Şimdi Ara

bmw 320i aracimi sattim alfa romeo 159 jst aldim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
11.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: denizzgultekin

quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Verdiği ilk linkte aracın fiyatı 37 küsurdu galiba hatta pazarlıkla biraz daha düşürttüm diyordu..Demek ki kâr amaçlı bir satış bu

Kar amaçlı diye nitelendirmeyelim arabamda bi sorun yok allaha şükür elimden çıkartmam gereken bir durum veya sıkışıklığım da yok..Aracı alıp bakımını yaptırdım 4 yeni lastik aldım ve piyasada çabuk satılmayan bir araç olduğu için niyetim olmasa da vermeye nete koydum..Yani doğru 37 küsürdü şimdi 39 küsür ancak o iki küsür yaptığım bakım ve lastikler sadece..Dediğim gibi aracımda hiç bir sıkıntı yoktur nete koyma sebebim piyasa kontrolüdür..Aracı beyaz siyah tavan TI Paket yapmadan satmam zaten öyle bir 159 istiyorum

Kâr amaçlı satmanın ayıp bir yanı da yok ki zaten :) Ben geçen şubatta 2008 model dizel aracımı 31.250'ye almıştım,temmuz'un 3. haftasında neredeyse 3 bin TL kâr ederek sattım..Zaten satma niyetim de vardı ama ilk önce piyasayı yoklamak amaçlı ilan verdim,baktım birisi ciddi ilgileniyor telefonda da görüştük epeyce,son rakamı söyledim ve satıldı..Sizin aracın en büyük handikapı 1.9 benzinli olması..Hem vergiden hemde yakıttan dolayı insanların çoğu listesinden çıkartır bu aracı yoksa araç her şeyiyle güzel bir araç..

Eğer alış fiyatınızın üzerinde bir rakama alıcı çıkarsa elbette satarsınız bunun ayıbı günahı yok..

• quote:

aracımın kmsine yakın en ucuz dizel otomatik 159
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-temiz-bakimli-2008-63000-km-de-alfa-159-jtd-54802751/detay/

Tek beğenmediğim şey o jantlar..Senin araçtaki jantlar daha çok yakışıyor bence 159'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur_1

hayırlı olsun.aracınız 159 modelinin ilk serilerinden olduğu için bazı işçilik hataları var.onlar daha sonra düzeltildi(2008den sonra sanırım) dikkatli kullanımda çok yakmayacagini garanti edebilirim ama ıtalyan motorun sesini duyup gaza yüklenmeyeceginizi garanti edemem:) sınıfının en iyi yol tutuş ve performans değerlerine sahiptir.inşallah bose ses sistemi vardır.renk değişikliği istiyorsanız beyaz olmalı bence.haddinden fazla siyah var piyasada çünkü:) kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

1. 3. 5. viteslerde klimaya ulaşmak ölüm :) bu işçilik mi mühendislik hatasımı bilemem en sıkıntılı yanı bu şimdilik göze batan..Yakıt konusunda da sakin kullanımda cidden düşük ancak sakin kullanım cidden zor 3000 den sonra zaten kendine geliyo sesi..Bose sistem yok malesef Renk olarak da yakışan siyah belki ama çok olması sebebiyle beyaz benimde tercihim şimdilik..

• quote:

quote:

quote:

Verdiği ilk linkte aracın fiyatı 37 küsurdu galiba hatta pazarlıkla biraz daha düşürttüm diyordu..Demek ki kâr amaçlı bir satış bu

Kar amaçlı diye nitelendirmeyelim arabamda bi sorun yok allaha şükür elimden çıkartmam gereken bir durum veya sıkışıklığım da yok..Aracı alıp bakımını yaptırdım 4 yeni lastik aldım ve piyasada çabuk satılmayan bir araç olduğu için niyetim olmasa da vermeye nete koydum..Yani doğru 37 küsürdü şimdi 39 küsür ancak o iki küsür yaptığım bakım ve lastikler sadece..Dediğim gibi aracımda hiç bir sıkıntı yoktur nete koyma sebebim piyasa kontrolüdür..Aracı beyaz siyah tavan TI Paket yapmadan satmam zaten öyle bir 159 istiyorum

Kâr amaçlı satmanın ayıp bir yanı da yok ki zaten :) Ben geçen şubatta 2008 model dizel aracımı 31.250'ye almıştım,temmuz'un 3. haftasında neredeyse 3 bin TL kâr ederek sattım..Zaten satma niyetim de vardı ama ilk önce piyasayı yoklamak amaçlı ilan verdim,baktım birisi ciddi ilgileniyor telefonda da görüştük epeyce,son rakamı söyledim ve satıldı..Sizin aracın en büyük handikapı 1.9 benzinli olması..Hem vergiden hemde yakıttan dolayı insanların çoğu listesinden çıkartır bu aracı yoksa araç her şeyiyle güzel bir araç..

Eğer alış fiyatınızın üzerinde bir rakama alıcı çıkarsa elbette satarsınız bunun ayıbı günahı yok..

Dediklerinize aynen katılıyorum durup dururken bi sorunu derdi olmayan aracımı zaten niye aldığım fiyattan düşük bir miktara veriyim ki saçmalık bu olur asıl :) dediğim gibi bi piyasa araştırması yapmak istedim bende çıkarsa ciddi biri indirim yapmam bu fiyata alan isteyen olursa verebilirim..

• quote:

quote:

aracımın kmsine yakın en ucuz dizel otomatik 159
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-temiz-bakimli-2008-63000-km-de-alfa-159-jtd-54802751/detay/

Tek beğenmediğim şey o jantlar..Senin araçtaki jantlar daha çok yakışıyor bence 159'a

Çok bilgim yok ancak Distinctive yazılmış bu araç Progression gibi geldi bana jantlarından dolayı ama net bilgim yok .. Bu paraya dizel otomatik var dedi arkadaş(Benim istediğim miktar) da bu Paraya bulabildim ancak

• Bence de araç Progression ama ya bilmeden Distinctive yazmışlar veya biri yerse hesabı

Not: Bu arada konu başlığında ufak bir hata var galiba JTS olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 17 Ağustos 2011; 3:11:28 >
  • quote:

Bence de araç Progression ama ya bilmeden Distinctive yazmışlar veya biri yerse hesabı

Not: Bu arada konu başlığında ufak bir hata var galiba JTS olacak

evet JTS olacakti :) JST yazmisim olsun

• 2010 yılında aldığım 2. el 159 jts 160 hp benzinliyi 3.5 yıl boyunca kullanıp 2013ün sonunda sattım.. aracın kısaca + ve -lerinden bahsedicem;

önce eksilerinden bahsedelim..

- yakıt tüketimi bir hayli yüksek, şehir içi 12.2 lt ortalama 60 krş fln yakıyo..şehirdışıda sakin kullanım 40 krş civarı.. kısacası 3.5 yılda bi 159 parası daha gitti
    - servisi gereksiz pahalı ve yedek parçalarıda el yakan cinsten (örn. sol ön far 2500 civarıydı, triger kayışı yerine zincirli bi mekanizma kullanıyorlar o bozuldu.. 2000 tlye patladı bana.)

başkada bi eksisi yok..

+ dizayn, karizma, görünüm nedersen artık 10/10 :)
    + iç dizayn, koltukların dizaynı ve deri kalitesi
    + yol tutuş, gücün yere aktarılışı, düz gidiş
    + frenler
    + direksiyonun direkliği ve tepkisi
    + aracın karoserinin kalitesi ve saç kalınlığı
    + güvenlik özellikleri
    + konfor seviyesi
    + donanım
    + piyasada az sayıda olmasından kaynaklanan dikkat çekiciliği ve özgünlüğü..

biraz uzun oldu ama kısacası;

bence alfa 159 sport sedan sınıfının hakkını tam anlamıyla veren efsane bir otomobildir..

• hortlamış konu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.