Şimdi Ara

bmw 320d luxury line

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BMW F30 320d Luxury Line Imperial Blue almayı düşünüyorum . Techonologh paket artı comfort paket . Hesapladığım fiyat 132.627,09 TL . Bu fiyat bana uygun geldi ama sahibindendeki ilanlar kafamı karıştırdı çok uçuk fiyatlar yazıyor. Bu konuda bilgisi olanlaraylaşabilir mı. Arabayla ilgili görüşlerinizi de bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayiye gidip fiyat almayı denediniz mi?
  • Evet o fiyata iyi donanımlı 320d alablirsiniz, sahibinden.com da millet tuttuğuna geçirmeye çalışıyor, gidin bayiden fiyat alın, %5 indirimde uygularlar o fiyata

128000 e alırsınız.
  • Genelde fiyat listelerinde indirim olduğunu son kullanıcılar bilmedikleri için, onun üzerinden yola çıkarak o rakamlar yazılıyor. Audi'de de öyledir, %5 oranında indirim olunca tüm sahibinden.com ilanlarının altında bir fiyat çıkar.
  • sorun bayide hazır araç yok
    2 ay beklersiniz veya 5000€ fazla verip galariden hazır araç alırısınız
  • Evet o fiyata iyi donanımlı 320d alablirsiniz, sahibinden.com da millet tuttuğuna geçirmeye çalışıyor, gidin bayiden fiyat alın, %5 indirimde uygularlar o fiyata

128000 e alırsınız.
  • Bayi en az 15000 TL indirim yapar. Genelde lüks markalarda indirim fazla oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bayi en az 15000 TL indirim yapar. Genelde lüks markalarda indirim fazla oluyor.

Şener 15,000 tl mi yazmışsın ben yanlışmı okuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

quote:

Bayi en az 15000 TL indirim yapar. Genelde lüks markalarda indirim fazla oluyor.

Lüks segmentte liste fiyatları genelde uygulanmıyor. Firma sitesinde liste fiyatı olarak diyelim 110.000 Euro yazmış ama bayileri 95.000'e bırakıyor. Mercedes, Audi, BMW bunu hep yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

quote:

Audide cok daha fazla yapiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premıum araba almadıgımızdan dolayı ındırım tutarlarınıda bılmıyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.