merhaba arkadaşlar ben adananın dağlık kesiminde oturuyorum ve ayda 2000, 2500 km civarıda yol yapıyorum bide senede 1-2 kere uzun yolda kullanmak üzere şöyle rahat konforlu bi araç almak istiyorum şu anda 92 doğanım var ve yokuşlu yollar eziyete dönüşüyor aklımda bmw 316 var ama oda arkadan itişli aynı sorunlar devam edermi yakıt konusunu hiç düşünmüyorum yaksa yaksa benim doğan kadar yakar ama çevremdekiler bmw nin diğer sorunları yüzünden (yedek parça, servis,2.el)abuk sabuk araçlar öneriyorlar albea dizel al diyen var sümbül diyen polo clasik diyen ama bmw de benim rüyalarımın arabası mantığımda megan al her yönden senin aradığın araç o diyor napim şimdi ben
bide bütçem 4-5e doğanı satsam 7-8de birikmişim var üzerinide kredi çekmeyi düşünüyorum yani maksimum 20 000 tlye çıkabilirim
20000 TL'ye kadar çıkabiliyorsanız en genç aracı almaya bakın.O fiyata BMW doğal olarak yaşlı olacaktır ve temizini bulmanız inanın çok zor.Yılda 20000 km'nin üstünde yapıyorsanız dizel araç almanız daha mantıklı gibi.Hyundai era dizel tavsiye ederim yüksek model ve düşük km'li bulabilirsiniz.Megane sedan dizel o fiyata zor bulunur.
quote:
Orijinalden alıntı: fottili
20000 TL'ye kadar çıkabiliyorsanız en genç aracı almaya bakın.O fiyata BMW doğal olarak yaşlı olacaktır ve temizini bulmanız inanın çok zor.Yılda 20000 km'nin üstünde yapıyorsanız dizel araç almanız daha mantıklı gibi.Hyundai era dizel tavsiye ederim yüksek model ve düşük km'li bulabilirsiniz.Megane sedan dizel o fiyata zor bulunur.
dizel anca B sınıfı araç bulabiliyorum o fiyata. yakıt okadarda sorun değil 20,000 kmde dizelle tüp arasında çok ta fazla bişey fark etmiyor bide buralarda temiz dizel bulmakta zorlanıyoruz en yakın opet ve po 100 km uzakta onun için dizelden uzak durmaya çalışıyorum. ne bilim 85 model bmw lere baktım araba.com dan çok diri duruyorlar 20bin tl ye 95modelin üstünü bulabilirim sanırım. eraların motor çok güzel ama onlardada saç teneke gibi ses çıkarıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: filipper
dizel anca B sınıfı araç bulabiliyorum o fiyata. yakıt okadarda sorun değil 20,000 kmde dizelle tüp arasında çok ta fazla bişey fark etmiyor bide buralarda temiz dizel bulmakta zorlanıyoruz en yakın opet ve po 100 km uzakta onun için dizelden uzak durmaya çalışıyorum. ne bilim 85 model bmw lere baktım araba.com dan çok diri duruyorlar 20bin tl ye 95modelin üstünü bulabilirim sanırım. eraların motor çok güzel ama onlardada saç teneke gibi ses çıkarıyor.
Alıntıları Göster
lpg li megane 2 hem ekonomik hem de konforlu bir araç performansı da iyidir...ya da astra classic de olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: onder46
lpg li megane 2 hem ekonomik hem de konforlu bir araç performansı da iyidir...ya da astra classic de olabilir
Alıntıları Göster
BMW alacaksan biraz birikimin olacak 2001 sonrası 3 serisi alacaksın (fiyatlar 30bin civarında başlıyor). İkinci eli sorunlu, bakımı masraflı bi araba.
Megane'ı sıkıştığın anda satarsın hangi model olursa olsun. Bakımı kolay olur. Her yerde baktırabilirsin.
Ben de BMW hastasıyım. Her gün ikinci el piyasasını takip ediyorum.
Gönül yansa da sana uygun olan Megane. Tüplü temizini rahat bulur, satarken de rahat satarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: kelkitli
BMW alacaksan biraz birikimin olacak 2001 sonrası 3 serisi alacaksın (fiyatlar 30bin civarında başlıyor). İkinci eli sorunlu, bakımı masraflı bi araba.
Megane'ı sıkıştığın anda satarsın hangi model olursa olsun. Bakımı kolay olur. Her yerde baktırabilirsin.
Ben de BMW hastasıyım. Her gün ikinci el piyasasını takip ediyorum.
Gönül yansa da sana uygun olan Megane. Tüplü temizini rahat bulur, satarken de rahat satarsın.
Alıntıları Göster
Bence lpgli Astra da olabilir 2000 ile 2006 model arası rahat araç.
quote:
Orijinalden alıntı: maligs1905
Alıntıları Göster
Astra olabilir. Olmazsa Hyundai sıfır bir araçta alabilirsiniz i20 accent getz. oda olmazsa chevrolet lpg hediyeli araçlarında da alabilirsiniz ben sıfır alırdım şahsen hyundai yada cgevrolet 22.000 TL civarlarında.
quote:
Orjinalden alıntı: maligs1905
quote:
Orijinalden alıntı: superxp
Astra olabilir. Olmazsa Hyundai sıfır bir araçta alabilirsiniz i20 accent getz. oda olmazsa chevrolet lpg hediyeli araçlarında da alabilirsiniz ben sıfır alırdım şahsen hyundai yada cgevrolet 22.000 TL civarlarında.
quote:
Orjinalden alıntı: maligs1905
Alıntıları Göster
0 almak şu anda biraz zor bütçem açısından 2,el olacağı garanti şevrolenin nova modelinden başka aracına binmem oyuncak gibi geliyor tipsiz ruhsuz arabalar. en başta dediğm gibi rahat konfaorlu klimalı olsun ne yakarsa yaksın kaç yaşında olduğuda çok önemli değil ben hangi arabayı alırsan alim önce bakıma çeker binecek duruma getiririm tabi biraz daha masraf çıkarır ama olur okadarda her arabanın kendince derdi oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: by_bulls
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
R21 Concorde Ye baksana onlarda güzel araba belki 2000 modeli bulamazsın ama motoru güzel klimalı yol bilgisayarlı araba ve hiç kredi kullanmazsın
quote:
Orijinalden alıntı: furkantasdemir
R21 Concorde Ye baksana onlarda güzel araba belki 2000 modeli bulamazsın ama motoru güzel klimalı yol bilgisayarlı araba ve hiç kredi kullanmazsın
aslında şöyle bir megan buldum ama sw buda. yoksa tanıdıktan bizim hastanenin şefinin arabası tertemiz araba biraz fiyatı fazla gibi ondada anlaşabiliriz
bide bu seçenek var: http://www.araba.com/2092841.html sonuçta BMW hayallerimin arabası hemen hemen aynı fiyat aralarında 5 yaş var ama hiçbir megan son modelde olsa bu arabanın verdiği hazzı veremez bana
aslında şöyle bir megan buldum ama sw buda. yoksa tanıdıktan bizim hastanenin şefinin arabası tertemiz araba biraz fiyatı fazla gibi ondada anlaşabiliriz
bide bu seçenek var: http://www.araba.com/2092841.html sonuçta BMW hayallerimin arabası hemen hemen aynı fiyat aralarında 5 yaş var ama hiçbir megan son modelde olsa bu arabanın verdiği hazzı veremez bana
Alıntıları Göster
Reanult Lagunalara bak derim laguna 1 i belki hiç kredi çekmeden alabilirsin laguna 2 yide biraz kredi çekerek alabilirsin çok güzel arabadır
öncelikle bmw de doğandaki gibi problemler cıkmaz bunu bilmenizi isterim ..
ve tabikide megane a göre daha iyi bir araçtır
fakat herhangibi bir hasarda olusak maliyet gerçekten pek iç açıcı olmayacaktır
bu sorun değilse tabiki bmw ....
bu arada megane da cok güvenmemek lazım .. nerde ne zaman sorun cıkaracağı gerçekten belli olmuyor ..
kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: Maniac_Turk
öncelikle bmw de doğandaki gibi problemler cıkmaz bunu bilmenizi isterim ..
ve tabikide megane a göre daha iyi bir araçtır
fakat herhangibi bir hasarda olusak maliyet gerçekten pek iç açıcı olmayacaktır
bu sorun değilse tabiki bmw ....
bu arada megane da cok güvenmemek lazım .. nerde ne zaman sorun cıkaracağı gerçekten belli olmuyor ..
kolay gelsin
bence o paraya megane2 dizel bulursan al. çnkü ülkemizde dizel benzin ayrımı kalmadı fiyatlardan. bmw dedikleri gibi bakımı zor parçaları pahalı servis sorunu var. megane al hem parça ucuz hem az yakar rahat edersin.bende mwegane 2 vardı çok konforluydu 2 paket birleşimydi ama. megne al derm ben.hunday olmaz. çabuk dökülür.
quote:
Orijinalden alıntı: goktugsaban
bence o paraya megane2 dizel bulursan al. çnkü ülkemizde dizel benzin ayrımı kalmadı fiyatlardan. bmw dedikleri gibi bakımı zor parçaları pahalı servis sorunu var. megane al hem parça ucuz hem az yakar rahat edersin.bende mwegane 2 vardı çok konforluydu 2 paket birleşimydi ama. megne al derm ben.hunday olmaz. çabuk dökülür.
Alıntıları Göster
ilandaki megan en fazla 12.000TL eder bence git bi LAGUNA al keyfine bak
nissan maxima lara bak, o fiyatlara 99-2000 lerini bulabilirsin. hem kolay bozulmaz, hem full donanımlı olur genelde, hemde motoru güçlüdür problem yapmaz. tabi temizini bulabilirsen.
quote:
Orijinalden alıntı: Platinium
nissan maxima lara bak, o fiyatlara 99-2000 lerini bulabilirsin. hem kolay bozulmaz, hem full donanımlı olur genelde, hemde motoru güçlüdür problem yapmaz. tabi temizini bulabilirsen.
hemşerim neresindesin adananın dağ kesimi aladağ saimbeyli falan mı
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
hemşerim neresindesin adananın dağ kesimi aladağ saimbeyli falan mı
Alıntıları Göster
10 ay araba aradım karar veremedim bi türlü en sonunda hanım dayanamadı palio bulduk bitane 2007 dizel onu aldık bmw başka bahara kaldı artı hanım izin verirse arada kullanıyom palioyu keşke doğanımı satmasaydım elimdeki arabadanda oldum. artık adanadada değilim muğlaya tayinim çıktı merkezdeyim 1yılda hayatımın bütün gidişatı değişti.
quote:
Orijinalden alıntı: filipper
10 ay araba aradım karar veremedim bi türlü en sonunda hanım dayanamadı palio bulduk bitane 2007 dizel onu aldık bmw başka bahara kaldı artı hanım izin verirse arada kullanıyom palioyu keşke doğanımı satmasaydım elimdeki arabadanda oldum. artık adanadada değilim muğlaya tayinim çıktı merkezdeyim 1yılda hayatımın bütün gidişatı değişti.
Alıntıları Göster
Nerdeeeeen nereye... Allah başka dert vermesin
quote:
Orijinalden alıntı: ChemtraiLs
Nerdeeeeen nereye... Allah başka dert vermesin
Alıntıları Göster
Maşallah gerçekten çok şey değişmiş.Hayırlısı olsun.