Şimdi Ara

BMW 5 SERiSi G30- (333. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: sydney
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.770
Cevap
114
Favori
601.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kör nokta Ayna içi değişimi ve tamponlara yerleştirilen sensörler ile yapılıyor. Maliyeti güncel 15k civarında sanırım. Keyless anahtar içerideyse kapılar zaten kapanmıyor. Tercih sizin tabi
  • Peki g30 lci icin 360kamera uygulamasi yaptiran oldumu? Arabamda olmadigina en cok uzuldugum ozellik bu.

Orjinal olarak yapan bir yer varsa bunu dusunebilirim
  • cenkadam C kullanıcısına yanıt

Merhaba

Türkiye'de direkt elden satıldığını düşünmüyorum, genelde hep internetten sipariş ediliyor. Kablosu da içinde geliyor oluyor. OBD kablosu diye aratınca çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: hawkss

Kör nokta Ayna içi değişimi ve tamponlara yerleştirilen sensörler ile yapılıyor. Maliyeti güncel 15k civarında sanırım. Keyless anahtar içerideyse kapılar zaten kapanmıyor. Tercih sizin tabi

Mardin gezisinde sığır bir tırcı arkadan vurdu bize. Kör nokta sistemi kırılmıs kaskodan değişecek. 55 bin tl fiyat cıkardılar o tampon içindeki çip için.12 bin de tampon boyası tamiri vs. Yalnız arabanın masallahı var baska bir arac olsaydı bagaj falan kalmazdı. Sadece tampon ile kurtardık.

• G30 un klimasi inanilmaz dandik. Klima yuzunden iki haftadir boynum tutulmus durumda. Autoya aliyosun, sadece ondeki izgaradan hava veriyor, ust ve alttan hava cikisi yok. Tek yonden verecekse ne anlami var auto nun. Autoda fan kademesi ayari koymuslar bide, autonun anlami nerde kaldi. Autoda tum uflemeyi onden yaptigi icin inanilmaz rahatsiz edici bir klima. Yukarida birileri yazmista idrive icinden havanin isisini biraz yukselttim rahatsiz etmesin diye. Bundan once mercedesim vardi, onun klimasina mudahale ettigimi bile hatirlamiyorum okadar iyiydi. Ama g30 un klimasi tam bir hayal kirikligi.

Klimada benim bilmedigim cozemedim bir ayar varmi? Rahatsiz etmeden arabanin tamamini sogutabilmesi icin?
  • Merhaba forumdaşlar. Uzun yolda sarı motor işareti sürücü panelinde en solda alt tarafta belirdi. Trafik ışıklarında dur-kalk esnasında şanzıman N konumuna geldi (kendi kendine); herhalde motor durma haline geldiği için; 1-2 kere motor stop etti. Yetkili servise yakındık; gittik, cihaza bağlandı. Depodaki tahliye valf parçası arızalı çıktı; yola devam edebilirsiniz dediler, start-stop işlevini iptal ederek sürün dediler. Benzindeki zengin karışım ile ilgili bir problem galiba. Seyahat dönüşünde depo bölümündeki bu valf parçayı değiştirteceğim. Araç 2017 Kasım üretimi G30 520i; 142,500 km’de, ilk sahibiyim. Benzer durum yaşayan oldu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 17 Ağustos 2024; 13:4:19 >
  • wapcep_scrol W kullanıcısına yanıt
    Anadolu yakasında mert oto elek yapıyor. 6 ay kadar önce sorduğum da 98k civarı bir maliyet söylemişlerdi. Şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum ve evet güzel bir özellik ama o paralara değer mi biraz tartışılır.
  • tcoRED T kullanıcısına yanıt
    Evet menüden de ayrıca ayar yapabilirsiniz ve belki arka bölüm klima kısmının ayarını manuel olarak yapmanız gerekiyor ? LCİ olmayanlarda arkada da sıcak soğuk ayarı var Lci de sadece kapatıp açma kısmı var. Auto kademe olayı bence iyi. Diğer türlü ayarladığınız sıcaklığa ulaşana kadar sürekli en yüksek hızda çalışıp hem ses hem güç olarak rahatsız edebilir. Ayrıca evet G30 kliması hakikaten kötü ve yetersiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawkss

Evet menüden de ayrıca ayar yapabilirsiniz ve belki arka bölüm klima kısmının ayarını manuel olarak yapmanız gerekiyor ? LCİ olmayanlarda arkada da sıcak soğuk ayarı var Lci de sadece kapatıp açma kısmı var. Auto kademe olayı bence iyi. Diğer türlü ayarladığınız sıcaklığa ulaşana kadar sürekli en yüksek hızda çalışıp hem ses hem güç olarak rahatsız edebilir. Ayrıca evet G30 kliması hakikaten kötü ve yetersiz :)

Nasıl LCI arkalarda derece ayarı yok mu ?

• Arkadaşlar bugün araç teslim alacak var mıydı? BMW AG bir aksiyondan dolayı tüm araç satışlarını durdurtmuş. Bilgisi olan var mı?

• hawkss kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim. Dediginiz gibi o fiyatlara hic gerek yokmus

• 2020 Kasım gibi G30 araca Bostancı’da 360 kamera yaptırdım; orijinal parçalar kullanıldı. Aradan 85.000 kilometre geçti. Yeni araç düşündüğümde ve showroom gezdiğimde motor ızgarasına bakıyorum. Ön kamera yoksa orada, araçta 360 kamera sistemi yok demektir. Direkt o aracı eliyorum. Şahsi görüşüm. Diğer araç 2022 U06 Active Tourer 220i. Onda fabrika çıkışı 360 kamera var. Artık model yılı 2025’e geliyor; 360 kamera standart aksesuar olmalı bu markada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 21 Ağustos 2024; 23:57:47 >
  • sk67a S kullanıcısına yanıt

Katiliyorum size. En sevdigim ozellik ve arabamda olmasini isteyecegim en onemli ozellikti

Ama bunu g30 lci gibi bir arabaya standart olarak koymayip. Kasa degisecegi zaman gelen son parti uretimlere koyup satan borusan utansin.

Eşim icin g20 siparisi verdim ve ozellikle park asistan plus olan araba aradim. Olmazsa olmaz ozellik olarak onu belirledim ve ona gore siparis verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Katiliyorum size. En sevdigim ozellik ve arabamda olmasini isteyecegim en onemli ozellikti

Ama bunu g30 lci gibi bir arabaya standart olarak koymayip. Kasa degisecegi zaman gelen son parti uretimlere koyup satan borusan utansin.

Eşim icin g20 siparisi verdim ve ozellikle park asistan plus olan araba aradim. Olmazsa olmaz ozellik olarak onu belirledim ve ona gore siparis verdim

G20 araç için çok iyi seçim yapmışsınız; iyi günlerde kullanın.
  • bigboss_3x kullanıcısına yanıt
    2023 modellerinin son üretilenlerinde var. Öncekilerde yok. Sadece açıp kapama fonksiyonu var klasik eski nesil.
  • hawkss kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Biz 2023 Mayısta sipariş vermiştik temmuzda aldık. Sanırım bize gelenlerde o derece ayarları falan dolu gelmiş.

• Mrb arkadaşlar, bu resimdeki araç için bugün kapora verdim, paketini tam bilemedim, yardımcı olurmusunuz

BMW 5 SERiSi G30-

BMW 5 SERiSi G30-

• quote:

Orijinalden alıntı: servet_47

Mrb arkadaşlar, bu resimdeki araç için bugün kapora verdim, paketini tam bilemedim, yardımcı olurmusunuz

BMW 5 SERiSi G30-

BMW 5 SERiSi G30-
    Muhtemelen “PURE” donanım.
    2018 senesi başında G30 520i donanımları ve fiyatları tabloda mevcut.

BMW 5 SERiSi G30-

• sk67a S kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcoRED

G30 un klimasi inanilmaz dandik. Klima yuzunden iki haftadir boynum tutulmus durumda. Autoya aliyosun, sadece ondeki izgaradan hava veriyor, ust ve alttan hava cikisi yok. Tek yonden verecekse ne anlami var auto nun. Autoda fan kademesi ayari koymuslar bide, autonun anlami nerde kaldi. Autoda tum uflemeyi onden yaptigi icin inanilmaz rahatsiz edici bir klima. Yukarida birileri yazmista idrive icinden havanin isisini biraz yukselttim rahatsiz etmesin diye. Bundan once mercedesim vardi, onun klimasina mudahale ettigimi bile hatirlamiyorum okadar iyiydi. Ama g30 un klimasi tam bir hayal kirikligi.

Klimada benim bilmedigim cozemedim bir ayar varmi? Rahatsiz etmeden arabanin tamamini sogutabilmesi icin?

Bu soruna bir guncelleme yapayim.

Klima performansinin vasatliginin yaninda, aracin on caminin isiyi kesmediginden mutevellit gunese karsi yol alirken yandigimi hissediyordum. Persembe gunu on cama llumar air80 isi engelleyici film cektirdim ve cuma sabahi uzun yola ciktim. On camin isi gecirgenligi belirgin sekilde dusmesinin yaninda klima performansinda cok ciddi iyilesme gerceklesti. Filmsiz halde klima sicakligi 22 dereceyken terleyip, 21 derecedeyken rahatsiz edici bir ufleme hissederken filmden sonra 24derecelik auto ayarinda bile rahatsiz etmeyen cok iyi bir sogutma performansina eristim. On cama dokundugumda camin neredeyse isinmamis oldugunu farkettim. Air80 gercekten isini cok iyi yapiyor. Film seffaf olmasina ragmen gunes gozlugu ihtiyacim bile azaldi. Karsilastigim tek sorun, polorize gunes gozluguyle araci kullanirken eser miktarda gokkusagi renklerinde parlama olmasi ancak tum isi engelleyici filmlerde mevcut galiba bu durum. Ayni sorunu yasayan varsa yardimci olur umarim

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.