Şimdi Ara

Bmw 320i ed M paket mi? Mercedes c180 AMG paket mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
14.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konuyu açmadan önce eski konularıda okudum, güncel konu bulamadığım için açmak istedim, eski konularda bmw320i ed'in M paketlisi yoktu, sonradan geldiği için yeni bir konu açıp fikirlerinizi almak istiyorum.

Lütfen iki modelinde artı ve eksilerini, basit dilden karşılaştırabilirmisiniz? Sizce hangisini almak daha doğru olur ?
    Belki temiz 2. El alabiliriz, aslında sıfır yeni bmw1 serisi bakıyordum ama fiyat olarak fark az oldugu ıcın 2. El C veya Bmw 3 serisinede bakmakta fayda var diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 5 Nisan 2015; 2:14:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceden Mercedes c kasadan başlardı ama artık maalesef e kasadan başlıyor. C kasanın ön ve arka tamponları iç kalitesi eskisine göre kötü. 3.20i ed bence daha iyi seçim olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F30 c serisinden daha başarılı bir araç. Eğer dar gelmezse 3 serisi doğru seçim olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C serisinin iç mekanı bir tık daha kaliteli olsada arka diz mesafesi tam bir fiyasko ve arkada oturma pozisyonu çok kötü ayarlanmış yaslanma kısmı omuz mesafesinin çok altında kalıyor böyle bir araca yakışmamış bu hatalar. Menüler çok karışık ayrıca hayatımda bu kadar saçma bir torpido görmedim.
    F30 320ied premiumlar içerisinde şuan en mantıklı araç bence, M paket bir estoril blue süper olur. C ve 3 serisinin diz mesafelerini koyuyorum boyum 1.81.
     Bmw 320i ed M paket mi? Mercedes c180 AMG paket mi? Bmw 320i ed M paket mi? Mercedes c180 AMG paket mi? Bmw 320i ed M paket mi? Mercedes c180 AMG paket mi? Bmw 320i ed M paket mi? Mercedes c180 AMG paket mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 5 Nisan 2015; 9:00:19 >

• BMW lerin iç mekan kalitesi bence oldukça düşük. 5 serisinde bile hemen deformasyonlar başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw 320i estoril mavi sizin ilacınız.

• 320iED Sportline Plus donanimli aracimi 10.000 km'dir kullaniyorum.Cok memnunum,bir kez bile pismanlik duymadim.Kesinlikle tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler çok teşekkur ederim, hepinizin yorumu benim için çok önemliydi. Bende 320i ed'i beğeniyorum, üsteki arkadaş diz mesafesi resmi koymuş sağolsun benım boyumda 1.80 iyi oldu o resmi koymanız.

Son birşey daha sorsam performans ve yakıt olarakta bmw önde degıl mi? Benım ıcın performans ve yakıt bir adım önde başlıyor

Ayrıca 320i ed, c180 den daha ucuz bu da iyi haber :)

• C180'e git otur test et ondan sonra 3.20i'ye git otur ve test et kararını ver.Bu nedir arkadaş ya sanki forum üzerinden sipariş veriliyor.Yaklaşık 150-160 bandında bit para verilecek hala sizcr nasıldır diyorsunuz.Bende size o zaman 150-160 d sınıfı araca veriyorsunuz kendinizi nasıl hissediyorsunuz diye sorarım.Ama illaki bir düşünce veya fikir duymak istiyorsanız Mercedes'e bindiğinizde kendinizi daha güvende ve daha rahat hissediyorsunuz.Ayrıca bir ara etrafta çok C180 var diye premiumluğu kalmadı diyenlere bende yazısı sökülmüş 3.16 lardan her sokak başı görmekten usandık.3 serisi de eski dönem C180'den farkı yok diyorum o zaman

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    320iED 0-100 : 7,6 saniye

C180 0-100 : 8,5 saniye

Tüketim değerleri hemen hemen aynı.
  • BMW

• BMW tabi ki.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, 2. El fiyatlara baktım yüzeysel olarak bmw 320i ed m paket full donanımlılar, c180 amg den daha ucuzlar, bu şartlarda 3 serisi almak en doğrusu o zaman hocam.

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Suanki C nin ic kalitesi eskisine 10 basar, rakiplerine de 5 basar. Siz yanlis arabaya bindiniz herhalde.

• c180 dede arabası gibi duruyor hocam (ön tasarım hariç)
    bence 320i ed m paketli estoril mavi iyi olur
  • Yeni C ile gerçekten 320 yi karşılaştıran var mı hala ya? İç mekan kalitesi görsellik hatta bence tip açısından da karşılaştırmam C fersah fersah önde. Fiyat farkı fazla malesef amg si çok pahalı. Seneye makyaj yiyecek F30 1.5 dizelin gelecegi konuşuluyor. O gelince belki farklı bir hava yakalarlar. Ancak şuan kesinlikle mercedes C her açıdan daha iyidir.
  • Mersedes alırken en alt model olarak E serisini alamıyorsan, o zaman Mersedes sevdasına düşmeyeceksin.. C serisi, konforlu, lüks ama gerçek Mersedes tadı yok.
    Bu tercihler arasında tabi ki 3.20iED

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 5 Nisan 2015; 14:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

C serisinin iç mekanı bir tık daha kaliteli olsada arka diz mesafesi tam bir fiyasko ve arkada oturma pozisyonu çok kötü ayarlanmış yaslanma kısmı omuz mesafesinin çok altında kalıyor böyle bir araca yakışmamış bu hatalar. Menüler çok karışık ayrıca hayatımda bu kadar saçma bir torpido görmedim.
    F30 320ied premiumlar içerisinde şuan en mantıklı araç bence, M paket bir estoril blue süper olur. C ve 3 serisinin diz mesafelerini koyuyorum boyum 1.81.
     Bmw 320i ed M paket mi? Mercedes c180 AMG paket mi? Bmw 320i ed M paket mi? Mercedes c180 AMG paket mi? Bmw 320i ed M paket mi? Mercedes c180 AMG paket mi? Bmw 320i ed M paket mi? Mercedes c180 AMG paket mi?

Öndeki koltukta da 1.90 adam olursa sıgmak zor olur. Ön koltuk çok geride.C diz mesafesi olarak sınıf ortalamasını zor karşılıyor dogru ancak 3 le arasında çok az fark var . Kalitede 1 tık degil sanki sınıf farkı var gibi konsolun üstündeki malzemeler vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 5 Nisan 2015; 14:56:30 >

• Mercedes C serisi, 3 serisinden daha iyi bir araç bence. Bunu içine oturunca gözlenen farktan dolayı söylüyorum. İkisine de binin kapılara, konsola, koltuklara bakın C serisi daha kaliteli. Üstteki mesajlarda bir arkadaş fotosunu atmış fotodan bile fark anlaşılıyor. Gençseniz estoril blue yada kırmızı 3 serisi öneririm ama ikisi arasından ben olsam C serisini seçerdim. Başka seçeneklere de bakacaksınız C180 amg'ye o kadar para vermek yerine E180 alınır hepsinden iyidir.

• allstar34 kullanıcısına yanıt
    Hocam tüketim değerleri kağıt üzerinde benzer olmasına rağmen pratikte karma kullanımda 320ied C10'den 1-1,5 lt daha az yakıt tüketiyor diye biliyorum yanlışmıyım?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.