Şimdi Ara

bmw 320i aracimi sattim alfa romeo 159 jst aldim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
0
Favori
11.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bora_T

Arkadaş aracını satılığa çıkarmış

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-bu-alfa-baska-daha-59-000km-de-full-bakimli-ve-hic-yipranmamis-56359862/detay/

aldığı fiyattan pahalıya satılığa çıkarmış satmak için vermedi ilanı sanırım dizel otomatik leri var o fiyata

39.750 TL

Sakarya / Serdivan / Serdivan Mah.
    İlan Tarihi11 Ağustos 2011
    MarkaAlfa Romeo
    Seri159
    Model1.9 JTS Distinctive
    Yıl 2006
    Km 59000
    Renk Gri
    Motor Hacmi (cc) 1801 - 2000 cm3
    Motor Gücü (hp) 151 - 175 arası
    Yakıt Benzin
    Vites Manuel
    Aktarma Önden Çekiş
    Kasa Tipi Sedan
    Garanti Hayır
    Plaka / Uyruk Türk Plakalı
    KimdenSahibinden
    TakaslıHayır
    Durumuİkinci el
    Satılmış / Kiralanmış İlan Bildirimi
    İlan bilgilerinde hata olduğunu düşünüyorsanız
    Kullanıcı Bilgileri
    AdDenizSoyadGültekin

• Verdiği ilk linkte aracın fiyatı 37 küsurdu galiba hatta pazarlıkla biraz daha düşürttüm diyordu..Demek ki kâr amaçlı bir satış bu
  • şu forumu okuyup beni uzaklaştıran zihniyeti kınıyorum öncelikle herke tek tek cevap yazcam arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaToO

forumu baştan beri okudum anca bitirdim valla..komik şeyler yaşanmış, neyse..

Hocam aracın çok güzel ve temiz kazasız belasız hayırlarla binmen dileğimle..

Kaplama olayına gelince mat beyaz diyebilirim lakin satarken zorlar mı bilmem.aslında kaplama olduğu için de zorlamaz mı satarken?

He şunu da demeden edemiyecem ben olsam önceki aracını satmazdım :) Lakin 159'un bakışı cidden harikulade..

Kaplama için doğru bir bakış açısı aslında insanları kimseye güveni yok acaba boyalı da mı kaplattı diye düşünebilirler açıkcası bilgim yok kaplamaüzerinden boya kalınlığı ölçülebilir mi sanmıyorum ama nasıl ıspatlanır bilmem.. Bmw ye gelince cidden güzel ve özel bi araçtı sadece bi ALFA sebep olurdu oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: meliksah55

quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Tek merakımı celbeden şey 23 yaşında olup 8 sene nasıl araç kullandın.

15 yaşında lise1 den başlayarakmı kullandın.

O da bişe mi ben 9 yaşından beri honda kullanıyorum.

:) insanların yeteneğe inancı yok 14-15 yaşında araba kullanmak aslında geç bile kalınmış bi tecrübe..Benimde bir çok arkadaşım orta okulda araba tecrübesine başlamışlardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Teşekkürler allah razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Kazasız belasız cezasız sürüşler Bişey daha sorucam. Şimdi aracı başka bir renge kaplattığımız zaman vizede sorun oluyor mu? Ruhsat falan nasıl olucak o işler?

Vizede sorun olmuyo bildiğim kadarıyla ruhsata işlettiğin için reklam aracı olarak geçiyo sanırsam her yıl belli bir miktar ücret ödüyosun bunun için ama çok bişey değil..Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyatlarımızakdvdahildir

Hayırlı olsun, alfa'nın karizması başka arabalarda yoktur.

Alfa karizmatik ve erkek arabası gibi duruyor diğer markalara göre cezbeden kısmıda bunu beni..
  • quote:

Hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin..Başlarda caz yapan tırı vırı tayfasına da kulak asma bence..Arabayı alıp kapıya çektin mi?? Bitti ! Gerisi boş..

Bende temmuz 19'da 2008 Bravo M-Jet aracımı sattım..Fikir jimnastiği olsun diye araçlara bakıyorum gün aşırı ve daha Bravo'mu satmadan niyetim 1.9 JTD Alfa 159 almaktı o yüzden 159'lara ayrı bir ilgi gösteriyorum Tabi 2008-2009 model ve daha uygun km'li JTD'ler biraz yüksek fiyatlı,daha uygun fiyatlı olanlarda maşallah 150 bin km'lerde falan..Dolayısıyla JTS'lere bakmaya da başladım ama 1.9 benzinli araçta pek az yakmaz,daha doğrusu yaktığı uygundur aslında da bu akaryakıt fiyatlarıyla altından kalkılmaz gibime geliyor hele M-Jet deneyimimden sonra

Bakalım önümüzdeki yaza kadar vaziyetler ne olacak

Tekrar hayırlı olsun

Evet bende dizel düşüncesine sahiptim ancak bu km de bir dizel bulmak hem zor hemde daha büyük bütçeler gerektiriyo verilir mi elbet verilir acak ben vermedim :) karar burda size kalmış düşük km li bir benzinli ve yanında getirdiği alfa sesi tercih sebebi olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Hocam yeni aracın hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Yalnız o BMW'yi nasıl satarsın ya? Bebek gibi duruyor.

Hocam eyvallah öncelikle teşekkür ederim, bu bmw yi nasıl satarım :) alfa size önden o sert bakışını atarsa, bebekten istinyeye giderken solda kalan bordo güzel evin önündeki 159 u her geçtiğinizde görüp içiniz giderse bu bebek gibi bmw yi öyle bi satarsınız ki aklnıza bile gelmez ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan44

Elemanı uçurmuşlar.

elamanı uçuranlar utansın şu forumda ki insancıkların bişeyleri yediremeyip şikayet etmeleri sonucu uzaklaştırıldım malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacfx

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: denizzgultekin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizzgultekin

quote:

Hayirli olsun diyorum Biraz kullanin yorumlarinizi yaparsiniz

Tabi ki merak ettgiginiz ne varsa seve seve paylasirim..Simdilik tek skntm düsük devirde ki motordaki hirildama ama normalmis o da galiba

Hangi benzinli modelini kullaniyorsunuz ? Dusuk devirde her motor hirildar alfa biraz daha fazla.. Cunku alfa devir seven motorlar uretiyor

2006 159 jts 160 hp aracim evet hiirildamasi var iceri hic ses gelmiyor ama disardayken duydum sesi dedginiz gibi devir yükseldikce ses harika bi hala aliyor..

bende de 1"59 değil ama başka model alfa var gaza yarıdan biraz fazla basmaya başlayınca özellikle 2 ve 4 .viteslerde 5.vites te biraz daha yuksek hızlarda o sesi duyuyorum egzosdan gelen ses ayrı o gelen ses motorun hava filtresinden çıkan alfalara özel ses ben birde hava filtresi değiştirmeyi düşünüyorum ama ses bozulur diye korkuyorum bu arada katalizör iptali yaptırdım extra egzos da var çift oldu şimdi sol şeritte giderken orta şeritteki aracın yanına yaklaşırken gaza biraz daha dokunuyorum camlar kapalı olmasına rağmen yandaki araçlar başını çevirip bu araçtan nasıl bu ses geliyor der gibi bakıyorlar geçenlerde bi arkdaş bindi vana mı var dedi bende dedim o alfanın kendi motor sesi

Hocam sizde Bmw M3 var birde Alfa Romeo mu var su anda yoksa kullanip sattinizmi daha once Alfayi ??

Konuyu acan arkadas: JTS ayni motoru bende kullaniyorum.. Mukemmel motordur Ama 1000km de bir kesinlikle yagini kontrol etmelisin dikkat et

Edit: Eleman ucmus

@unixslax hocam siz cevabinizi verin kapatalim bu konuyu

ona dikkat edicem birkaç defa daha duydum teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Arkadaş aracını satılığa çıkarmış

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-bu-alfa-baska-daha-59-000km-de-full-bakimli-ve-hic-yipranmamis-56359862/detay/

aldığı fiyattan pahalıya satılığa çıkarmış satmak için vermedi ilanı sanırım dizel otomatik leri var o fiyata

39.750 TL

Sakarya / Serdivan / Serdivan Mah.
    İlan Tarihi11 Ağustos 2011
    MarkaAlfa Romeo
    Seri159
    Model1.9 JTS Distinctive
    Yıl 2006
    Km 59000
    Renk Gri
    Motor Hacmi (cc) 1801 - 2000 cm3
    Motor Gücü (hp) 151 - 175 arası
    Yakıt Benzin
    Vites Manuel
    Aktarma Önden Çekiş
    Kasa Tipi Sedan
    Garanti Hayır
    Plaka / Uyruk Türk Plakalı
    KimdenSahibinden
    TakaslıHayır
    Durumuİkinci el
    Satılmış / Kiralanmış İlan Bildirimi
    İlan bilgilerinde hata olduğunu düşünüyorsanız
    Kullanıcı Bilgileri
    AdDenizSoyadGültekin

Bu fiyata dizel otomatikler mi var :) nerde onlar hocam bize de göster bakalm eşe dosta tavsiye edelim boşuna 45-50 bin lira vermesinler..59.000km de benim aracım daha bu fiyata bu km de tek parça boyalı başka 159 göremedim ben ayrıca evet satmak gibi niyetim yok şimdilik ancak ikinci el piyasasının yavaş olduğunu bildiğim için şididen koydum nete..

• Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Verdiği ilk linkte aracın fiyatı 37 küsurdu galiba hatta pazarlıkla biraz daha düşürttüm diyordu..Demek ki kâr amaçlı bir satış bu

Kar amaçlı diye nitelendirmeyelim arabamda bi sorun yok allaha şükür elimden çıkartmam gereken bir durum veya sıkışıklığım da yok..Aracı alıp bakımını yaptırdım 4 yeni lastik aldım ve piyasada çabuk satılmayan bir araç olduğu için niyetim olmasa da vermeye nete koydum..Yani doğru 37 küsürdü şimdi 39 küsür ancak o iki küsür yaptığım bakım ve lastikler sadece..Dediğim gibi aracımda hiç bir sıkıntı yoktur nete koyma sebebim piyasa kontrolüdür..Aracı beyaz siyah tavan TI Paket yapmadan satmam zaten öyle bir 159 istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Hayırlı uğurlu olsun.

eyv saolasın
  • Noktalama işaretleri cidden önemlidir.
  • hayırlı olsun aracınız...

geçen gün mat siyah bir 159 gördüm kavşakta birden karşıma çıktı ve tırstım resmen görünce

159 gerçekten çok güzel tasarımı olan bir araç uzun süre güncelliğini koruyacaktır.. kısa sürede eskimeyecek kasalardan biri..
  • hayırlı olsun.aracınız 159 modelinin ilk serilerinden olduğu için bazı işçilik hataları var.onlar daha sonra düzeltildi(2008den sonra sanırım) dikkatli kullanımda çok yakmayacagini garanti edebilirim ama ıtalyan motorun sesini duyup gaza yüklenmeyeceginizi garanti edemem:) sınıfının en iyi yol tutuş ve performans değerlerine sahiptir.inşallah bose ses sistemi vardır.renk değişikliği istiyorsanız beyaz olmalı bence.haddinden fazla siyah var piyasada çünkü:) kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.