Şimdi Ara

bmw 320i aracimi sattim alfa romeo 159 jst aldim (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
11.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=NlrN9wgRf3g

İzlemeni tavsiye ederim belki bu araçtan feyz alabilirsin :)
  • Gümüş gri'yi kastediyorsan sana katılabilirim ancak 159'da Stromboli Gri, Titanyım gri ve Gümüş gri 3 tane ayrı gri var..Stromboli gri mesela Lansman rengidir ve etkileyici bir renktir. Çok ta bulunmaz piyasada, titanyum gri adı gri kendisi kahverengidir:) Hoş bulanlar var nefret edenler var. Kimseye kızmamak lazım bu tamamen bir zevk. Öyle olmasa bu kadar çok alternatif sunmazlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Techinn60

Gümüş gri'yi kastediyorsan sana katılabilirim ancak 159'da Stromboli Gri, Titanyım gri ve Gümüş gri 3 tane ayrı gri var..Stromboli gri mesela Lansman rengidir ve etkileyici bir renktir. Çok ta bulunmaz piyasada, titanyum gri adı gri kendisi kahverengidir:) Hoş bulanlar var nefret edenler var. Kimseye kızmamak lazım bu tamamen bir zevk. Öyle olmasa bu kadar çok alternatif sunmazlardı.

benim aracimin grisinden bahsediyorum füme ve kahverengi gibi olan renkler güzel onlara lafim yok benmki de gumus gri evet:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugz

http://www.youtube.com/watch?v=NlrN9wgRf3g

İzlemeni tavsiye ederim belki bu araçtan feyz alabilirsin :)

video su anda izleyemiyorum ancak izlicem aksam mutlaka sonra fikrimi belrtirim size de..
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-kapali-garajli-hatasiz-sigara-icilmemis-full-servis-54685127/detay/
    Bu ilan şu an bindiğim stromboli gri 159'a aittir. Bir fikir verebilir. Avatarımdaki foto Titanyum gri önceki aracımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Techinn60

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-kapali-garajli-hatasiz-sigara-icilmemis-full-servis-54685127/detay/
    Bu ilan şu an bindiğim stromboli gri 159'a aittir. Bir fikir verebilir. Avatarımdaki foto Titanyum gri önceki aracımdır.

masallah arab cok güzelmis 2 alfa satabilmis birisi oldugun icin soruyorum nasil sattin piyasa duydugumuz gibi kötü mü alfalarin satisi agir mi ben bmw yi 2.gün sattim mesela alfa da bu süre ne kdar olur?
    Bir de aracim bu renk olsa kesinlikle kaplatmazdim ama bu renge kaplamayi beceren biri olcagini sanmiyorum ondan daha net renkler tercihim siyah beyaz mavi kirmzi gibi hani ...

• Beğendiğin için teşekkür ederim..Gerçekten çok temiz ve düzgün bir araç, ben de çok titiz binerim. Hani silecek suyuna "erikli" koyacak kadar titizim:)))
    Alfa sanıldığı gibi zor satılan bir araç değil, bizim gibi hastaları var ki başka araca binemezler..Temiz düzgün bir alfa (aslında her marka için geçerlidir) her zaman alıcı bulur.
  • satcagimi sanmiyorum simdilik ama dünya hali satmak zorunda kaliriz bisey olur aracimda temiz bende cok dikkat ederim silecek syuna da bundan sonra erikli koycagima emin olabilirsniz :)
  • sırf direksiyonu için satılırdı o e46

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pres sure -- 10 Ağustos 2011; 17:30:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

sırf direksiyonu için satılırdı o e46

:)
  • forumu baştan beri okudum anca bitirdim valla..komik şeyler yaşanmış, neyse..

Hocam aracın çok güzel ve temiz kazasız belasız hayırlarla binmen dileğimle..

Kaplama olayına gelince mat beyaz diyebilirim lakin satarken zorlar mı bilmem.aslında kaplama olduğu için de zorlamaz mı satarken?

He şunu da demeden edemiyecem ben olsam önceki aracını satmazdım :) Lakin 159'un bakışı cidden harikulade..
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Tek merakımı celbeden şey 23 yaşında olup 8 sene nasıl araç kullandın.

15 yaşında lise1 den başlayarakmı kullandın.

O da bişe mi ben 9 yaşından beri honda kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazasız belasız cezasız sürüşler Bişey daha sorucam. Şimdi aracı başka bir renge kaplattığımız zaman vizede sorun oluyor mu? Ruhsat falan nasıl olucak o işler?
  • Hayırlı olsun, alfa'nın karizması başka arabalarda yoktur.
  • Hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin..Başlarda caz yapan tırı vırı tayfasına da kulak asma bence..Arabayı alıp kapıya çektin mi?? Bitti ! Gerisi boş..

Bende temmuz 19'da 2008 Bravo M-Jet aracımı sattım..Fikir jimnastiği olsun diye araçlara bakıyorum gün aşırı ve daha Bravo'mu satmadan niyetim 1.9 JTD Alfa 159 almaktı o yüzden 159'lara ayrı bir ilgi gösteriyorum Tabi 2008-2009 model ve daha uygun km'li JTD'ler biraz yüksek fiyatlı,daha uygun fiyatlı olanlarda maşallah 150 bin km'lerde falan..Dolayısıyla JTS'lere bakmaya da başladım ama 1.9 benzinli araçta pek az yakmaz,daha doğrusu yaktığı uygundur aslında da bu akaryakıt fiyatlarıyla altından kalkılmaz gibime geliyor hele M-Jet deneyimimden sonra

Bakalım önümüzdeki yaza kadar vaziyetler ne olacak

Tekrar hayırlı olsun

• Hocam yeni aracın hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Yalnız o BMW'yi nasıl satarsın ya? Bebek gibi duruyor.
  • Elemanı uçurmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: denizzgultekin

quote:

Orijinalden alıntı: aytacfx

quote:

Orijinalden alıntı: denizzgultekin

quote:

Orijinalden alıntı: aytacfx

Hayirli olsun diyorum Biraz kullanin yorumlarinizi yaparsiniz

Tabi ki merak ettgiginiz ne varsa seve seve paylasirim..Simdilik tek skntm düsük devirde ki motordaki hirildama ama normalmis o da galiba

Hangi benzinli modelini kullaniyorsunuz ? Dusuk devirde her motor hirildar alfa biraz daha fazla.. Cunku alfa devir seven motorlar uretiyor

2006 159 jts 160 hp aracim evet hiirildamasi var iceri hic ses gelmiyor ama disardayken duydum sesi dedginiz gibi devir yükseldikce ses harika bi hala aliyor..

bende de 1"59 değil ama başka model alfa var gaza yarıdan biraz fazla basmaya başlayınca özellikle 2 ve 4 .viteslerde 5.vites te biraz daha yuksek hızlarda o sesi duyuyorum egzosdan gelen ses ayrı o gelen ses motorun hava filtresinden çıkan alfalara özel ses ben birde hava filtresi değiştirmeyi düşünüyorum ama ses bozulur diye korkuyorum bu arada katalizör iptali yaptırdım extra egzos da var çift oldu şimdi sol şeritte giderken orta şeritteki aracın yanına yaklaşırken gaza biraz daha dokunuyorum camlar kapalı olmasına rağmen yandaki araçlar başını çevirip bu araçtan nasıl bu ses geliyor der gibi bakıyorlar geçenlerde bi arkdaş bindi vana mı var dedi bende dedim o alfanın kendi motor sesi

Hocam sizde Bmw M3 var birde Alfa Romeo mu var su anda yoksa kullanip sattinizmi daha once Alfayi ??

Konuyu acan arkadas: JTS ayni motoru bende kullaniyorum.. Mukemmel motordur Ama 1000km de bir kesinlikle yagini kontrol etmelisin dikkat et

Edit: Eleman ucmus

@unixslax hocam siz cevabinizi verin kapatalim bu konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 11 Ağustos 2011; 1:01:43 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.