Şimdi Ara

Bmw 428 160km/h titreme sorunu !!!Sorun cozuldu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracima yeni jant lastik takimi aldim.Yaklasik 3 hafta kullandim.Bir kacgun once 160km hiza ciktigimda aracta cok fazla belirgin bir sarsinti olusuyor.Bir kac defa denedim sanki lastik patlar gibi bir sarsinti olusuyor aracta.

Sorun ne olabilir?

Araca on eklenti taktirmistim.Onu iyi takamamislar o parca yuksek hizlarda sallama yapiyormus.200km hiza cikinca parca tamamen kirildi ve aracta sorun falan kalmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPS-55 -- 22 Nisan 2017; 22:30:37 >

• Balans ayarı bozuksa diyeceğim ama 90-120 km/sa aralığında yapar genelde.
  • vw nin hızlıgitmeline opsiyonu bmw ,vw e bu özellik için tam tamına 500 milyon euro ücret ödeyerek tüm haklarına satın aldı.

Şaka bir yana hocam plakanız nedir bende samsundayımda belki tanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 19 Nisan 2017; 22:59:9 >
  • arka tekerleklerin balanslarına baktırınız.
    Aldığınız jant porye ye düzgün oturuyor mu? yoksa arada bilezik gibi bir parça koyarak mı taktılar?
  • Baştan balans ayarına araç üzerinde baktırın.Duurmda değişme olmazsa lastiklerde veya jantlarda fabrikasyon hata olma ihtimali yüksek.
  • Jantlar OEM mi?
  • lastikler hatalı olabilir, bende de 2 lastik balans tutmuyor, netten bir daha lastik almam kargoda da olmuş olabilir dediler
  • Araca on eklenti taktirmistim.Onu iyi takamamislar o parca yuksek hizlarda sallama yapiyormus.200km hiza cikinca parca tamamen kirildi ve aracta sorun falan kalmadi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.