Şimdi Ara

Bmw 320i ed M paket mi? Mercedes c180 AMG paket mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
14.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 000 liran varsa bmw al 500 000 liran varsa yine bmw al cebindeki paraya göre yine bmw al

https://www.youtube.com/watch?v=ZluWf5F9BYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Selamlar,
    Bu konuyu açmadan önce eski konularıda okudum, güncel konu bulamadığım için açmak istedim, eski konularda bmw320i ed'in M paketlisi yoktu, sonradan geldiği için yeni bir konu açıp fikirlerinizi almak istiyorum.

Lütfen iki modelinde artı ve eksilerini, basit dilden karşılaştırabilirmisiniz? Sizce hangisini almak daha doğru olur ?
    Belki temiz 2. El alabiliriz, aslında sıfır yeni bmw1 serisi bakıyordum ama fiyat olarak fark az oldugu ıcın 2. El C veya Bmw 3 serisinede bakmakta fayda var diye düşünüyorum.

Hocam otopark'ın sitesinde de sordun dimi sen bu soruyu?

• c180'e amg pakete 160 bin vereceğime, üstüne 5-10 koyup 320d ledli paketi alırım.
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, orada üyeliğim yok, varsa aynı konu link verirmisiniz oradaki yorumlarada bakıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok hocam, orada üyeliğim yok, varsa aynı konu link verirmisiniz oradaki yorumlarada bakıyım.

http://www.otopark.com/sohbet/#!/otopark/otomobil-secimi%23mercedes-c180-bmw-3-serisi::unread

Burada dün konuşuluyordu dedim acaba sizmisiniz?

• tikileaks T kullanıcısına yanıt
    Teşwkkür ederim hocam, konfor ve şıklıkta mercedes performansda bmw :)

Aynı benim gibi ikilemde kalmış, yorumlarda cogunluk bmw demıs , link için teşekkur ederım hocam fayfalı oldu.

• Teşekkur ederim, bende kaç gündür incelemelere göz atıyorum bmw hala ağır basıyor, makyajlanınca daha bır güzel olucaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 8 Nisan 2015; 17:02:04 >
  • quote:

Aynı benim gibi ikilemde kalmış, yorumlarda cogunluk bmw demıs , link için teşekkur ederım hocam fayfalı oldu.

PS: bence de BMW
    Teşekkür ederim:)
  • 3 kasa satın almadan önce forumdaki paslanma ve servo direksiyon arızalarına bir göz atın isterseniz. Adamlar yeni C serisi ile yepyeni bir yüz çıkardılar piyasaya yepyeni bir konsol ve bugüne kadar bmw nin hiçbir modelinde kullanılmayan toucpad gibi bir dokunmatik yönetim paneli yaptılar. Öncelikle yeni C serisinin gögüs anlamında eleştirebilinecek bir yanı yok. Yıllardır CLS arka tasarımından dolayı arka koltukta sıkıntı cıkatıyor e coupede öyle bu tasarım C serisine mi gelince problem oldu ? Sırf marka algısından dolayı Mercedes iyidir ama bmw tavsiye ederim ne demek. Bu tür araçların 0-100 hızlanma verilerinin gerçek hayatta tutabilecegine mi inanıyorsunuz gerçekten ? Araca 4 kişi binersiniz yokus vardır aradaki bir saniyelik farkın hiçbir önemi kalmaz. Ek olarak araçları gidip incelediyseniz donanım paketi hakkında bilgi verir misiniz o zaman daha net çıkar herşey ortaya. Tutturmuşlar bir 8 ileri şanzıman diye sürekli 8 ileri 90km ile 5 litre yakıyor sanki 320ied. Bayılıyorum bu bmw severlere.

Birde işi güvenlik tarafı var tabi. Daha iki ay önce ncap darmadagın olan 5 kasayı herkes gördü. 5 serisi o halde ise 3 serisini bir düşünmek gerek. Hatta yormayın kendinizi ben söyleyim tuzla buz olur ne olacak. Araçları showroomda görmüş adamlar gelip arac önerisi vermesinler lütfen. Gerçekten komik duruma düşüyorlar. Ellerinde arkasında teknik özellikler okurlar birde otururlar içine mm bu iyi bu kötü. Vay anasını Bu ne riyakarlıktır ya. Hala 7 serisinde bile standart esp kullanan bmw ile bugünün C serisinde bile esplus kullanan bir firmayı karşılaştırmak cok gerçekci zaten.

Yeni C serisi gerek güvenlik gerek yenilikce teknoloji gerek mühendislik olarak 3 serisinin üzerinde yer alan bir araçtır. Motor anlamında biri atla deve değil yani bundan emin olun. Biraz yüklenirseniz C seriside tatmin eder. Bu kadar sportif bir araç arıyorsanız o bütçe ile sizi subarı wrx sti bekliyor olacaktır. Zaten iki aracıda test edersiz dogru olanı bulursunuz. Bugün 3 serisinin C serisinden tej avantajı 2000D motora sahip olmasıdır. Bu arada 320İ ED modelinin motoru pejoya aittir. Başkasından duyup ayal kırıklgına ugramayın sonra. C serisi yılın otomobili seçildi daha ne yapsın ben anlamıyorum ki.

Zaten iki modelinde en üst düzey motor ve donanım seçenekleriyle satın aldıgınız zaman Mercedes farkını ortaya koyuyor. Buda Mercedes'in motor anlamındaki başarısına ek olarak fren, şasi, şanzıman gibi konularda da iyi oldugunu gösteriyor. Zaten AMG olarak satın alırsanız yeni fren kalıpları ve süspansiyon ile gerçekten iyi bir seçim yaptıgınızı görmüş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 8 Nisan 2015; 17:44:27 >

• MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, bu yazdıklarınızı dıkkate alacagın. Makyajlı 3 serisini beklıyorum o cıksın, 2 aracıda test edıcem hemde bayilerden fıyat alırım donanım eklenınce fıyat farkına bakarım, fıyat aldıktan sonra son kez foruma sorup artık seçim yaparım hem o zamana kadar, bıraz daha para bırıktırmış olurum.

• iki marka arasındaki fiyat farkı aynı segmentlerde açılmaya devam ediyor. Bunun sebebi hikmetini bilmek gerek.
  • Hocam biraz hort gibi olacak ama suan ne dusunuyorsunuz merak ettim beni haberdar ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

Hocam biraz hort gibi olacak ama suan ne dusunuyorsunuz merak ettim beni haberdar ederseniz sevinirim.

Selamlar, yurt dışındaydım internete yeni gırıyorum mesajınızı şimdi gördüm. Ben yabancı vatandaş oldugum ıcın yurt dısından araç getırıp kullanabılıyormuşum, tam emın olmamakla bırkıkte ötv siz sıfır araç veya yabancıdan yabancıya satılık araç da alabılıyormuşum.

İşlerimiz iyi giderse yurt dışında w211 makyajlı kasa veya kredi çekip sıfır e 250 almayı dusunuyoruz ama herşey işlere bağlı, aklımda bunlar var hocam.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.