Şimdi Ara

Bmw 320i ed M paket mi? Mercedes c180 AMG paket mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
14.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde de var 320 İ Ed...Şöyle söyleyeyim sırf motoru için bile alınır o kadar net yani....Tasarruf desen Tasarruf, Performans desen Performans, Yol tutuş desen 10 numara araç..

Şu var iç mekan kalitesi bakımından C serisi ama diğer yönlerden Bmw kesinlikle...
  • şu anki C serisi w205 3 serisinden üstün bir araç,en mantıklı kombinasyonuda bana kalırsa c200 bluetech otm amg paket.ömürlük araç..
  • benimde oyum bmw ye ama acelesi yoksa makyajlanması beklenebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C serisinin malzemesi mi sadece daha iyi ? Yani motor ve performans olarak bmw 3 daha önde degıl mı ? Performans ve sürüş keyfi benim için malzeme kalitesinden daha baskın gelıyor arkadaşlar o konuyada degıbırmısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

benimde oyum bmw ye ama acelesi yoksa makyajlanması beklenebilir

Makyajlı kasa ne zaman gelıcek? Fazla fark olmayacak dıyorlar ön yüz çok hafıf degısecekmıs

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

C serisinin malzemesi mi sadece daha iyi ? Yani motor ve performans olarak bmw 3 daha önde degıl mı ? Performans ve sürüş keyfi benim için malzeme kalitesinden daha baskın gelıyor arkadaşlar o konuyada degıbırmısınız ?

senin düşüdündüğün kombinasyonlarda bmw daha güçlü olduğundan daha performanslı.

gidip test etmeden anlayamazsın sürüş zevkini ikiside bu konuda başarılı ama C daha komple bir araç 3 e göre.

C daha konforlu daha sessiz daha kaliteli vs vs
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    ağustosta tanıtılacakdı sanırım ne zaman satışa çıkar bilemem ama dediğim gibi çok aceleniz yoksa beklemekte fayda var makyajlı almayacak bile olsanız ağustosda makyajsızlara güzel indirim yaparlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intrepid I kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkur ederim, bunuda dıkkate alıcam hocam

• HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Aynen gidip yakından görmekte lazım, fakat bana bmw ağır basıyor galıba tasarımı estoril mavi rengi ve 170 beygır olmasından dolayı hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Mersedes alırken en alt model olarak E serisini alamıyorsan, o zaman Mersedes sevdasına düşmeyeceksin.. C serisi, konforlu, lüks ama gerçek Mersedes tadı yok.
    Bu tercihler arasında tabi ki 3.20iED

E den sonra S var araları saymasak bari S den başlar yazsaydınız bu saçmalıgı kim uydurduysa dile pelesenk olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Mersedes alırken en alt model olarak E serisini alamıyorsan, o zaman Mersedes sevdasına düşmeyeceksin.. C serisi, konforlu, lüks ama gerçek Mersedes tadı yok.

E den sonra S var araları saymasak bari S den başlar yazsaydınız bu saçmalıgı kim uydurduysa dile pelesenk olmuş

Saçmalıkmış.. Nesi saçmalık, yazar mısın şuraya ?

C bandını , gerçekten Mersedes kalitesinde üretildiğini sanmanız, sizin passatı premium sanmanızla aynı şey zaten.

Bari böyle konularda bırakın da bu araçları bilenler, kullananlar yorum yazsın... Biz sizin bindiğiniz alman halk arabası konularında yorum yapıyor muyuz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Saçmalıkmış.. Nesi saçmalık, yazar mısın şuraya ?

C bandını , gerçekten Mersedes kalitesinde üretildiğini sanmanız, sizin passatı premium sanmanızla aynı şey zaten.

Bari böyle konularda bırakın da bu araçları bilenler, kullananlar yorum yazsın... Biz sizin bindiğiniz alman halk arabası konularında yorum yapıyor muyuz ?

Benim passatım yok boram var. Bu araçla bilgi sahibi olmamın sebebi c200 avantgarde aldık. Test sürüşü yaptım şuan aracı bekliyorum. 320ied luxury m paketinede baktım test sürüşü yapamadım ancak iyice inceledim. 2 firmada babamızın degil ya bmw nin sürüşü iyiydir. Ancak göz var el var hocam bol bol elledik c bariz iyiydi. E den başlar demek bence çok abartılı yani illa 150 bini benzinli e ye mi vermeliyiz mercedes sürüyoruz demek için. Binelim gitsin en iyisi :/

• Ben bmw diyorum.
  • Mercedesc180 w205 amg kullanıyorum. Aracım standart halinden çok çok daha dolu. Opsiyonu bol aldım. Bmw de iyi araba ama Donanım, lüks ve konfor açısından c daha insaflı. Aradaki 14 bg çok dert edilecek birşey değil. 7gtronic plus şanzımanın son vitesteki devir sayısı ile 3 serisinin son vites Dişli oranları aynı neredeyse. Ikisi de aynı devirle aynı süratleri Görüyor. C bariz daha sessiz. Direksiyon konusunda kusursuz. 3 çok güzel ama c de çok güzel. Şasi olarak c daha hisli. Ama iç hacimde 3 daha iyi mesela. C de koca cam tavanı alırken, 3 de sunroof dan fazlası yok. Cc olsun, assist plus olsun, collision prevetion assist olsun, geri görüş olsun, bunun gibi temelde dahi, giriş seviyesinde dahi donanımda Farkları var

• mercedesin e serisinden başladığının söylendiği bi yerde vw nerden başlar ? bence vw hiçbi yerden başlayamaz passattan dahi başlayamaz.

onun için mercedes c serisine çamur atmayın
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Geçen sene ben de 2 araç arasında kalmıştım. 3 sersinin arka diz mesafesi C den iyi ancak C nin genel kalite seviyesi, özellikle orta konsoldaki butonlar ve parça montaj aralıkları vb daha iyiydi. 3 serisi daha sportif bir sürüşe sahipti ancak kullandığım 3 farklı 320 ed de bozuk zeminlerde tıkırtı yapabiliyordu ve 110-120 km civarlarında kendisine yakışmayacak seviyede rüzgar sesi alıyordu. Başlangıç fiyatlarına bakıldığında 3 serisi daha uygun gibi görünse de aklımda kaldığı üzere baz versiyon 3 serisi baz versiyon C serisinden daha boştu ve opsiyonları Mercedes ten pahalıya geliyordu.

3 serisi bu yılın sonuna doğru makyajlanacak ve muhtemelen yukarda saydığım detaylarda daha kaliteli bir hale gelecek,bunu mutlaka araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 7 Nisan 2015; 0:09:17 >
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, bu makyaj konusunu, bu konuyu açarken haberım yoktu. Sayenızde makyajı beklıycem, makyajlanınca eski kasadaki hatalarını gidermiş olurlar. Makyajlı kasa türkiyeye gelince hem c180 ni hemde bmw 3 serisini gidip bayide inceleyip birde donanımlarını karşılaştırıp secım yapıcam. Ama bmw nın tasarımı ve performansı benı hep etkılıyor.

• quote:

Teşekkürler hocam, bu makyaj konusunu, bu konuyu açarken haberım yoktu. Sayenızde makyajı beklıycem, makyajlanınca eski kasadaki hatalarını gidermiş olurlar. Makyajlı kasa türkiyeye gelince hem c180 ni hemde bmw 3 serisini gidip bayide inceleyip birde donanımlarını karşılaştırıp secım yapıcam. Ama bmw nın tasarımı ve performansı benı hep etkılıyor.

Size tavsiyem kesinlikle acele etmeyin. 2 aracıda acele etmeden iyice inceleyip test ettikten saatler sonra hangisi aklınızda daha çok kaldıysa almanız gereken model odur.

Ben bir C bir 3 bir 5 derken sinirlenip hepsinden vazgeçmiştim, komik gelebilir ama yakın arkadaşların yorumları, araya giren Audi A4 2.0TDI - Volvo S60 tavsiyeleri vs vs bir anda hepten hevesinizi kaçırabiliyor

• esmerce kullanıcısına yanıt
    :D inş bu iki araçtan birini alıcam hocam dedıgınız gıbı yenı kasayı beklıycem , hemde ıncelerım hatta bmw yınbegenırsem eskı kasayı uygun berırlerse onuda almak mantıklı olabılır. Zor seçim valla, keşke mercedes az biraz daha performanslı olsaydı.

• quote:

Birde ben araya girip şunu söylemek istiyorum. Bmw nin makyajlı versiyonu geldiginde yani mesela aralıkta geldi. Şubatta sipariş vereyim dediginiz zaman size 3-4 ay sonraya gün verirler. Bunları göz önünde bulundurun. 2 aracı da sürün tabi ki iyice inceleyin düşünün ama krediler sayesinde peynir ekmek gibi araç satılıyor. Bu yüzden aralıkta gelecek araçlar için atıyorum ekimde sipariş açılır. Siz ben test aracı istiyorum diyince borusan biz onu ancak aralıkta getirebiliriz diyebilir(makyajlı için) ben bmw açısından anlattım daha çok onu düşündügünüz için. Aynısı mercedeste başımıa geldi. Biz şubat 15 te sipariş geçip hazirana tarih aldık test aracı mart 15 te geldi. Ben mart 15 i bekleyip sipariş verseydim temmuz sonuna gün verecekti. Demek istedigim malesef test etmeye bile fırsatınız olmayabiliyor özellikle yeni gelecek versiyonlar için.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.