıştım sonrakilerde bir sıkıntı yaşamadım direkt basınca açılıyor artık -
Bu opsiyonu hic bir sekilde anlamadim 20bine yakin para veriyoruz sim’i siz alinca aktif olacak diyorlar
-
bmw i4 e40 olanlarda indirim oranı soran oldu mu yakın zamanlarda ?
-
Andorid Auto bağlamadığım için bilmiyorum. Öyleyse güzelmiş. Teşekkürler bilgi için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 21 Aralık 2024; 11:46:49 > -
2. Elde 2023 model 2.600’e hakiki edition m sport veriyorlar alan yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 21 Aralık 2024; 11:47:54 > -
Ne kadar söylediler acaba?
-
Hayırlı olsun. İlk 1-2 açmada sıkıntı oluyor fakat sonra kendine geliyor :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X