mat beyaza inat sedefli yanar döner beyaz diyorum bende.
bence mat siyah güzel olabilir. bir de lastikler eskiyse, 18'' jantla da değiştirebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: leonheart07
Hayırlı olsun hocam. Fotolar gelmiş kapak misali
Bu arada sattığınız bmw de gerçekten iyimiş. Bende benzinli 159 düşünüyordum ama şu benzin fiyatlarından sonra malesef vazgeçtim. Alabilirsem dizelini alacam biraz daha sabredip. Şu JTS lere uyumlu LPG kiti yokmudur peki?
Var hocam kit var daha yeni bi teknoloji ama FSI motor lara göre lpg yapiliyor artik ama beni pek cezbetmedi acikcasi daha oturmadigini düsünüyorum ama kullanmadim FSI+LPG belki de cok iyi oluyodur kullananlar memnundur onu ancak kullananlar bilir biraz risk yani ilk olmak ondan biraz durup piyasanin durumuna bakmak lazim nasil gidiyo mu lpg randiman sagliyo mu vs diye..Dizel 159lar icin de cok iyi seyler duydum ama benzinlinin 3000 devirden sonraki sesini bi duysan :) alirsin 50 km gecegine 30 km gezersin :)
Arabanız hayırlı olsun.
İlk sayfaya bakınca forumda ve toplumumuzda ne kadar çok önyargılı,saygısız ve kişiliksiz insan olduğunu gördüm. Bu tiplere gerçekten iyi dayanmışsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Raytheon
Hayırlısı olsun arkadaşım, konunun başındaki liselilere iyi kapak olmuş. Kendi ezikliklerini başkalarını ezmeye çalışarak kapamaya çalışıyorlar. Yalnız onu bile beceremeyecek kadar ezikler.
Alfa Romeo her zaman hayalimdeki araçlardan biri. Ama pek piyasası olmadığından, yedek parçaları pahalı olduğundan yanaşmaya çekiniyorum. Yoksa kapının önünde bir 147, 159 ya da Giulietta olsa fena mı olurdu ?
Bu arada dikkatimden kaçmadı, arabanın anahtarının resmini çekerken Macbook sahibi olduğunu da çaktırmadan belirtmişsin.
yarin öbürgün mac le ilgili bisey sorarim 3 gün de mac im oldugunu ispatlamak zorunda kalmayim dedim :) Ayni düsüncelere bende sahiptim ama hocam nereye kadar ya bi arabayi begenirsin gidersin alirsin en fazla 3-5 lira zarar edersin hangi arabada zarar etmiyosun ki..Bu arada aracin aman aman bi pahaliligi yok serviste de arastirdim bmw ye göre baya bi ucuz normal benzinli araba gibi..Servisi de Fiat sagliyormus galiba daha gitmedim Fiat a ama öyleymis...
quote:
Orijinalden alıntı: BARKU
Arabanız hayırlı olsun.
İlk sayfaya bakınca forumda ve toplumumuzda ne kadar çok önyargılı,saygısız ve kişiliksiz insan olduğunu gördüm. Bu tiplere gerçekten iyi dayanmışsınız.
Ben gercek insanlarin fikirlerine deger verdigim icin bi forum actim bi fotograf koymadim saygisizlik olmasin diye hani arabam vs neyse hava atmak gibi olmasin diye ama durum bu oldu malesef böyle insanlar da varmis..
quote:
Orijinalden alıntı: Klasse
bence mat siyah güzel olabilir. bir de lastikler eskiyse, 18'' jantla da değiştirebilirsiniz
Lastikler kötü ama 18 jant alfa hassas arabadir zorlayip bozmak istemiyorum ondan birde zaten sert bi araba 18 de hepten sertlesir diye uzak duruyorum..Görüntü olarak kesinlikle 18 ama :)
Capsler geldikten sonra atarlanıp yalan söylüyor diyenler pek görünmez oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Equal_17
mat beyaza inat sedefli yanar döner beyaz diyorum bende.
:) bende normal alfanin beyazina mi kaplatsam diyorum
Eski bir 159 jts sahibi olarak hayırlı olsun çok iyi bir araba aldın diyebilirim. Güle güle kullan teknik problemin olursa sorabilirsin,ben 1 yıl kullandım ama epey tecrübem var Ne demişler alırsın Alfa olursun kalfa
Konu nerelere gidip nerelerden dönmüş ya
Hocam araban hayırlı olsun güle güle bin
quote:
Orijinalden alıntı: drberk2
Eski bir 159 jts sahibi olarak hayırlı olsun çok iyi bir araba aldın diyebilirim. Güle güle kullan teknik problemin olursa sorabilirsin,ben 1 yıl kullandım ama epey tecrübem var Ne demişler alırsın Alfa olursun kalfa
su anda bi skntm yok ama sizin önerebilceginiz seyler varsa dinlerim ben yeni bi alfa kullanicisiyim var mi dikkat etmem gereken noktalar hastaliklari vs???Tesekkür ederim bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: Abzurt Teori
Konu nerelere gidip nerelerden dönmüş ya
Hocam araban hayırlı olsun güle güle bin
saol tesekkürler forum sitesi güzel de insanlar acayip neyse ki topladik konuyu..
JTS motorda kronik bir problem var eksantrik zincirinde gevşeme oluyor zaten araçta bi ton sensör var bi hata olunca mesaj veriyor. have engine checked hatası alırsan büyük ihtimalle zincirden olacak çok pahallı deği 700-800 e halldersin. Birde 2006 ya göre 56000km bana pek inandırıcı gelmedi kontrol ettirdin mi. ECU daki km ile ekrandaki km yi karşılaştırmak gerekir.
Aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: drberk2
JTS motorda kronik bir problem var eksantrik zincirinde gevşeme oluyor zaten araçta bi ton sensör var bi hata olunca mesaj veriyor. have engine checked hatası alırsan büyük ihtimalle zincirden olacak çok pahallı deği 700-800 e halldersin. Birde 2006 ya göre 56000km bana pek inandırıcı gelmedi kontrol ettirdin mi. ECU daki km ile ekrandaki km yi karşılaştırmak gerekir.
Servisten aldim km kaporta motor garantili dün aracin yag degisimi icin kaldrdik altini vurmamis bile hic sürtmemis neredeyse sifir gibi duruyodu ustanin bile agzi acik kaldi bu duruma onun disinda alf servisi yok burada detayli baktiramadim ama istanbula gidince baktrcam daha detayli ama yag ve bakim periyodlarini alfa servisinden telefonla ögrendim ben doktordan aldim araci o takasa birakmis servise adam 1.5 sende 9.000km yol yapmis ama sakarya kücük yer dogrudur yani km de..Dedigin gibi o arizayi görünce kormym o zaman kac km civari aldin bu hatayi birde önceden önlem alinabilir mi mesela zincirin gevsememesi icin bisey yapilabilinir mi?