Şimdi Ara

BMW 316i yeni kasa nasıl bir araçtır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30.000 euro civarında 2006 modelleri satılan genelde sunroof , deri koltuk ve xenon gibi lüx donanımları içeren aracın fiyatı bence makül . bu aracı yakından gören veya kullanan arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.

• araca binmiş değilim ama 1.5 ton civarında olan araba nasıl 1.6 motor oluyo 1280kglik vectraya bile 1.6 zayıf geliyo kaldıki en iyi teknolojideki 1.6 bile o kasayı kaldırmaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURcan L23

araca binmiş değilim ama 1.5 ton civarında olan araba nasıl 1.6 motor oluyo 1280kglik vectraya bile 1.6 zayıf geliyo kaldıki en iyi teknolojideki 1.6 bile o kasayı kaldırmaz diye düşünüyorum

Tamamen katılıyorum ancak ülkemizdeki zihniyet 300 YTL fazla vergi vermemek birkaç kuruş fazla benzin yakmamak için gitmeyen arabayı almayı tercih ediyor..
  • bmw 115 ps , vectra 100 ps . 2000 cc motor iyide 15000 euro fazladan devletin kasasına yatırırsan.
  • Araca bindim yalnız sürmedim onu belirtmeliyim.. Çekmiyor diye bir şey yok gayet güzel gidiyor götürüyor da sen 316i ile onla bunla kapışcam diyosan ki D segmenti bir modele 70küsür milyar veren bir insanın böyle bir düşüncesi olamaz sorun çıkarcağını sanmıyorum.. Milletin dediğine bakma 1.6 Astra'dan daha iyi gidiyor o %100.. (kağıt üstüne göre konuşmuyorum kişisel tecrübe) Zaten performans kaygın varsa 4.500 YTL daha verip 120i alırsın sınıf düşersin ama uçak gibi de gidersin
  • Ayrıca benim bildiğim kadarıyla BMW sportif sürüş amaçlı otomobiller üretir. şahsen 316 nın kullanımının çok sıkıcı olmayacağını düşünüyorum. passat 1.6 fsı kullanıyorum performansından gayet memnunum.
  • 70 milyarın üstünde para vercem
    0-100 12 sn de çıkacam
    hadi yaw !!!
  • ben avensis kullandim performansindan memnunum.

Bmw sasilacak bir araba. o 1.6 o kasaya agir gelmiyor...

sanirim aerodinamik yapisi vits oranlari ve teknolojisi bunu sagliyor.

Bu arada 1.6 BMW Turkiye gibi ulkeler icin ozel uretim .

Normalde 1.6 motor yok yani diger ulkelerde

yani bmw ye kizmayin BMw talep uzerine getirioyr o araclari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 27 Ocak 2007; 0:37:04 >
  • 2. el sitelerinde gezindiğimde bazı araçlar özellikle Borusan çıkışlı olarak vurgulanmış. Özel galerilerin getirdiği araçların dezavantajı nedir garantisi varmıdır. Güvenebilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

70 milyarın üstünde para vercem
    0-100 12 sn de çıkacam
    hadi yaw !!!

Hocam zaten anlatmaya çalıştığım şey 70.000 YTL'nin üstünde bir miktarı bu araca veren adamın derdi kaygısı BMW'ye binmek o hissi yaşamaktır.. Yani o paraya kaliteden ödün vermeden ne araçlar var bunu herkes biliyor ama 316i ile Golf GTI bir midir mesela?? Yanlış anlamayın karşılaştırma yapmıyorum da o kdr parası olup performans derdinde olan biri zaten BMW bakmaz bakacağı BMW'de de performans aramaz, bindiğiniz BMW'nin uçması için nerden baksanız 100 kağıt lazım.. Ee türkiye koşullarında 316i bile çok iyi bir model gerçi Borusan'n da p..luğu var da neyse.. ii sattığı için çok zam yaptılar EU ile alakası bile yok o araç ilk çıktığında 56.000 YTL'ye alan biliyorum şimdi 72.000 YTL istiyorlar

• o zaman 30000 euro civarında hem sportif hem konforlu satarken zarar etmeyeceğim birkaç araç tavsiye edermisiniz?
  • 30.000 EU günümüzün kuruyla 55.000 YTL civarında bir para ediyor.. Aklıma 2 model geliyor:

- Golf GT 1.4 TSI 170hp 240nm konfor ve performansın muhteşem bir bileşimi yalnız araçla ilgili hiçbir tecrübem yoktur fakat binenler kullananlar çok memnun, yani Golf sürdüm zamanında ama 1.6 FSI'dı.. Kalite-genişlik-yol tutuş-konfor olarak gayet yeterli 1.4 motorla gidişi de iyi olur.. HB sevmem diyorsan da

-Jetta 1.4 TSI alabilirsin, golf'ün sedanı.. segmenti düşük Ama 2007 C-class la aynı boyutlarda sen düşün
  • bir sey soylmek isterdim ama biraz baktim belcikada 316 satilmiyor galiba 318i den basliyor
  • arkadaşım full+full modelinden edindi geçenlerde, grafiti grisi denilen renk içi kiremit rengi deri döşeme.. içi gerçekten çok güzel herşey yerli yerinde tam bir kalite hissi hakim, çok olmasa da seri bir araç kesinlikle ağır kalmıyor, yol tutuşu tahminlerinizin de üzerinde, arkadaşın özellikle eklettiği ses sistemini anlatmak için ise muazzam kelimesi bile yetersiz kalır...

kısacası kesinlikle tavsiye ederim.. ama ben gene de bir önceki kasayı tercih ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

ama ben gene de bir önceki kasayı tercih ederim

kesinlikle önceki kasa çok daha hoş duruyor, sıfırına o kadar para verene kadar bir önceki kasanın daha güçlü bir modeli alınabilir mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.