Şimdi Ara

BMW 316i Verilip Golf 1.4 Tsi alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Golf sınıfının kalite - ergonomi - motor seçenekleri ve konfor dengesini en iyi sunan modellerinden ancak 3 serisiyle kıyaslandığında kullanımı genel olarak daha nötr, yürüyen aksamı biraz daha kuru (özellikle 18” jantlarla) ve direksiyonu biraz daha endirekt özelliklerde bir model, yine de çok heves ediyorsanız maddi durumunuza da bağlı olarak deneyebilirsiniz, ileride tekrar eşdeğer bir 3 e dönme ihtimalini de unutmayarak.

Aslolan sizin keyfiniz, çevre genelde mevcut modelden daha iyisini onaylar ancak burda karar size kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinizde haklısınız, doğru.

Şu arabam 5.5 litre yakıyor diyen TSI kullanıcılarının ortalama hız değerlerini görelim istiyorum. Adam 3 dk sıkışık trafikte dur kalk yapıyor, sonra 15 dk sabit hız gidince arabam az yakıyor diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakıt dışında, sabunluk gibi duran golfe geçmek için bir sebep bulamıyorum

• bence güzelim bmw'yi golf için bırakma..
  • Mevcut arabanızın daha donanımlısını alın derim. Ki altınızdaki arabanın ilk sahibiyseniz F30'dan Golf'e model düşme olur yükseltme olmaz. Her şeyden önemlisi altınızdaki arabanın kullanım hissi başkadır, Golf'te bu hissin yarısını dahi alamazsınız.
  • Şu an piyasada ki hiçbir benzinli araç atmosferik veya turbo farketmez , gerçek şehir içi koşullarında 8 litreden aşağı yakmaz, aksini söyleyenler kendini kandırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Şu arabam 5.5 litre yakıyor diyen TSI kullanıcılarının ortalama hız değerlerini görelim istiyorum. Adam 3 dk sıkışık trafikte dur kalk yapıyor, sonra 15 dk sabit hız gidince arabam az yakıyor diyor.
    Çok da takılmayın, tüketim mevzuları yakın arkadaşlar arasında bile tartışmaya yol açabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

sıfırdan aldığım golf 1.4 aracımı yeni sattım. istanbul karma trafikte ort. 29 km hızda 7 lt yakıyordum (3 dk sıkışık, 15 dk sabit hız değil ki zaten istanbul'da 15 dk sabit hızda gitmek imkansız, en fazla 30-40 sn basabilirsin boş bulursan, o bile çok zor). boğaz trafiğinde 9,5 lt yaktım. boş yollarda 4.4 en düşük rekorum.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Ben o 3 dk sıkışık 15 dk sabit hız örneğini verirken kimseyi hedef almadım, yanlış anlaşılmasın. Örnek olsun diye söylüyorum, haritadan bakınca herkes şehiriçinde ama sıkışık trafik başka. Sizin değerler bence normal. Şehiriçinde 5.5 yakıyorum 6 yakıyorum diyenlerin ortalama hızlarını merak ediyorum.

• Aklınız peynir ekmekle yemediyseniz öle bir şey yapmayın derim bi golf sahibi olarak....

• Birisi d segmenti premium bir araç. diğeri c kompakt bir araç. Hadi sıkıştım, aracı satıp bir kısmını borçlarıma vericem diğeriyle golf alacam deseniz neyse de üste para vermek nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.