Şimdi Ara

BMW 320 D mi Mercedes C 180 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim. 2010 Model BMW 320 D Style modeli ve 2010 Model C180 1.6 Benzin/Lpg Fancination modelimi? İki araç arasında kaldım. Karar vermekte oldukça zorlanıyorum hatta. Bu konuda öneri veya bilgi paylaşımı ricam olur. Acil bir şekilde karar verip araç almam gerekiyor. Tesk
     BMW 320 D mi Mercedes C 180 mi BMW 320 D mi Mercedes C 180 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aydinaf A kullanıcısına yanıt
    Daha once kısa süreli olarak 2011 model 320 d kullanmıştım. Sürüşü oldukça keyif veren bir otomobil diyeilirim. Ne var ki bakım maliyetleri ve 2000 motor vergisi, kaskosu derken bu keyif bir anda eziyete dönüşebilir.
    Sürüsü yine keyifli olan c180 ise lpg ile 10-12 litre tüketim ve 1.6 motorun vergi avantajı artı bakım maliyetleri acısından sizi uzmeyecektir.
    Bu arada ben olsam c180 i de makyajli kasa tercih ederdim açıkcası. Lpg'ye daha uyumlu olduğunu duydugum, Komp motor makyajli kasada da mevcut. Makyajda özellikle aracın icinin cok daha güzel göründüğünü soyleebilirim.

• 320 d den inip c180 e gecmem sahsen
    Ama yeni kasasi olursa dusunurum
    Yinede 320 d nin keyfini asla alamazsin arkadas

• 320d derim ben bu ikisi arasında. c180 makyajlı olursa değişebilir.
  • LiveForSpeed kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık bir aydır bu iki araç arasında gidip geliyorum. Bir türlü karar veremedim. Makyajlı C180 in hangi motorlarının hangi lpg kitleri ile uyumlu ve ne kadar yakıt tükettiğini net olarak öğrenebilirsem c180 tercih edebilirim. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Lpg konusunu çözemezsem 3.20d veya 320i ed tercih edeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaletinbedeli

Yaklaşık bir aydır bu iki araç arasında gidip geliyorum. Bir türlü karar veremedim. Makyajlı C180 in hangi motorlarının hangi lpg kitleri ile uyumlu ve ne kadar yakıt tükettiğini net olarak öğrenebilirsem c180 tercih edebilirim. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Lpg konusunu çözemezsem 3.20d veya 320i ed tercih edeceğim.

Mercedes'e bineceksiniz LPG ile uğraşacaksınız ? Akıl karı değil gibime geliyor benim. Hiç gerek yok böyle şeylere. Alın 320d keyfinize bakın derim ben. Keyifli ve ekonomik bir araç sakin kullanırsanız tabi :)
  • Majyajli c180 belki düşünülebilir ama ona da hiç gerek yok.3.20d doğru adres.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C 180 mi, 520i mi?
    4 yıl önce açıldı
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sene 2014. 2010'da bmw'nin cikardigi 184 hp lik motor hala tum rakiplerinden acik ara daha performansli ve ekonomik. Ayrica gayet sorunsuz bir arac. 55.000km dir kullaniyorum. Sadece bir bakim, balata degisimi ve lastik degisimi yaptim. 3 yillik masrafi bu kadar. Genel yakit ortalamam da 6.1lt. Daha ne olsun?

• Paylaşımlarınız ve bilgiler için teşekkürler. Galiba 320 D alıyorum. 2010 177 Hp kısmetse bugün anlaşacağız, başkasına satmazsa, şehşr dışında da araç:) 177 HP ile 184 Hp arasında büyük farklar varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinaf

Paylaşımlarınız ve bilgiler için teşekkürler. Galiba 320 D alıyorum. 2010 177 Hp kısmetse bugün anlaşacağız, başkasına satmazsa, şehşr dışında da araç:) 177 HP ile 184 Hp arasında büyük farklar varmıdır?

Hocam aracı kontrole gittiğinizde 320d lerde karşılaşılan timing chain sorunu icin daha once forumdan bir arkadasın verdigi yöntem ile kontrol edin.

0 n47d20c
    16 Haziran 2014; 13:37:03 (57 mesaj)
    Motor sıcakken kapalı bir ortamda kaputu açıp motorun sağ kısmına biraz eğilip dinleyince bariz belli oluyo zinciri sorunlu araç, şık şık şık ses geliyor, şu video da da açıkça duyuluyor seshttp://youtu.be/PjSPyEuDWmE

Bu mesajda bahsedilenler: @hasso331

• aydinaf A kullanıcısına yanıt
    E90 ana konusunda sizin de sorduğunuz 177 - 184 sorusu sorulmuştu.
    Net bir cevap yok gibi ama yine de okuyabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=44233082&p=528&f=438

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.