aynı uyarıyı v kayışı koptuğunda yaşamıştım kaputu açıp motorun alt kısmına doğru egilerek kontrol edin bi isterseniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BMW 5 SERİSİ F10 (270. sayfa)
-
-
teşekkür ederim cvp için ama benim araca baktırdım sorun o değil
-
Merhabalar şu ilandaki aracın premium olduğu söylenmiş. Fakat çift taraflı fan ayarı yapılabilen tam bağımsız klima yok gibi görünüyor, bir de premium'da jantlar 18 olmuyor muydu, bunlar sanki 17?
-
Araç premium hocam belli. Çift taraflı klima var zaten yanlış görmediysem. 18'' veya daha nüyük jant içinse opsiyon veya farklı ek bir line gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesekkurler hocam, diger premiumlarin klima panelleri ile kiyasladigimda tus eksigi var da. Bir de yine bu forumda okumustum premiumda orta klima izgarasinin orada metal bir parca oluyor diye. Bu ornekte klima farkli ve bahsi gecen parca var mesela.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2015-premium-hatasiz-boyasiz-full-servis-bakimli-891328620/detay
Şimdi benim de dikkatimi çekti, ön tampondaki nikelaj efekti ilk araçta yok. En temizi şasi kodunu isteyip bimmerwork'ten VIN sorgulaması yapmak, tüm kimliği dökülür ortaya aracın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam, oyle yapayim.
Merhabalar.
X2 hakkında merak ettiğiniz veya katkıda bulunmak istediğiniz konular olursa forum açtım.
Vakti ve merakı olanları beklerim efenim.
Sevgiler&Saygılar.
Link: https://forum.donanimhaber.com/bmw-x2-dizel-m-sport-x--150105006#150202687
-
F10 severler merhaba
Yağ + yağ filtresi
Mikropartikül filtresi
Buji değişimi
Arka Balata değişimi
için yetkili servis 5000 TL fiyat verdi, nasıl sizce?
Bence fazla. 3000 lira civarı olmalıydı.
Yetkili servis için de mi fazla peki? 3000e yapan yetkili servis bulabilir miyim yani?
Bence yetkili servis için de yüksek geliyor bana. Gerçi BMW servislerinde gördüğüm kadarıyla adamına göre muamele yapıyorlar. Yağ soğutucu oringi değişimi için bir servis 1600 diğeri 800 lira fiyat verdi. Parçanın gerçek fiyatı meğerse 1 EUR imiş, anlayacağınız müşteriye ne kadar takabilirsek takalım gözüyle bakıyorlar. Ee ne de olsa bunların asıl hitap ettikleri müşteri profili "baba arabayı bıraktım, çiçek gibi istiyorum, ne gerekirse yapın" deyip American Express kartından fatura tutarına bakmadan ödeme yapan adamlar.
Bir ay kadar önce Ankara da 3000 e yaptırdım Ankara’da ki 3 yetkili de benzer fiyatlar verdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapmayın yav, kime güveneceğiz biz bu ülkede. Hep bir kurnazlık, mal kitleme olayı be ya. Vicdanlı, işinin ehli, güvenilir bir esnaf kalmadı mı yani?
Arkadaşlar Ankara'da özel bmw servis önerisinde bulunabilirim şaşmazda Arse Bmw Ercan ustaya uğrayıp teklif alabilirsiniz.
Aracı satıyorum orada bile Ercan ustaya selam verdim 🙃
-
Merhaba Arkadaşlar, f30 için bir wh..app grubu kurulmuştu. Birbiriimze hızlı yardımcı olabilmek için F10 grubu mu kursak ?
-
320den 530d gectim
Ve n57 motora hayran kaldim.
Petrol tadi var dizel
Motorda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam arkaşlar 5.20d 2011 aldım.arka koltultaki hava ızgaralarından önden sıcak actıgım halde soguk üflüyor neden olur yada bilemedigim bişey var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fren hidroligi için hangi marka onerirsiniz dot 4 mu dot 5 mi teşekkür ederim
Merhaba. 2015 520i için kışlık lastin öneriniz var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X