Şimdi Ara

Bmw 320i ed M paket mi? Mercedes c180 AMG paket mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
14.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

:D inş bu iki araçtan birini alıcam hocam dedıgınız gıbı yenı kasayı beklıycem , hemde ıncelerım hatta bmw yınbegenırsem eskı kasayı uygun berırlerse onuda almak mantıklı olabılır. Zor seçim valla, keşke mercedes az biraz daha performanslı olsaydı.

Mercedes C180 in performansı 316 ile 320 arasında, ama sürüş esnasında 320 ye çok yakın hissettiriyor, eski kasalara göre bence sürüş zevki konusunda daha başarılı bir model yeni C serisi, hatta direksiyonunun ve SPORT+ modeunun bu kadar iyi olacağını sanmıyordum. O da 2017 de makyajlanacak, gösterge paneli S serisine benzeyecek ((:
  • Motor performansi ve yakit tuketimi 3 serisi

Iscilik, daha iyi servis ve milletin " ooo Mercedes " demesi C serisini one cikartiyor.

Acikcasi icine bindigimde multimedia ekraninin konumunu ve konsola konumlandirilma seklini, gostergelerin temasini ve yazi karakteri kistaslarinda 3 serisini daha cok begeniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıldıza rütbe sorulmaz...
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Teşekkur ederım hocam, yenı kasanın görünüşüne bakarım test ıcın eskı kasaya bınıp test ederım sanırım arada buyuk fark olmaz, o zamana kadarda para bırıktırmış olurun.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, mercedeseee baya ısındım :) birşey sorucam arka koltuklar katlanıyormu bagajı buyutmek ıcın?

• Hangisini seçerseniz seçin harika arabalar. Konfor, lüks ve güvenlik istiyorsanız Mercedes, sürüş keyfi istiyorsanız 320i alın.

BMW alacaksanız Eylül-Ekim'de makyajlılar gelecek. onu bekleyin. Temmuz-Ağustos'da siparişler açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donniedarko -- 7 Nisan 2015; 11:11:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

Hangisini seçerseniz seçin harika arabalar. Konfor, lüks ve güvenlik istiyorsanız Mercedes, sürüş keyfi istiyorsanız 320i alın.

BMW alacaksanız Eylül-Ekim'de makyajlılar gelecek. onu bekleyin. Temmuz-Ağustos'da siparişler açılır.

Teşekkür ederim, bende öyle yapıcam hocam yeni kasanın tanıtılmasını bekleyecegım. Yenı kasayla yenı motorlarda gelebılırmış.

• quote:

Teşekkür ederim hocam, mercedeseee baya ısındım :) birşey sorucam arka koltuklar katlanıyormu bagajı buyutmek ıcın?

Rica ederim ancak sorunuzun cevabını bilmiyorum.
  • mayajlanması beklenip 3 serisi diyorum. ciddi mperformans farkı var.
  • snncbc S kullanıcısına yanıt
    Aynen bekleyeceğim hocam.

• quote:

Aynen bekleyeceğim hocam.

Merhabalar

Araci agirlikli sehir ici mi kullancaksiniz? Istanbul, Izmir, Ankara gibi sehirlerde performansli, surus zevki daha iyi olan bir otomobil, yogun trafikte size zaten o hissi yasatmiyacak. Artik Yeni C ve E`nin surus zevki konusunda BMW`den assagi kalir yani yok. Bunu butun incelemelerde gorebilirsiniz. Hatta Mercedes`in direksiyon hissini BMW`den daha cok begeniyorlar. BMW`nin ZF sanzimani vites dususlerinde daha seri. Performans ve yakit tuketimi iyi ancak performansli kullanilan benzinli bir aracta yakit tuketiminden bahsedilmez. Performansi iyi diye BMW alipta agir agir gitmenin manasida yok. Bir araci seri diye tercih ediyorsan neden yavas kullaniyorsun?

2 hafta kadar C ve BMW arasinda kaldim. Benim tercihim amg degilde fascination olacakti. Geri gorus, CD changer, touch pad bana lazim olan donanimlar degil. AMG: 18 inc jant ve body kit var saydigim donanimlar haricinde. 130000`e Mengerler`de 10bin km civarinda 3 tane fascination arac vardi ben ikisinide eleyip bir ust sinif aldim. Arkadaslarin dedigi gibi ne yaparsaniz yapin acele etmeyin. Simdiden hayirli olsun araciniz.

• Dostum yapılacak şey senin açından çok basit. Bu karşılaştırma çok su götürür. 2 si arasında kesin kaldıysanız her iki araçtan 1 er aylık kiralayın. En azından sadece test sürüşü ile de kalmadığınız iyi olur. Bu 1 ay bile bu iki araç için yetmeyebilir ama karakter ve istekleriniz hemen karar vermenize de sebep olabilir. Ben tavsiye veriyorum eğer imkanlarım 1-2 sene içerisinde el verirse aynısı yapacam.

Bu arada bizim teknik oto da yıllarını geçirmiş bir abi mercedes ve bmw nin son 5-6 sene içerisinde türkiyeye verdiği siparişlerin avrupaya verdiği ile arasında kalite farkı olduğunu söyledi. Hakeza audinin böyle bir ayrım yapmadığını belirtti. Hemde tüm modellerinde. Açıkçası forumda da bir kaç yerde ratslamıştım buna benzer muhabbete. Neyse esmercenin dediği gibi araya audi, vw muhabbeti aklınızı çelebilir. Bence vazgeçmeyin.
  • Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    Mrb hocam, istanbulda kullanıcam aracı malesef cogu zaman trafık oluyor, ama yılda 1-2 kez yurt dışına çıkıcam arabayla. İstanbul-bakü arası sürücem. Mercedes biraz pahalı hocam yada benmi yanlış baktım bılmıyorum yüzeysem baktım.

Bmw m paket ve estoril mavi beni benden alıyor, belki gencim diye olabılır bmw dıyınce hep sport araba gelıyor aklıma, mercedesin eski kadaları daha ağırbaşlıydı, ama şimdiki kasası harika olmuş, onuda çok beğendım.

Ben, bmw nın yenı kasası cıkana kadar beklıyım en ıyısı hocam, aceleye gerek yok zaten sımdi alamayacagık o kasa gelsın ıncelemelerıne bakarım hemde ben gıder ıncelerım sonra artık kararımı verırım yine foruma danışarak tabı.

• juke sero kullanıcısına yanıt
    Makyajlı 3 serisi tanıtılıp tr ye geldıkten sonra gidip canlı test edıcem arrık hangısı bana daha sıcak gelırse oyle karar verıcem aMa her 2 araçta pişman etmeyecek sanırım, bir kısım bmw bır kısım mercedes dıyor ayrım yapmak gercekten zor :)

• İki aracı da kullanmadım fakat dış görünüş olarak bıraktığı intibaya dayanarak , kesinlikle amg paket C serisi derim.
  • viva_la_muerte V kullanıcısına yanıt
    Bence de haklısınız, ben çok ender c180 goruyorum, (yeni kasa) ama bmw cok var yollarda göz bir süre sonra alışıyor, makyajlı 3 serisi gelsin bakalım nasıl olacak, bmw yi sırf motoru ve 8ileri şansımanı yuzunden daha sıcak bakıyorum, birde mercedes bıraz daha pahalı gibi.

• BMW ve C`nin sanzimani arasinda cok az bir fark var oda manuel vites dususlerinde. C`de biraz lag var acikcasi. Onun haricinde sanzimani kriter olarak bellirleme kendine. Kaldi ki Amg veya M araclar almiyorsun. 1.6 motorlu araclar bunlar. Mercedes sever olarak M paket Estoril BMW benim cok hosuma gidiyor ancak Gumus gri amg C`de cok guzel. Seni cok iyi anliyorum zor karar. Gonlune gore bir araca sahip olursun insallah.
  • Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, Allah herkesin gönlündeki aracı almayı nasip etsin.

• Mercedes GLK 320cdi dan Bmw F30 320i ed ye geçen biri olarak şöyle söyleyeyim, c nin iç ve dış dizaynı (içerideki o iğrenç ekran hariç) estetik olarak daha başarılı. Ön konsol geçişi, mouse özellikli joystick falan direk s sınıfı duruyor. Ama gel gelelim iç hacim, şanzıman, performans ve yakıt ki bir araç ancak bunlarla iyi olabilir, tereddütsüz 320i derim. C serisi daha yavaş gidip daha çok tüketiyor. Bmw ise chipsiz 7,5sn de 100km hıza ulaşıyor. Özetle çok düşünme mercedes sever biri olarak bmw tercihinin daha makul olacağını belirteyim. Halen 320i kullanıyorum ve çok memnunum.
  • iki araç arasında kalıp bende BMW tercih edenlerdenim ;

iç mekan genişliği , performans , yakıt tüketimi , sürüş dinamikleri ve keyfi konusunda bmw bariz şekilde önde ve tasarımı bana daha çekici geldiği için BMW tercih ettim.

şu incelemeyi izlemenizi tavsiye ediyorum.Videoda kazanan da BMW

https://www.youtube.com/watch?v=hNwwXbhi6z4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @kii -- 8 Nisan 2015; 3:52:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.