Şimdi Ara

Bmw 4.20 kaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gmg'yi bilirsiniz böyle profosyonel yapan biri varmı istanbul içinde Maslak sanayide bulabilirmiyim iyi kaplama yapan biri?

• Protac bu işte bir numaradır araştırın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaminari park üstüne başka yer tanımam. Hem sahipleri düzgün insan hem yaptıkları işleri düzgün.

facebook sayfasından yaptıkları işlere bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

Kaminari park üstüne başka yer tanımam. Hem sahipleri düzgün insan hem yaptıkları işleri düzgün.

Anadolu yakasında en iyi yer kesinlikle.Ama kaplama konusunda çok iyiler mı onu bilemiyorum.Ama iyi oldukları kesin her alanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Laat Dovahkiin

quote:

Kaminari park üstüne başka yer tanımam. Hem sahipleri düzgün insan hem yaptıkları işleri düzgün.

Anadolu yakasında en iyi yer kesinlikle.Ama kaplama konusunda çok iyiler mı onu bilemiyorum.Ama iyi oldukları kesin her alanda.

hocam ben ses sistemini orada bağlatmıştım o sırada yaptıkları işleri gördüm. Adamlar yaptıkları işten zevk almak istiyor o yüzden sallama iş yapmıyorlar. Belki fiyat diğer yerlerden biraz fazla olabilir ama işinin ehli olduklarını söylemem gerekir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Laat Dovahkiin

quote:

hocam ben ses sistemini orada bağlatmıştım o sırada yaptıkları işleri gördüm. Adamlar yaptıkları işten zevk almak istiyor o yüzden sallama iş yapmıyorlar. Belki fiyat diğer yerlerden biraz fazla olabilir ama işinin ehli olduklarını söylemem gerekir.

Biliyorum zaten yakınında oturuyorum.Ses sistemi,aydınlatma sistemi vs. işlerde gerçekten profesyoneller.Kaplamada sanki daha iyi yerler var gibi geliyor bana bu işi yapan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 egea vs 1.5 megane
    4 yıl önce açıldı
    0 golf 8.5 vs 2021 üstü a3
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.