Şimdi Ara

bmw 320i aracimi sattim alfa romeo 159 jst aldim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
11.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç temiz ve diri duruyor hayırlı olsun
  •  bmw 320i aracimi sattim alfa romeo 159 jst aldim

bmw 320i aracimi sattim alfa romeo 159 jst aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

alfa denilince aklıma kırmızı geliyor direk ama beyaz iyidir.

kirmizi önden iyi ama arkada stoplari bitiyor gibi geliyo bana valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizzgultekin

quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Bu aracın az yakacağını hiç sanmıyorum hele günümüzde benzin fiyatı uçuşa geçtiği zamanda.......

hocam yakit 9.6 gösteriyor ama geneli sehir ici

Üstadım 10 lt. civarı azmı? Tabiki değişir ne istediğinize bağlı kazasız belasız sürüşler.....
  • ilk mesajlardaki ergenler nerde, fena kapak yediler :))))))
  • quote:

quote:

quote:

Bu aracın az yakacağını hiç sanmıyorum hele günümüzde benzin fiyatı uçuşa geçtiği zamanda.......

hocam yakit 9.6 gösteriyor ama geneli sehir ici

Üstadım 10 lt. civarı azmı? Tabiki değişir ne istediğinize bağlı kazasız belasız sürüşler.....

Az degil ama cok da degil hangi benzinli araba az yakar ki bu segmentte 10 u gecmedkce idare edilir gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

ilk mesajlardaki ergenler nerde, fena kapak yediler :))))))

Gelir onlar hocam hic utanmazlar gelirler yine :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aytacfx

Hayirli olsun diyorum Biraz kullanin yorumlarinizi yaparsiniz

Tabi ki merak ettgiginiz ne varsa seve seve paylasirim..Simdilik tek skntm düsük devirde ki motordaki hirildama ama normalmis o da galiba

Hangi benzinli modelini kullaniyorsunuz ? Dusuk devirde her motor hirildar alfa biraz daha fazla.. Cunku alfa devir seven motorlar uretiyor

• quote:

quote:

quote:

Tabi ki merak ettgiginiz ne varsa seve seve paylasirim..Simdilik tek skntm düsük devirde ki motordaki hirildama ama normalmis o da galiba

Hangi benzinli modelini kullaniyorsunuz ? Dusuk devirde her motor hirildar alfa biraz daha fazla.. Cunku alfa devir seven motorlar uretiyor

2006 159 jts 160 hp aracim evet hiirildamasi var iceri hic ses gelmiyor ama disardayken duydum sesi dedginiz gibi devir yükseldikce ses harika bi hala aliyor..

• Adamı anlamadan dinlemeden liseli diyenlere kapak olsun

denizzgultekin hayırlı olsun.Yakıt tüketimi gayet normal.Devirli kullandığında 1.4 arabalar bile 9 lt yakıyor.
    Renk konusunda, arkadaşımda metalik siyahı var çok güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 10 Ağustos 2011; 13:31:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph S.

Adamı anlamadan dinlemeden liseli diyenlere kapak olsun

denizzgultekin hayırlı olsun.Yakıt tüketimi gayet normal.Devirli kullandığında 1.4 arabalar bile 9'un altına anca düşüyor.
    Renk konusunda, arkadaşımda metalik siyahı var çok güzel duruyor.

metalik siyah boya da güzel ama kaplama da ayni görüntüyü alabilir miyim onu bilmiyorum mat siyah istemiyorum COK yakismasina ragmen hatta mat siyahin en cok yakistigi arabalardan biridir bence 159 ama cook var artik mat siyah..

• quote:

quote:

quote:

quote:

2006 159 jts 160 hp aracim evet hiirildamasi var iceri hic ses gelmiyor ama disardayken duydum sesi dedginiz gibi devir yükseldikce ses harika bi hala aliyor..

bende de 1"59 değil ama başka model alfa var gaza yarıdan biraz fazla basmaya başlayınca özellikle 2 ve 4 .viteslerde 5.vites te biraz daha yuksek hızlarda o sesi duyuyorum egzosdan gelen ses ayrı o gelen ses motorun hava filtresinden çıkan alfalara özel ses ben birde hava filtresi değiştirmeyi düşünüyorum ama ses bozulur diye korkuyorum bu arada katalizör iptali yaptırdım extra egzos da var çift oldu şimdi sol şeritte giderken orta şeritteki aracın yanına yaklaşırken gaza biraz daha dokunuyorum camlar kapalı olmasına rağmen yandaki araçlar başını çevirip bu araçtan nasıl bu ses geliyor der gibi bakıyorlar geçenlerde bi arkdaş bindi vana mı var dedi bende dedim o alfanın kendi motor sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 10 Ağustos 2011; 13:35:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

quote:

quote:

quote:

bende de 1"59 değil ama başka model alfa var gaza yarıdan biraz fazla basmaya başlayınca özellikle 2 ve 4 .viteslerde 5.vites te biraz daha yuksek hızlarda o sesi duyuyorum egzosdan gelen ses ayrı o gelen ses motorun hava filtresinden çıkan alfalara özel ses ben birde hava filtresi değiştirmeyi düşünüyorum ama ses bozulur diye korkuyorum bu arada katalizör iptali yaptırdım extra egzos da var çift oldu şimdi sol şeritte giderken orta şeritteki aracın yanına yaklaşırken gaza biraz daha dokunuyorum camlar kapalı olmasına rağmen yandaki araçlar başını çevirip bu araçtan nasıl bu ses geliyor der gibi bakıyorlar geçenlerde bi arkdaş bindi vana mı var dedi bende dedim o alfanın kendi motor sesi

Arabayi daha zorlamadim yag bakimini yaptrdim yeni birde lastik bekliyorum gelince hazir olcak artik uzun yolda teste ama ses harika birde hava filtresi sol lastigin altinda :) degisik biyere koymuslar ses cidden fena ve dediginiz gibi eksoz isi degil bu sadece motordan da geliyor..

• hayırlı olsun birader,bazılarına da iyi kapak olmuş...
  • MAT BEYAZ 159 AKAR
  • Hayırlı olsun hocam. Fotolar gelmiş kapak misali

Bu arada sattığınız bmw de gerçekten iyimiş. Bende benzinli 159 düşünüyordum ama şu benzin fiyatlarından sonra malesef vazgeçtim. Alabilirsem dizelini alacam biraz daha sabredip. Şu JTS lere uyumlu LPG kiti yokmudur peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

hayırlı olsun birader,bazılarına da iyi kapak olmuş...

Eyv kardesim saolasin..insanlar ilginc ne diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

MAT BEYAZ 159 AKAR

:) insallah araci ti paket yapmak istiyorum biseyler yaptikca paylasirim önceligim kaplama ama mat beyaz 159 hic görmedim cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

MAT BEYAZ 159 AKAR

ağzına sağlık bunun için girmiştim bir bakayım öneren var mı diye kesinlikle mat beyaz
  • Hayırlısı olsun arkadaşım, konunun başındaki liselilere iyi kapak olmuş. Kendi ezikliklerini başkalarını ezmeye çalışarak kapamaya çalışıyorlar. Yalnız onu bile beceremeyecek kadar ezikler.

Alfa Romeo her zaman hayalimdeki araçlardan biri. Ama pek piyasası olmadığından, yedek parçaları pahalı olduğundan yanaşmaya çekiniyorum. Yoksa kapının önünde bir 147, 159 ya da Giulietta olsa fena mı olurdu ?

Bu arada dikkatimden kaçmadı, arabanın anahtarının resmini çekerken Macbook sahibi olduğunu da çaktırmadan belirtmişsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.